to petrs: nahodou musím říct velmi povedená fotka, jen trochu ruší ta rozmazaná tráva před. Vim asi čeho jsi chtel docílit, jen to není ono.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Alda napsal:
Spravne, jel jsem se podivat jak je na tom slavna Duba a ono prd, zmrzlinari maji jeste zimu
To víš "kolínko" si dávaj až při +20°.
V létě tam takhle prázdno neni. Ale vsadim se,že to bylo i bez policejních hlídek dole v zatáčkách.
No ani to kolinko si tam moc nedavaj, casto tam nenarazis na nekoho kdo fakt umi. Ten, kdo opravdu umi k tomu nepotrebuje vydeseny publikum a sveze se na bezpecnejsich mistech.
Na Dubou jezdim casto, jsem ze severu, takze jezdime treba jen na benzinku na kafe, ale trasu Libechov Duba projedu z nouze max. 2x rocne, kdyz treba nemam cas ji objet pres Doksy apod.
Alda napsal:
Spravne, jel jsem se podivat jak je na tom slavna Duba a ono prd, zmrzlinari maji jeste zimu
To víš "kolínko" si dávaj až při +20°.
V létě tam takhle prázdno neni. Ale vsadim se,že to bylo i bez policejních hlídek dole v zatáčkách.
No ani to kolinko si tam moc nedavaj, casto tam nenarazis na nekoho kdo fakt umi. Ten, kdo opravdu umi k tomu nepotrebuje vydeseny publikum a sveze se na bezpecnejsich mistech.
Na Dubou jezdim casto, jsem ze severu, takze jezdime treba jen na benzinku na kafe, ale trasu Libechov Duba projedu z nouze max. 2x rocne, kdyz treba nemam cas ji objet pres Doksy apod.
Já mám v Mělníku kámoše a tak od něj taky musím přes "zatáčky" když jedeme na sever. Taky to tam moc nemusim už kvůli těm,co si tam jezděj dokazovat jak jsou dobrý a pak je potkáš ve své polovině,protože zase tak dobrý zrovna nebyli...
Dle mě Bizacká soutězka v Rumunsku. Nikdy jsem tam nebyl ale je z fotek známá. Teda jen si myslim, že to je ona.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Hoši jste úplně vedle a Cycli, styď se... To místo poznávám úplně přesně, je to u nás, kousek za barákem. Je to cesta do starýho lomu, tam co dnes žije DRAK. Prý tady původně chtěli natáčet Bajaju...