už bych to neřešil.. z mýho pohledu se to povedlo.. Slovo povedlo, použiju vždy, když nikdo neupadne, nikdo se nezraní, nic se nerozbije a všichni dojedou v pořádku dom.. To že se najd vždycky někdo komu se něco nelíbí je taky jasný.. zkus zařídit akci aby se na 1000% procent líbila 250-ti lidem.. skoro nemožný.. Příště se zkusíme polepšit a protože nám Bystřické pomůže bude to eště lepčí..
a výborně jsem se nasnídal.. takovádle snídaně by tam měla být každý den pro zákazníky Inveltu.. jo a vůbec.. Nikdo tu ani nepochválil počasí jaký jsme zařídili.. A to mělo pršet..
Jo s tim souhlasim,snidane byla vyborna (akorad nam nekdo sebral ze stolu svatebni kolácky vid jezku) Ale nevadi ja sem v diete tak jsem byl rad
Co se tyce Bystricke tak to je borec kdyz jsem videl co ho cestou potkalo tak klobouk dolu ze to nazabalil a taky jsem ho konecne videl nazivo a v Horovicich jsme si mohli podat ruce. (dojel az nakonec ale prej ho bolela prdel)
Bylo to dobry a stim pocasim to je pravda,hlaseny bylo sileny tak zaplat panbu ze nelilo.Na podzim tu mame Bystricke a ja mu osobne budu drzet jednu vestu
Pořád je co zlepšovat z čeho se poučit do budoucna atd,myslim že to bylo super,počasí klaplo taky na vzdory předpovědi,co se týká Pepína a přípravy celé vyjíždky,tak jako vždy na výbornou ,už to pár let připravuje, rozhodně mu patří dík ,at si každej sáhne do svědomí (at už vesty "nastudování trasy " nebo účastníci kolony" léta to Pepíno opakuje na rozpravě, jízda cik- cak ,sledovat zrcádko" ,atd.) ,co může zlepšit, třeba na příští akci ,hlavně že jsme dorazili do Hořovic a v pořádku převážně se to líbilo a to je asi nejdůležitější,at to všem v sezoně 2010 jezdí a štastné návraty všem.
Mlcochu ty nekecej,ty jsi pulku vyjiždky nepamatujes protoze jsi celou dobu lapal po dechu jak jste roztlacovali u mostu Boxera. Je to narez co.Jeste ze jeli ochotny kluci s kabelama jinak to tam tlacite jeste ted.
Jo to máš pravdu buziku ,už jsem to chtěl odpískat(BoGSera jen tak neroztlačíš ,ještě se najdou ochotný" plechovkáři" ,kteří nás nehážou do jednoho pytle s "dárcema orgánů",a díky nim a startovacim kabelům jsme vás docela rychle dotáhli (sice jsme to vzali zkratkou) ,ale klaplo to .
To Ježek: chtěl jsem se zeptat kolik jste dali na kostel, že to tak dobře dopadlo. Měl jsem nemok nachystaný už od večera, protože jak říkal Bystřické, v dobrém počasí umí jezdit každý. A že nikdo nespadl na těch prašných cestách je taky malý zázrak.
mlcoch napsal(a):
Jo to máš pravdu buziku ,už jsem to chtěl odpískat(BoGSera jen tak neroztlačíš ,ještě se najdou ochotný" plechovkáři" ,kteří nás nehážou do jednoho pytle s "dárcema orgánů",a díky nim a startovacim kabelům jsme vás docela rychle dotáhli (sice jsme to vzali zkratkou) ,ale klaplo to .
Počkej to chceš snad naznačit,že ti BMW kluci nepomohli tááááková komunita
To PEDR: na kostel šla půlka rozpočtu klubu a druhá jako "všimné" tam nahoru aby to byl sichr..
To Michal: já myslel že už máte plný bříška.. to byly svatební koláčky?? tak to jsem měl vyzvat nevěstu k tanci sakra..
To mlcoch: a pochlubil se vám Ondra (ten co jste ho roztlacovali) že měl celou dobu vypnutej chcípák a proto jste ho roztlačovali tak dlouho a nechytlo to??
viděl sem je v hořovicích jak ho roztlačovalisem netušil že je to takový problém,motor se bránil,nechtěl a nechtěl se protočit
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
No a to jsi možná viděl, jak když to Ondrovi chytlo a radostně zatáhl za plyn, jsem si málem rozbil hubu, jak jsem nečekal ten odpich...
Nejlepší je roztlačovat "káčko", to je klidnější, "eRka" už tlačím příště obezřetněji, to je furt hu-hu-hu-hu, pak to chytne a člověk aby si nechl transplantovat zápěstí a kotníky...
Morgan
mlcoch napsal(a):
Boxera rostlačíš ůplně krásně, za 2 a pořádně na nej hopneš, kámoš má 1100r a protože je flink a má bitevníka nechává tam baterku celou zimu a po zimě vždy rustlačuje je to jeho 11letý rytuál sám sem to taky skoušel a žádnej problém
Ondra hlavně říkal, že jeho baterka je komplet " KO" , sice jí měl celou dobu než jsme vyrazili napíchlou na nabíječce, ale evidentně jí nepomohlo ani to, že jí dotloukal za jízdy. Bawa všeobecně špatně reagují na pokles, ať už proudu nebo napětí. Sám s tím mám zkušenost (ABS, vypadávající hodiny, samovolné zhasínání motoru atd), po výměně baterie bylo vše OK. Podle mě měla benzínová pumpa málo proudu, aby dostatečně tlačila benzín do vstřiků, než jsme použili ty kabely, tak jsme ho tlačili 3 a to by motor určitě chytil, Ondra byl statečnej, hopsal po něm dobře . Samozřejmě jestli si Ježek nedělal prču s tím chcípákem, tak jsme tam tlačili ještě teď. Motorka evidentně makala pouze když běžel motor a o elektriku se staral alternátor,to je můj názor.
tak chlapi ja to zase rozstipnu slo to i lepe co???? ale jinak v pohode co se tyce poctu motorek super ,ale my zajistujem vyjizdku cirka 1000 motorek a da se to ale je to fakt fuska,ale pres Prahu bych to fakt nechtel delat takze to shrnu v ramci moznosti DOBRE.