Hicks napsal(a):
[quote]Kubrt napsal(a):
A k Vjetrníkovi: bez urážky chlape,ale třeba mě osobně je Brno 100x bližší než Praha.
kdyz vytahli Maugliho z pralesa, taky hned zase utekl zpatky...
Ha ha ha... Kicksi
no promin.. kdyz mi takhle nahrajes ...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kluci, omlouvám se, že se připomínám se svou nedůležitou otázkou, když se tu řeší tak závažné národnostní problémy, ale zeptám se znovu:
Kdo jste tam už byli (nebo stále jste třeba jako vystavovatelé), nevíte náhodou, jak je to na brněnské výstavě s motobotama?
Dá se tam něco z tohoto sortimentu koupit?
Je tam nějaký slušnější výběr a rozumné ceny oproti běžné nabídce? __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Teď jsem se vrátil.Dojmy pozitivní, dá se tam ledacos i koupit a někde i s veletržní slevou.Až to bude znovu v Brně, tak zase jdu.Do Prahy už ne! Tož tak...
BMW R 1100GS vzor kačer
No asi jediný, co mě naštvalo je cena parkovnýho, sice pár kroků od pavilonu ale 120.- to je víc než za vlez. Jako místní, Brna znalý, jsem si našel místečko kousek vedle a bez placení. (vrátím jim to tím, že půjdu čumět ještě v sobotu abych zabil den a na Freestile motocross ve Véčku, který je součástí akce)
Ti "hlavní" tam jsou, chybí KTM a Suzuki. Není tam také spousta prodejců oblečení a doplňků, kteří bývali v Praze.
Moc pěkný to má Touratech (oproti minulým rokům 100%), A-Spirit (Guzzi) pěkné jako každoročně. U ostatních "velkých" se mi zdá, že to pojali levněji, míň velkoryse než co jsem viděl na předchozích třech ročnících v Praze, asi se šetří.
Samostatná kapitola je BMW, dle mého názoru nejubožejší stánek, možná se čeká na pátek, sobotu a neděli, nevím, ale prázdný věšáky na hadry, regály bez bot, helem a o chybějících doplňcích "blbinkách pro radost" ani nemluvě, škoda a ostuda, připadlo mi to jak ty nezabydlený shopy u pump v Albánii.
To bluesbery a pivos : už to tady bylo zmíněno několikrát, proto ještě jednou.
To letošní výstavní schizma nemají na triku vystavovatelé ale jen a jen Incheba, která nedokázala zkousnout, že se od ní odvrátili dovozci a přesto uspořádala výstavu ve stylu "když nemůžu mít já vše, ať mají ti druzí co nejméně"
Upravil Pade dne 11.03.2010 22:12
Řešíte něco, co vyřešit nemůžete. Vystavovatelé byli v Holešovicích naštvaní, nic tam nefungovalo, úroveň prostor katastrofální. Rok od roku horší, ceny stejné, nikdo se s váma nebavil - museli jste prosit o každou blbost. Šílený.
Najednou je tady konkurence a pochopitelně že se Inecheba (což jsou potažmo Slováci, když jsme u těch národů) viděla potenciální odliv tisíců lidí, kteří by nepřišli na Matějskou a udělali naprosto šílenou truc akci, která pouze a jenom roztříštila už tak mizerný potenciál našeho mini trhu. Měli jsme tady dneska kolegy z Německa na obhlídce, současně s těmito dvěma českými výstavami probíhá v Evropě pět dalších, kde TTAG vystavuje a pochopitelně že Brno je ze všech nejmenší ale líbilo se jim výstaviště, orientace i ochota organizátorů. Bohužel, výstava je "low cost" pro většinu vystavovatelů - což je vidět na stánku BMW ale i dalších ale to nevadí. Prý není vůbec nejhorší ve srovnání s jinými státy západní Evropy. Nás prostě jen štve, že mraky lidí vůbec netuší, že je výstava v Brně a půjdou do Holešovic a budou se divit, že to tam je nějaké slabé. Bohužel...
Ale návštěvnost byla dneska v Brně vynikající, dotazy docela odborné (alespoň u nás), podle toho co můžu posoudit u GPS a Interphone, kde jsem se během dne hlavně pohyboval, tak 75% lidí vědělo o co jde a nebyly to školní výlety děcek, který sice zaplní halu jako v Praze ale jako cílová skupina jsou mimo. Včera tady byli sice party lidí, kteří prý lístky dostali někde jako dárek a vůbec o motorkách nic nevěděli ale dneska to bylo opravdu fajn a jestli to vydrží, tak zapomeňte na Prahu v minulosti...
Ovšem že pro nás by to stálo v Praze mnohem míň peněz ale lokalita Holešovice je ubohá, v Letňanech se nebyli schopní s BVV domluvit a tak je to logicky v Brně. Kdyby souběžně nebyla ta pražská matějská a pár vystavovatelů nebojkotovalo Brno, bylo by to jasné. Jenže když Incheba viděla, že jde do tuhého (i vzhledem k jasnému pokynu členů SDA), nabídli prakticky plochu zadarmo a někteří se chytli. Pokud prodávám nějaký hadry a potištěný trička s kříži a nápisy Chopper Club, tak půjdu tam, kde mě to nebude nic stát, to je jasný. Náklady na stánek v Brně jsou přibližně srovnatelné s původní cenou plochy v Praze vloni ale ta úroveň jednání tady a v Holešovicích, to je nebe a dudy. A jestli někdo tvrdí, že Motosalon v Brně je ubohý, tak to nechápu, protože lidi jsou spokojení a návštěvníků bylo i přes pekelné počasí opravdu hodně a nebyli to nezajímaví sběrači prospektů. Takže asi tak...
Když to vezmu jako návštěvník a vynechám teda náš stánek, tak se mi líbí vystavená Aprilia Rallye replica (produkční factory), stejná jakou jel na Dakaru Lopez, je tady pár pěkných chopperů a expozice Triumph a H-D je ucelená a na úrovni. BMW šílený, Yamaha pochopitelně nevystavuje Super Tenere ale třeba u Moto Guzzi mají ten koncept bike, který jsem viděl na EICMA a určitě se lidem bude líbit Velorex ve stylu custom...
My jsme to vzali víc "na image" a méně produktově, nic neprodáváme a 50% plochy jsme obětovali prezentacím a filmům. Ale odezva lidí je pozitivní, berou to fajn a doufám, že v sobotu, kdy máme fakt nabitý program cestovatelů, bude kino praskat ve švech. Zítra ještě musíme vydržet převážně s DVD ale živé prezentace jsou nejlepší a cestovatelé nemají tolik času, aby mohli trávit dva pracovní dny na výstavě, tak holt musíme vydržet do víkendu. A jen pro zajímavost, dneska jsme rozdali asi 750 katalogů...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak jsem se šel včera po práci přesvědčit,zda-li je to v těch Holešovicích tak špatný...
A ono opravdu není...
Ono je to tak TRAGICKÝ,že to předčilo veškerá má očekávání,ač jsem od přírody skeptik,nedivil bych se,kdyby,až tam o víkendu přijdou ty tatíci s dětma,chtěli zpátky to 100,-vstupný,které jsem naštěstí neplatil...
Ač rodilej a zarytej Pražák,těším se v sobotu do Brna...
A strašně bych chtěl,abych mohl napsat,že ty Asiati natloukli letos těm pražskejm světskejm jejich namyšlenou pr...L
Včera sem byl v Praze protože jsem to měl zadarmo od kluků z HD Clubu Praha, ale jednim slovem je to TRAGÉDIE, krom KTM, Suzuki a Victory tam neni naprosto nic, ale lautr nic ani ty Číňani. Jediná další zajímavost jsou dakarský speciály KM Racing teamu. Jinak jsou tam samý paintbruscháři a tak, no prostě nuda jak prase, zaplatit za to 100,- Kč tak bych se hádal a chtěl to vrátit, protože na netu píšou kolik je tam značek, třeba Roayal Enfield, ten tam sice je, ale zastrčenej v koutu a je tam jedna jediná motorka. Vpodstatě každej kus považujou za zvlášť expozici. Takže tímto sem z výstavama skončil.
Do Brna nejedu páč nechci poslouchat jaký sou Pražáci ****ové
S vystavama jsem skoncil pred dvema lety, v Praze to bylo desny,letos jsem zamyslel do toho Brna jet, ale stanek BMW je pry o nicem, zajimaly mne hlavne novy hadry a to tam neni vubec, KTM tam neni taky vubec, nova Super Tenere taky ne, nova Ducati multistrada taky ne,stanek TT vypada pekne,ale kvuli nemu tam nepojedu,to muzu v pripade potreby zajet do Modletic a jinak me snad ani nic netahne
Na výstavu nejedu ani do Brna,ani do Práglu páč mě to časově nevychází. Těm kteří se chystají tam či tam přeju pěkné zážitky
Ryvalita Brno vs. Praha mě sere a zvedá ze židle-vždyť přece v každým koutě světa se najde ko.ot.
Škoda jen že už není Intermot v Mnichově a přešoupnuli to do Kolína,což je trošku z ruky. Bylo to sice jednou za dva roky,ale stálo by za to oželet Matějskou a mrknout radši na Októberfest a už vůbec nemluvě o samotné výstavě. Na to Holešovice prostě nikdy mít nebudou. Ale nebudu tady srovnávat nesrovnatelné
Jedu? Tedy žiju!
před dvou lety sem byl na výstavě naposled a to jsem se zařek že mne tam už nikdo nedostane ta tragédie v Praze byla už dávno pominuli prvních pár ročníků
trochu sem na zlomu jestli to Brno navštívit no uvidíme .... ale Praha už nikdy tam to stalo za hov... jen dej prachy a mazej domu venkovane asi tak
když ho miluješ není co řešit
Dovi napsal(a):
Kluci, omlouvám se, že se připomínám se svou nedůležitou otázkou, když se tu řeší tak závažné národnostní problémy, ale zeptám se znovu:
Kdo jste tam už byli (nebo stále jste třeba jako vystavovatelé), nevíte náhodou, jak je to na brněnské výstavě s motobotama?
Dá se tam něco z tohoto sortimentu koupit?
Je tam nějaký slušnější výběr a rozumné ceny oproti běžné nabídce?
Co se týká bot, tak mi utkvěly v paměti DAYTONY na stánku PSI HUBIK.
Jinak jsem čekal trochu víc, hlavně mi chyběly KTM a Ducati, nicméně ve srovnání s Holešovicemi je to neporovnatelně vyšší úroveň, prostředí, parkování, restaurace, WC,..... V Praze jsem byl jednou a již nikdy více.
Co mě teda maximálně zklamalo byl stánek BMW, to byla ostuda jako hrom. Zajímalo by mě, co by na to řekli páni z Mnichova, pokud by to viděli. Řekl bych že to tady s těmi oficiálními zástupci naší značky jde čím dál víc z kopce. Zlatý Cyril, a jemu podobní.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
lysak napsal(a):
S vystavama jsem skoncil pred dvema lety, v Praze to bylo desny,letos jsem zamyslel do toho Brna jet, ale stanek BMW je pry o nicem, zajimaly mne hlavne novy hadry a to tam neni vubec, KTM tam neni taky vubec, nova Super Tenere taky ne, nova Ducati multistrada taky ne,stanek TT vypada pekne,ale kvuli nemu tam nepojedu,to muzu v pripade potreby zajet do Modletic a jinak me snad ani nic netahne
No vtip je v tom, že jsme vyhodili nějakých pár set tisíc za to, aby se lidi mohli podívat třeba na naložené F800GS z cesty po Laosu, G450X Rallye, která nebyla k vidění ani na evropských výstavách a jsme jedni z prvních, kdo jí dostali na stánek nebo koncepce navigací Garmin, které se jinak neukazují...
Takže bych úplně s tím názorem nesouhlasil...
Jo a zapomněl jsem napsat, že tady máme k vidění ještě zaprášenou WR450F rallye Honzy Veselého, která je už prodaná do ciziny a je to asi poslední možnost jí u nás vidět... A mimochodem velký zájem je i o ty prezentace lidí jako F. Bumbálek nebo J. Veselý...
To, že tady nebude ani Multistrada ani SuperTenere, to bylo jasný, stejně jako my jsme neměli vůbec šanci získat sem třeba naloženou Husqvarnu, která existuje jen v jednom předváděcím kusu a pochopitelně dají přednost francouzskému veletrhu, kam přijde 30x víc lidí.. Takže je fajn, že sem MG sehnali alespoň ten jejich koncept bike, už to je úspěch a osobně vidím jako vynikající počin tu Aprilii rallye replicu, to je hodně dobré řemeslo, fakt to chce vidět.
Upravil TomasTT dne 12.03.2010 19:09
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
ALe jo, ono se to Brno dá. Je to začátek, a snad to bude jen lepší. Už teď je to lepší než Praha. Projeli jsme i se dvěma kočárky
BMW to trošku odbyli, ale něco vystavili. Pěkné bylo koukat na Triumph, líbila se mi nová VFR, konečně jsem prohlídl Stelvio- a sakra si oddych že jsem se pro ni nerozhodl. Ten koncept MG je zajimavý, vice se mi líbil produkční sport.
A TT měli taky pěkné kousky, stálo to za zastavení. Koukal jsem po přeskových enduro botech, ale turističtějšího ražení a výběr nebyl nic moc. Našel jsem dva modely- nepočítám gumákový styl- Daytony atd. Prostě přesky na kůži. Dokonce jsem se dostal na řadu v restauraci u Birelu okamžitě- vlastně řada nebyla. Na pár motorek za zvědavosti posedal, a můžu říci že co mi chybělo jsem dohnal v Lešné v Motomuzeu.
Ne bylo to příjemné občerstvení, po tak dlouhém bílém trápení.
Jen přidat Ducati, a motodoplňky renomovaných značek (vlastně si ani nevzpomínám na Textilní enduro hadry)
No tak jsem se právě vrátil z Brna a včera jsem byl v Praze.
Myslím, že mluvit v Praze o výstavě je trochu mimo mísu. Pár přestaveb, dealer KTM, Suzuki, Sa moto, Polaris a 2 stánky Pakistánců, opravdu bída a utrpení.
V brně jsem to čekal malinko větší, ale bohužel neúčastí spousty oficiálních dovozců se to hodně zmenšilo. Nicméně jsem mluvil se spoustou vystavovatelů a všichni z toho měli prozatím dobrý pocit, hlavně kvůli tomu, že přišli uplně nový lidi. V holešovicích už tam každej rok viděli stejné tváře. Jinak fajn prostředí, čisté záchody, široké uličky a žádné kolotoče. Za mě má Brno vzhledem k vývoji na trhu a globální krizi tak 1-. A myslím, že je to každopádně krok správným směrem a příště už to bude za čistou 1. Jinak pěkné enduro boty dělá Forma a na stánku nabízejí při objednání 10% slevu a poštovné zdarma.
WALTR napsal(a):
ALe jo, ono se to Brno dá. Je to začátek, a snad to bude jen lepší. Už teď je to lepší než Praha. Projeli jsme i se dvěma kočárky
BMW to trošku odbyli, ale něco vystavili. Pěkné bylo koukat na Triumph, líbila se mi nová VFR, konečně jsem prohlídl Stelvio- a sakra si oddych že jsem se pro ni nerozhodl. Ten koncept MG je zajimavý, vice se mi líbil produkční sport.
A TT měli taky pěkné kousky, stálo to za zastavení. Koukal jsem po přeskových enduro botech, ale turističtějšího ražení a výběr nebyl nic moc. Našel jsem dva modely- nepočítám gumákový styl- Daytony atd. Prostě přesky na kůži. Dokonce jsem se dostal na řadu v restauraci u Birelu okamžitě- vlastně řada nebyla. Na pár motorek za zvědavosti posedal, a můžu říci že co mi chybělo jsem dohnal v Lešné v Motomuzeu.
Ne bylo to příjemné občerstvení, po tak dlouhém bílém trápení.
Jen přidat Ducati, a motodoplňky renomovaných značek (vlastně si ani nevzpomínám na Textilní enduro hadry)
Byl jsem dneska na obou, protoze sem to mel po ceste. Do Prahy sem dostal listek a Brno to melo od 17-20 hodin zadarmo a opravdu Brno vitezi. Praha byla uboha , ja ty custom bike's nemusim z velke casti jsou to krasavci, ale maximalne nespolehlivi a poruchovi ( specialne US made) mam s tim nejake ty zkusenostil. Nic mene guzzi tam mela uzasnou masinu, novy velorex byl bomba, nove pionyry, taky ten co jede 160 km/h,
prijemne prostredi. Doporucuji Brno. Chodival sem na motoshow v NY docela pravidelne a myslim ,ze by se Brno mohlo priste velice priblizit. Chybela trosku svetelna atmosfera. Trosku pritmi a spotlights by neuskodilo,nejaka ta ziva exibice atd. Ale to je muj osobni nazor