Kubrt napsal(a):
Hola hola,jedete někdo z Pardubického kraje? Ať se nemusim patlat s roadbookem... Vloni jsme s kámikem celekm kufrovali
Bolí mě koleno, ale pokud se to zlepší (večer v hospodě čučením na hokej a chlastáním rumu) tak ráno razím. Tel.máš v profilu, tak se případně ozvu. V kolik asi chceš vyrazit?
Upravil Pizzy Bender dne 03.04.2010 13:23
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Jarní setkání ve středu, které proběhne v neděli...
Přidané 03.04.2010 18:44
Pizzy napsal(a):
Kubrt napsal(a):
Hola hola,jedete někdo z Pardubického kraje? Ať se nemusim patlat s roadbookem... Vloni jsme s kámikem celekm kufrovali
Bolí mě koleno, ale pokud se to zlepší (večer v hospodě čučením na hokej a chlastáním rumu) tak ráno razím. Tel.máš v profilu, tak se případně ozvu. V kolik asi chceš vyrazit?
Mě začal odpoledne kurev*ky bolet loket,ale dám to.Hele,ještě nevim v kolik pojedu,ale minimálně hoďku a půl předem.Nerad dojíždím na krev,radši si dám fóra.Jo jo,tel.mám v profilu.Dyštak písni
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 03.04.2010 20:43
rendas napsal(a):
Máme v 10.00 sraz s Milošem na benzině v Bystřici nad Pernštejnem-pokud by jsi se chtěl přidat
Ahoj, rano vyrazime s peacemakerem z Brna, tak uvidime, jak budem stihat. Puvodne jsme pres Bystrici jet nechteli, muzem ale kdyztak zmenit trasu, nebo se muzem potkat trebas pozdeji ve Zdaru nad Sazavou, odtam asi muzeme mit cestu spolecnou... Mam telefon v profilu, tak mi na sebe posli kontakt, at se muzuem kdyztak domluvit operativne .
David - Brno, 1150 GS.
Přidané 03.04.2010 21:46
my mame spicha v 9.20 na novych butovicich u galerie a pak dal na radlickou, okruh a nejspis ricany, uhlirske janovice... proste prdelakovicema tam
3/6 Marines SEMPER FI
Přidané 04.04.2010 17:42
No,co dodat... Báječnej den a báječní lidé na báječných strojích
Moc rád jsem se s Váma zase viděl a projel
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 04.04.2010 18:31
Sice jsem byli s kamarády jen na chvíli v Číhošti (na vyjížďku a na guláš jsme nejeli), protože jsme ještě spěchali na jehněčí hody na jednu farmu k Chotěboři. Ale i tak bylo fajn se na chvíli potkat se známýma a prohodit pár slov
Přidané 04.04.2010 18:42
Moderátor Příspěvků: 5903 Registrace: 05.03.08
Peknej den,super pokec a dobrej obed!Exkurzi jsem z casovych duvodu vynechal ale i tak velka spokojenost.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přidané 04.04.2010 20:54
Moc fajn akce, fajn lidi, diky BMW Motoclubu za paradni organizaci!
Po misty divoke jizde s dvema divocakama od Brna jsem dokonce v poradku dovezl vsechny zakoupene sklenicky. Pocasi nakonec taky vyslo paradne, my zmokli az u HavlBrodu cestou zpatky.
Přidané 04.04.2010 22:20
allroad> no jo, nekecals, fakt jsi me vyblejsknul a dokonce i muj hroch s tak obdivovanou mrtvou ovci, ktera byla prekrtena i na bobra (dalsi pojmenovani jsem uz radsi zapomnel) a vidim nekolik znamych tvari, co jsem bohuzel nepotkal a tak nepozdravil, snad priste