Bob napsal(a):
to Deny:máš krásnou bíglici můj bígl Monty má také 7 měsíců,pěkně se o ní starej a až nastane čas jsme v Teplicích na námluvách budou to fešáciMěl jsem 13 let dlouhosrstýho jezevčíka byl to takovej fešák,že jsem mu dopřál užít si a bylo z toho 32 krásných štěnátek
No jo Bobe, ale fenka má po štěňatech vytahaný bříško a cecíky a to se mi moc nelíbí, takže nevím s tím užíváním si Tvého krasavce. Ta druhá, co vypadá jako jezevčík je teta bígla (fotr byl bígl, přeskočil plot, vojel jezevčici, no a výplod toho počínání mám doma již tři roky).
Upravil Deny dne 02.03.2010 15:26
Pomatenost, zvaná BMW.
rubigs napsal(a):
Takovou smečku RR jsme měli předloni,to byl hukot...
Hele, kolik věcí z domu se vám ztratilo - jakože "vyšumělo, vysublimovalo"?
My měli 6 krysaříků a bylo to jak v kreslený pohádce o termitech - jak ti před očima mizí sedačka.... koberec..... obýváková stěna.... postel.....
Zkusím najít nějakou fotku té "Demoliční čety......." .... ale bylo to krááásnýýý.....
Upravil joni dne 03.03.2010 10:31
Batman forever :-)
To rubigs :ty štěňata ridgebacků jsou krásný.Mě se jich od mé feny zadařilo 12 kousků.Bohužel jsem o ní vloni přišel.
Nejkrásnější pohled na svět,je ze sedla BMW
Věstonická venuše
hicks přiložený následující obrázek:
[336.99Kb]
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
rubigs napsal(a):
Takovou smečku RR jsme měli předloni,to byl hukot...
Hele, kolik věcí z domu se vám ztratilo - jakože "vyšumělo, vysublimovalo"?
My měli 6 krysaříků a bylo to jak v kreslený pohádce o termitech - jak ti před očima mizí sedačka.... koberec..... obýváková stěna.... postel.....
Zkusím najít nějakou fotku té "Demoliční čety......." .... ale bylo to krááásnýýý.....
Technická místnost (tč.porodna a kojeňák) se musela komplet zrepasovat a na zahrádce zlikvidovali skoro všechnu flóru.Ale byli úžasný.
Já zas potřeboval něčím zatěžkat nosiče s kufry a taksi říkám ca 30kg by bylo prima ale nechtělo se mi nic složitě nosit z garáže a pod nohama se mi furt motala 29kilová Betule a bylo to ...
cizak přiložený následující obrázek: