tohle bych bral taky hned nemám ale zkušenosti s nákupy z USA a domluvím se rukama, nohama německy a rusky zkoušel jsem to objednat, ale nevyšlo to nějak
Objednáváte od tamtud někdo něco? Rád bych se přidal s tím blatníkem k nějaké objednávce, abych měl jistotu, že to nepos..ru a dojde to. Byl by někdo pro?
Já bych se taky přidal
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal(a):
Někde jsem viděl přídavný blatník na zadní kolo. Těsně kopíruje pneumatiku (je dost pododný přednímu). Jde mi o to že od zadního kola lítá bordel na nohy spolujezdce. Nemáte někdo radu kde ho koupit, sehnat atp?
Ja som si podblatník zadného kolesa práve v pondelok založil a pridal som aj bočné olištovanie skúsim to zajtra nafotiť a hodiť to na sklo alebo ti pošlem viac foto mailom neviem tu nahodiť foto
r 1200 gs - 09
Minulý týden jsem kouil noveho adventura a po první vyjižd´ce s přítelkyní,kdy začalo hustě pršet, jsem pochopil že nutně potřebuji opravdu funkční blatník na zadní kolo!! jestli můžete mi prosím někdo poslat fotky vlastního stroje s tímto blatníkem. popřípadě i odkaz kde to obědnat?? Cena je důležitá,ale za kvalitu připlatím. děkuji moooooooc!!!
marekr napsal(a):
Minulý týden jsem kouil noveho adventura a po první vyjižd´ce s přítelkyní,kdy začalo hustě pršet, jsem pochopil že nutně potřebuji opravdu funkční blatník na zadní kolo!! jestli můžete mi prosím někdo poslat fotky vlastního stroje s tímto blatníkem. popřípadě i odkaz kde to obědnat?? Cena je důležitá,ale za kvalitu připlatím. děkuji moooooooc!!!
máš tady tři strany tipů
nech přítelkyni doma a ušetříš za blatník a další výdaje
marekr napsal(a):
máš tady tři strany tipů
nech přítelkyni doma a ušetříš za blatník a další výdaje
Přesně tak s babou je to poloviční zábava a dvojitá útrata...
A podsedlový plasty jsem nasadil před dovolenou v Norsku a po dovolený letěly do kouta,protože jsou úúúplně na hovno...
Ještě tam od tý doby leží...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak chlapy a to je právě ten důvod proč jsem se ještě jednou zeptal, ikdyž jsem cele 3 strany přečetl... ja budu hlavně jezdit po asfaltu..
jestli jsou ti ty plasty na h..., tak je koupim, jaka by byla cena??
Já je tam mám a nedám na ně dospustit, kryjí podstatnou část stříkající vody a bláta
Nepoznal jsem rozdíl s a bez. Navíc to chrastí a neni to hezký.
Jezdím radši bez bočních plastů. Přijde mi to lepší a i hezčí.
BMW R1200GS
Já je tam mám a nedám na ně dospustit, kryjí podstatnou část stříkající vody a bláta
Nepoznal jsem rozdíl s a bez. Navíc to chrastí a neni to hezký.
Jezdím radši bez bočních plastů. Přijde mi to lepší a i hezčí.
mi nic nechrastí a plasty v ničem neomezují. Čí to máš výrobek?
Wunderlich. Ale je to z motorky co objela dokola zeměkouli za dva roky,tak asi proto. Ne nevim. Prostě mne to nějak nenadchlo. Nechci nikomu kazit radost,ale já se bez nich obejdu a nechybí mi. Navíc kdybych je kupoval nový,tak bych byl akorád nasranej. Za ty prachy je o hodně málo muziky. Myslím tím materiál a "fórovost". Já je měl za lepší cenu,než nové a tak se to dalo vydržet.
BIGR přiložený následující obrázek:
[264.12Kb]
Upravil BIGR dne 11.05.2010 08:48
BMW R1200GS
osobně jdu do zadního blatníku, který by mi měl dneska přijít.
boční plasty se mi nelíbí, zatím jsme ani nepocítili špinavé nohy a o ceně raději ani nemluvím...
spíše přítulka za deště mívá špínu až na zádech, což mi je záhadou, odkud to tam na ni stříká - přijde mi, že značka a zadní blatník by toho měl dost pochytit...
Novej napsal(a):
hezčí to je ale já mám už při lehkým mokru zajebaný kufry a žena nohy
Jo to je daň za BMW. Já byl z toho zezačátku taky nasr... Proti Africe kde jsem byl schovanej za nádrží a velkym plexi. Teď mi stejká voda po spodku nádrže rovnou vrchem do bot. O rozstříknutý vodě od předního kola ani nemluvím...
Já ti ty plasty nevymlouvám,jen říkám své zkušenosti. Je fakt,že jsem byl v Norsku sám a tak mi neměl kdo nadávat za mokrý nohy. A kufry byly sticha.
BMW R1200GS