Tak sem se dnes dověděl že mám volno... od pátku do neděle a vzal bych i ženu. spát můžeme kdekoliv. nebo budeme pendlit mezi kempem a domovem nebo přespíme někde v lese. nechci v tom nějak dělat nepořádek.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Rybiz napsal:
Tak sem se dnes dověděl že mám volno... od pátku do neděle a vzal bych i ženu. spát můžeme kdekoliv. nebo budeme pendlit mezi kempem a domovem nebo přespíme někde v lese. nechci v tom nějak dělat nepořádek.
hele uz asi neni kde spinkat, ze jo?! kdybych dorazil, tak f patek..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
V tom bych problém neviděl, pár lidí se odhlásilo a navíc máme nějakou rezervu - tak přijeď.
A masa bude taky dost.
Čau, Tom
pokud bude rozumne pocasi, dorazim se spacakem...
17 cm
hicks napsal:
V tom bych problém neviděl, pár lidí se odhlásilo a navíc máme nějakou rezervu - tak přijeď.
A masa bude taky dost.
Čau, Tom
pokud bude rozumne pocasi, dorazim se spacakem...
Ani spacák nepotřebuješ, je to i s dekama a povlečením a bude se topit.
Pokud pojedeš off, chce to slušnou gumu, bude bahno, pokud on tak teplý oblečení, přecijen se budem motat v horách.
Jo a pršet by nemělo.
Čau, Tom
Ivo Bohuslav napsal:
Kvůli Hezounkovi si s masem nedělejte starosti, on to nežere a zapíjí to sifónem...........
a kdo je ten hezounek?
ze ty mas v prohlizeci vypnuty obrazky?!!
17 cm
Fanos Rusicka napsal:
Hicksíku jsi drsňák vyspíš se pod motorkou.Místa je vždycky dost tak se netřep před odjezdem.Počasí má snyd vyjít.
jsem zvedavej, jestli jsi vubec posledni 3 dny vylezl z jeskyne, protoze na vic nez 2-4 stupne mi teplomer (vis, to je ta vec kterou KTM na svych top modelech zavede nekdy v sezone 2030 vcera vecer okolo Slap nevylezl...
17 cm
...tak už jen něco sním, obleču se a fičím
...naplánoval jsem si "kochačku" cca 350 - 370 km, tak abych na Krocana trefil za světla
...pardál prý už od rána projíždí trasu zítřejšího offíku a vysouší kaluže, abychom se zítra neušpinili ...když jsem se ho ptal, zda se neušpiním, že mám po servise krásně čistou motorku, tak mi odpověděl - cituji: "neboj, špinavej nebudeš vubec"