Gratuluji Pajimu i Ivovi k novým ozdobám garáží. To bude letos na silnicích samej krásnej dvouventil!
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
FunTomas napsal:
Gratuluji Pajimu i Ivovi k novým ozdobám garáží. To bude letos na silnicích samej krásnej dvouventil!
Vcera mi Ivo psal email,ze by chtel jednou zazit,aby byli v Machove dvouventily v prevaze!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
PS:myslim,ze se nam dvouventilem a dokonce ve stejnych barvach brzy pochlubi dalsi zdejsi clen.Ale vic nereknu.
Tak tedy dobrá. Původně jsem chtěl ukázat až dodělanou motorku, ale tak alespoň jedna fotka právě dovezené motorky. R80GS PD je už v procesu renovace. Chci dát vše pokud možno do originálního stavu a nechat jen pár dodělávek (zadní Ohlins, BMW kufry, zvýšená řidítka...). Zajímavější fotky budou časem.
Paji, to je ta z Motorkářů.cz, ne? Taky jsem ji měl v merku
E: spletl jsem se, myslel jsem tu co byla nedavno na motoinzerci.cz
Upravil nForger dne 03.03.2011 20:12
Neskutecna parada!
Kde se ti podarilo sehnat,ten original cernej kryt na vyfuk?Neveril jsem,ze ho sezenes.A jeste se chci zeptat,ma G/S v nemeckym technicaku homologacni cislo?
Upravil vevis dne 05.03.2011 15:28
Ten kryt je až z Itálie, ale musel se trochu lečit a dal jsem ho do komaxitu. Jinak koupit se už nedá. Jestli má homologační číslo v německým TP nevím panové mi ho na dopravce již nevrátili
Upravil easyrider dne 05.03.2011 15:19
Jóóóóó! Tak to je velká paráda. Podle mého názoru zatím nejkrásnější moto na tomhle webu! Gratulace majiteli
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
MALI napsal:
To Easyrider: Luxus Jenom bych asi neměl to srdce jezdit na ní a měl bych jí v obýváku jako leštěnku a za sezonu bych jí párkrát protáhnul.
Jezdit na ní budu, ale bláto atd. už má od doktora zakázano a na velký cestování mám 12gs, tohle je pro radost a je užasné se svézt na stejné moto s rozdílem 25 let.
Upravil easyrider dne 05.03.2011 17:25
Loni mnou dovezená R65 z Garmische. Kvalita nic moc, foceno mobilem.
Upravil houska dne 08.03.2011 20:24
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
vevis napsal:
PS:myslim,ze se nam dvouventilem a dokonce ve stejnych barvach brzy pochlubi dalsi zdejsi clen.Ale vic nereknu.
Tak tedy dobrá. Původně jsem chtěl ukázat až dodělanou motorku, ale tak alespoň jedna fotka právě dovezené motorky. R80GS PD je už v procesu renovace. Chci dát vše pokud možno do originálního stavu a nechat jen pár dodělávek (zadní Ohlins, BMW kufry, zvýšená řidítka...). Zajímavější fotky budou časem.
Tak to jsi Ty, kdo přijel hodinu přede mnou
Gratuluji, alespoň že padla do dobrých rukou a bude se renovovat
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Takze par fotek meho noveho a nejvzacnejsiho prirustku.Je to originalni 80G/S PD.
Tuhle motorku je problemv orig.provedeni za relativne rozumnou cenu sehnat.
K motorce jsem dostal orig.plastove kufry,hlinikove kufry,dvousedlo,tankvak,2xvelky kryt motoru,spojler motoru a spoustu dalsich drobnejsich dilu.
vevis přiložený následující obrázek:
[175.47Kb]
Upravil vevis dne 13.11.2011 20:11