FunTomas napsal(a):
Tak jsem koukal do mapy a cesta z Rumburka do Albánie vede přímo přes Machov...
Presne tak.Letos tam jedu potreti a od nas je to fakt kousek!
To znamena, za dame teda ten patek v Machove a rano vyrazime. Takze s nami pocitej.
Jen do me prosim nic nelejte, abych se zase nevozral jako to prase, byla by tim ohrozena cela nase cesta.
A to jako myslis,ze cestou chlastat nebudete?Ja jednou popijel tak,ze jsem se v Albanii na hotelu rano probudil na jinym pokoji,nez na kterym jsem puvodne spal.Bohuzel sam.A rano jsem tu jednu postel musel dukladne ustlat,abych nemusel platit dvojtej nocleh.Dodnes je mi to cele zahadou.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To Vevis: myslíš,že bych mohl předpat ze 14. na 15. na ubytovně? Je tam ještě místo?Přijel bych se na vás v pátek podívat a v sobotu směr Morava tchýni na narozky.
PeDR napsal(a):
To Vevis: myslíš,že bych mohl předpat ze 14. na 15. na ubytovně? Je tam ještě místo?Přijel bych se na vás v pátek podívat a v sobotu směr Morava tchýni na narozky.
Jo urcite.Je tam asi 20mist.V patek budu vedet presne.Pokud se to nezmenilo,tak je to fakt ubytovani stylu tur.ubytovna.soc.na chodbe.V patek to okouknu a zjistim cenu.
Batmani hlásí taky účast - tedy, pokud to neposuneš o týden dřív - to máme naši akci: http://www.motocl...patek-2010
Tak přijeďte taky na moravu - jste zváni...
Batman forever :-)
joni napsal(a):
Batmani hlásí taky účast - tedy, pokud to neposuneš o týden dřív - to máme naši akci: http://www.motocl...patek-2010
Tak přijeďte taky na moravu - jste zváni...
Tesim se na vas!Posouvat to nebudu.Ale ucast u vas slibit nemuzu,protoze to uz by me manzelka nepustila do albanie. Jeste totiz musim na sraz 2ventilu.To je srdecni zalezitost.Co,ze jste neprijeli na podzim?Odradilo vas pocasi?Vsichni jsme vas ocekavali!
Na podzim??? To jsme se dodatečně omluvili - smutná záležitost. Kamarádovi umřel pejsek, tak jsme mu během odpoledne sehnali a druhý den taky dovezli štěňátko......
Jeli jsme pro něj v sobotu brzy ráno. Ta radost kamaráda nám vynahradila tu neúčast na tak suprovním srazíku....
Tak snad na jaro to napravíme. Už se mooooc moooc těšíme!!!!
Batman forever :-)
Hele Vevis hod mi taky rezervacku na patecni noc v posteli. Na stan jsem si uz sice zvykl, ale ceka nas dlouha cesta a nechci se znicit jeste pred odjezdem. Dikec.
Koukám,že pátek bude silně obsazenej a samejma lepšíma kouskama
Ty bláho,to bude masakr ... Už aby to bylo,fakt se tam na Vás kluci těšim!!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No počkat...
Vevis se tady zapoměl zmínit, že se opět jedná o nealkoholický sraz. Takže na nějaký lemtání piva a kořalek( jak máte všichni ve zvyku) zapoměňte
maximálně mlíko do kafe....
hlavně, že je pivo ftlamě
no koukám že by byla velká škoda tam nebejt a Vevis jestli nepojedem ráno směr albania tak to tam budu muset být až do neděle toš slibuji co sem slíbil Bečku už nějak zpracuju beztak budem v jednom stanu
když ho miluješ není co řešit
Ivo Bohuslav napsal(a):
Vevis, já samozřejmě chybět nebudu, ale jedu samo v pátek, protože by jste mě zase vychlastali všechno pivo, a zbyla by jenom močůvka.
Koukam,ze hasic chce hasit zizen!Neni problem!Krav je tu po vsi dost a mleko samozrejme nepasterovane.Na prani cerstve nadojene!
Kubrt napsal(a):
Koukám,že pátek bude silně obsazenej a samejma lepšíma kouskama
Ty bláho,to bude masakr ... Už aby to bylo,fakt se tam na Vás kluci těšim!!!
Ale aby jsi měl na čem jet víš jak se ti to pořád se..*pissed*
Neboj vlka nic starosto,teď dovychytám poslední mušky a bude to v cajku
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.