TCX Infinity v číslech 40 a 41 už ani náhodou? Nepráší se na ně někde ve skladu?
Možná se stavím zkusit 42, ale to by asi bylo na nějakou tu vycpávku.
Čest (a) buch, Old K.
Objednávka u Polla proběhla k mé naprosté spokojenosti. Za čtyři dny byly botky doma a stály mě i s poštovným 4.200,- Kč. Objednal jsem velikost 45 a jsou mi akorát. Normálně mám velikost 44 - 45 dle výrobce obuvi. Mám dojem, že se ještě poddají a to bude ta správná velikost na teplou fusekli. Takže za mě: Velikost Infinity odpovídá mým běžným velikostem...
O vikendu jsem si je zkousel u kamose a takova pohodlna kozacka by se mi taky sikla. Zustalo vse pri stejne kvalite i po prechodu na znacku TCX ??? On ma jeste Oxtary a spokojenost.
milanosor napsal(a):
O vikendu jsem si je zkousel u kamose a takova pohodlna kozacka by se mi taky sikla. Zustalo vse pri stejne kvalite i po prechodu na znacku TCX ??? On ma jeste Oxtary a spokojenost.
milanosor napsal(a):
To vůbec nepoznas, dal se to dela ve stejne tovarne v Rumunsku, ja mam na sklade myslim ze 43 TCX a 44 Oxtar, prodava se to uplne bez rozliseni, proste az se doproda OXTAR bude jen TCX
Tak 44 by byl asi ideal. Mas jeste i 45? Mrknu co mam sechno za velikosti bot, ale ty kamosovi tusim byly 44 a vpohode. Halvne aby bylo misto i na neco teplejsiho mimo moji srsti Jo a abych to nelovil. Postovny mas kolik???
milanosor napsal(a):
To vůbec nepoznas, dal se to dela ve stejne tovarne v Rumunsku, ja mam na sklade myslim ze 43 TCX a 44 Oxtar, prodava se to uplne bez rozliseni, proste az se doproda OXTAR bude jen TCX
Tak 44 by byl asi ideal. Mas jeste i 45? Mrknu co mam sechno za velikosti bot, ale ty kamosovi tusim byly 44 a vpohode. Halvne aby bylo misto i na neco teplejsiho mimo moji srsti Jo a abych to nelovil. Postovny mas kolik???
Tak jestli to jeste plati, vemu ty 44, takze objednavam na eshopu.Kdyby nebyly,tak dej vedet. Jen to budu muset dat pres ČP, protoze doma i v praci jsem hodne stridave.
Jo a v cekci doprava mas malinkou chybicku,tak se na to mrkni:
"" Na objednávku je nutno uvést telefon. Tento druh přepravy je nutno zvolit, pokus si zboží nevyzvednete osobně u nás na prodejně. ""
Upravil milanosor dne 01.09.2010 20:41
milanosor napsal(a):
Tak jestli to jeste plati, vemu ty 44, takze objednavam na eshopu.Kdyby nebyly,tak dej vedet. Jen to budu muset dat pres ČP, protoze doma i v praci jsem hodne stridave.
Jo a v cekci doprava mas malinkou chybicku,tak se na to mrkni:
"" Na objednávku je nutno uvést telefon. Tento druh přepravy je nutno zvolit, pokus si zboží nevyzvednete osobně u nás na prodejně. ""
milanosor napsal:
Tak botecky uz jsou doma. Mozna by snesly o pul cisla vetsi, ale netlaci. Takze pokud to trosku povoli, melo by to byl ok. Diky moc za rychlost
Chlapi, povolili vam trosku ty INFINITY? Na moto jsem jeste nebyl ,jen po chodbe tam a zpet a hloubam jestli 44 je dost. Zadny jiny boty jsem vetsi cislo nikdy nemel
Po prvním vyzkoušení doma "na sucho" jsem si myslel, že je vrátím...
Ale po týdnu na motorce si je pochvaluju...
Pro můj způsob použití - jedu po cestách a silnicích, chodím po památkách - naprosto super...
milanosor napsal:
Chlapi, povolili vam trosku ty INFINITY? Na moto jsem jeste nebyl ,jen po chodbe tam a zpet a hloubam jestli 44 je dost. Zadny jiny boty jsem vetsi cislo nikdy nemel
Urcite povolej. Ja je taky prvni tyden proklinal. Ted o nich na noze nevim.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu