Zdravim,
vite nekdo, jak se pozna verze tlumice Remus Revolution za Y-svod od te za katalyzator?
Diky.
Nevím jak to kdo prodává, ale rozměrově a místa napojení jsou stejná. A ty plyny neřeš...
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
no to sem si taky všiml mě to na komplu už hrálo ale asi se to musí nějak počkat až to schválijou nebo nevim.
Jo ukazujeto že video ještě nebilo zpracováno.Takže vidržať,je teho stejně enom 12 vteřin jel sem moc richle
Upravil Bohumil dne 24.03.2010 17:13
Kupredu spatki ni krok...
Neudělám,starí vífuk je uš na hůře.Počkám až se tu negdo staví a natočím ho,trojka plnej knedlík a pak štverka tak to bilo to si pamatuju
Fakt? To je zvlastni, kdyz do jednoho jdou ty plyny pres kat a do druhyho jen rourou. A kazdy je nabizeny jako jina polozka (treba u Touratechu), s jinou popiskou. Nevim...
nejsou stejný,pár laďáku už sem opravoval a většinou je díra durch,pokud má homologaci je k takovému výfuku decibel kiler,prostě trubka malého průměru,která se montuje na konec výfuku,zpravidla přichycená jen šroubkem
teď sem opravoval jeden Rámus(čti remus),homologovanej a ten tu vnitřní trubku neměl durch,plyny jdou přes jednu komoru
vtom by mohl být ten rozdíl,co je určený pro ý svod a co pro kat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
covece nemas s tim problem na delsich cestach? mozna to je tim, ze to posloucham se sluchatkama celkem nahlas, ale zda se mi to uz az moc. ja vzdycky i u silnicnich motorek prikupoval originalni vyfuky, protoze pri nejake delsi ceste me zacala bolet hlava. no budu muset dojet k vam za kopecky, at si to poslechnu osobne.
Mám něco podobného jen 1150 a můžu říct že se to v pohodě dá zvládnout, (jako řidič) od spolujezdkyně občas zaslechnu drobnou připomínku ?? ale až tak po 300 km. (moc tomu nerozumí) Ber to tak že tomu trošku ujíždíš, prostě ten hluk jde až za tebou. Neříkám že to není slyšet, TO JE! A jaká je to paráda když si to štěkne do koncovky, tak to já můžu.
profesor
Mam taky Remuse a stejnej zvuk jak na videu, to je urcite bez DB killeru,s nim je to skoro hlucny jako orig. Ale bez nej bych asi na nejakou delsi dovolenou nejel, ramus je to fakt slusnej....ale jak to pekne tahne
Nee,ta vloška vzádu tam je nanýtovaná.Ono to řve až opravdu dyž se to nakrmí.Jinak to jen tak pobublává... Jinak zátah to má lepčí než s origo,samo že tam mám aji káenko. Výletíček z kamarádama ešče nebil tak su zvědavé co na to řeknů