Tak tak,ve Kbelích je modrá F-4ka na statice. Letos vjezd pro motorky asi nebude... už loni měli kluci problém snad s pořadatelem kvuli "úniku" peněz z parkovného...
Edit : u nás byly Phantomy tušim na posledním CIAFu v Hradci Králové a jen udělali průlet a mazali zase pryč...
Upravil Kubrt dne 16.05.2012 20:20
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Tak tak,ve Kbelích je modrá F-4ka na statice. Letos vjezd pro motorky asi nebude... už loni měli kluci problém snad s pořadatelem kvuli "úniku" peněz z parkovného...
mne nejde o penize, ale o bezpecnost... nechce se mi nechavat motorku kilometr jinde na nejakym megaparkovisti s autama...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kubrt napsal:
mne nejde o penize, ale o bezpecnost... nechce se mi nechavat motorku kilometr jinde na nejakym megaparkovisti s autama...
tak to chápu... vyzjistim to a dám vědět... já mám každopádně parking i spaní VIP přímo v CLV,takže u mě dobrý
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zajisti hromadnou vstupenku a nocleženku i pro nás.
Ten termín?
Nechce se mi tohledat po netu, když to můžu mít od Kubrta kompletní
BMW GS = stroj na radost
Přátelé,omlouvám se za zpoždění,zapoměl jsem napsat.Letos se NEDÁ zaparkovat motorku uvnitř letiště.
Vjetrnik napsal:
...to tedy....a platí to i pro skůtry?
... platí to pro všechny platící návštěvníky. Mě osobně to taky sejří
Vjetrnik napsal:
...to tedy....a platí to i pro skůtry?
... platí to pro všechny platící návštěvníky. Mě osobně to taky sejří
mozna dobra prilezitost tam letos nedorazit...
jeden z duvodu proc bych tam ja osobne jel je mensi starost s motorkou.. prece jen mame vuci autum trochu handicap.
klidne si i priplatim.
17 cm
a) SILENA organizace na parkovisti z chrudimske silnice.. musel jsem povolat Google navi. Zmatecny instrukce.. jeden tvrdi A, druhej B... lidi nevi kam chodit
b) spatna slysitelnost moderatora mimo vylozene kotel okolo.. takze misto aby se slo rozprostrit, musis bejt narvanej s lidma ve stredu
c) moc letadel nebylo.. Gripeny jen trapnoprulet rovne (umi to vubec zatacet) a pak na klapkach pomalu
d) nevidel jsem Phantoma.. konflikt ve Viernamu prezentovali 3 Spartany.. no nevim
pekne:
- Lavocka nebo co to bylo -- pekne s tim cvicil
- P40 nam nam
- Sokol heli z polska
Upravil hicks dne 02.06.2012 19:38
17 cm
Přátelé,fandové letectví, na letošní AP v Pardubicích je potvrzená účast Boeingu B-17 i s letovou ukázkou
Kubrt napsal:
Přátelé,fandové letectví, na letošní AP v Pardubicích je potvrzená účast Boeingu B-17 i s letovou ukázkou
jedu.
17 cm
Kubrt napsal:
jedu.
Hicksi,řekl bych,že to bude ta samá,co tenkrát před 4ma rokama byla v Milovicích,pamatuješ na to vlákno??
Jak malé smrádě jsem na aviatickou jezdil ale teď pěknou řádku let jsem tam nebyl:-( rád bych to ale zase někdy navštívil:-) tak snad letos když tam bude ta létající pevnost:-)