Kdyz tak napis nebo zavolej, poradim. Boty si muzes pred odebranim v Praze vyzkouset. Jinak zasleme PPL, doprava je zdarma.
OK. Délku chodidla mám 28 cm. Běžné boty na nošení 44, zřídka 45. Turistické na moto TCX 44, motokrosové DIADORA 44. Tretry na kolo 45. Tak jakou bys doporučil velikost těch SIDI ?
Ahoj, objednej 45. Nicmene se stejne nemusis bat, kdyz by ti nahodou nebyly, tak nam je tady nechas.
BMW R1150GS MY02
Kdyz tak napis nebo zavolej, poradim. Boty si muzes pred odebranim v Praze vyzkouset. Jinak zasleme PPL, doprava je zdarma.
OK. Délku chodidla mám 28 cm. Běžné boty na nošení 44, zřídka 45. Turistické na moto TCX 44, motokrosové DIADORA 44. Tretry na kolo 45. Tak jakou bys doporučil velikost těch SIDI ?
Ahoj, objednej 45. Nicmene se stejne nemusis bat, kdyz by ti nahodou nebyly, tak nam je tady nechas.
Tak jsem objednal. Doufám že mi budou.
Upravil tomasgs dne 08.02.2013 13:54
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
tomasgs: kde si je odjednal nakonec, jiank jestli si je neml na noze tak jeste jedn amalickost pokdu mas namakany litkovy svaly tak je mozna nedopnes na suchac a nebo to budes mit na konci
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
tomasgs: kde si je odjednal nakonec, jiank jestli si je neml na noze tak jeste jedn amalickost pokdu mas namakany litkovy svaly tak je mozna nedopnes na suchac a nebo to budes mit na konci
Objednal jsem je zde http://www.gearbo...anguage=cs. S Diadorama na motocross problém s lýtkem nemám tak to snad bude v poho.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Ahoj ve spolek. Po pročtení různých fór, jsem vybral Sidi Adventure Gore Tex a jsem nadšený. Na cestu jsem je bral de-facto nové, snad 2x jsem je prubnul krátce kolem komína. Sedí perfektně a co hlavně - v květnu jsme jeli přes Srbsko když tam měli chudáci ty záplavy. 2-3 dni na střídačku, slabý déšt - silný déšt, sněžení a na silnici v druhém pruhu byly loďky :-) . Z 8 motorek jsem měl jediný Sidi a jediný jsem měl sucho v botech. Stejně se osvědčily i nepromoky od Scotta. Někteří nechápali, že jsem byl furt vysmátý a užíval si to!!! Obojí jsem koupil v Moto Travel ve F.M. Cena suprovní, přístup také, den před odjezdem mi ještě dovezl ty nemoky, bez nich bych chcípl :-) . Boty opravdu začaly vrzat ( všichni věděli kde jsem a kdo jde), ale stačilo je namazat a je to v poho. Doufám, že něco vydrží. Opravdu dubrý kup.
Měli bychom je mít standardně ve všech běžných velikostech, kdyby dovozce fungoval trošku líp a nebál se investovat do větších zásob nebo to alespoň vozili častěji. To se týká hlavně okrajových velikostí. I když máme 47 skladem, tak jen jeden kus a čekal bych, že když ho prodáme, dodají nám nový a dřív než za měsíc a půl.
Jinak po dvou modelech BMW jsem u goretexových bot přešel na Adventure tuším předloni a naprostá spokojenost. Ne že by byly Kalahari nebo Santiaga špatný ale Sidi mají myslím trošku pevnější řešení kotníku a nerozpliznou se tak jako Santiaga. Kalahari byly nejlepší boty co se daly sehnat ale to už je pryč a dneska jsou Sidi Adventure jednoznačně nejlepší GTX cestovní boty jaké znám. Po letošním Maroku jsem je měl vypálený do šedobílé barvy - 14 dnů na slunci v poušti. Nešlo to umýt. Tak jsem je prostě vzal, zabalil do osušek a vypral v pračce v GTX prášku. Musel jsem je pak sice sušit 3 dny ale jsou jako nový. Zvenku ošetřené nixwaxem na boty a fakt jsou jako kdybych je měl první týden.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
mjaklovsky napsal:
Ahoj, tak jsem si je dneska konečně koupil.
Potřeboval bych poradit od těch, kteří už mají.
Obul jsem si je a jen tak promáchal nohy v rybníku, abych vyzkoušel nepromokavost.
Jedna noha zůstala úplně suchá a v druhé botě ponožka mokrá
Může to být nějaká výrobní vada a nebo je to už extrém (to že jsem ponořil do vody) a za normálního deště na motorce by bylo ok.
Děkuji za info.
Reklamovat , jiank tohel neni extrem extrem je prave na motorce kdy napor vody je vic jak rybnik, potok nebo sprcha
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček