vevis napsal(a):
Procitam to dukladne a porad jsem z toho nepochopil jestli jsou lepsi ty dvouventily nebo ctyrventily.
Ja jednou prejel na kole malyho ptaka.Chudak nestihl uletet.Jeste ted mi je to lito.Nejhorsi bylo,ze porad jeste trochu zil a jo ho musel prastit kamenem,aby se netrapil!Fakt brutus!hroznej zazitek!
Ted me napadlo,ze jsem ho mohl odvezt na injekci.Tenkrat me bylo asi 14,a bohuzel me to nenapadlo.
hlavne ho nedavej do topcasu, s tim jsou spatne zkusenosti...
(nekteri zde uz vedi)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal(a):
Procitam to dukladne a porad jsem z toho nepochopil jestli jsou lepsi ty dvouventily nebo ctyrventily.
Ja jednou prejel na kole malyho ptaka.Chudak nestihl uletet.Jeste ted mi je to lito.Nejhorsi bylo,ze porad jeste trochu zil a jo ho musel prastit kamenem,aby se netrapil!Fakt brutus!hroznej zazitek!
Ted me napadlo,ze jsem ho mohl odvezt na injekci.Tenkrat me bylo asi 14,a bohuzel me to nenapadlo.
(nekteri zde uz vedi)
Si jako nekdo v topcase skripnul ptaka?Tak jestli uz byl skoro mrtvej,tak uz je to skoro jedno.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
(nekteri zde uz vedi)
Si jako nekdo v topcase skripnul ptaka?Tak jestli uz byl skoro mrtvej,tak uz je to skoro jedno.
ty neznas to story? Loni jsem s Randolfem kousek za brnem nasel srazenou (jeste zivou) kunu. Tak jsem ji samozrejme jako odpovedny obcan nalozil do topcasu do rucniku a vezl do CSOP Vlasim... no... moc daleko jsem ji nedovezl...
ale co, lepsi umrit v bmw sanitce nez na silnici, ze...
17 cm
ty neznas to story? Loni jsem s Randolfem kousek za brnem nasel srazenou (jeste zivou) kunu. Tak jsem ji samozrejme jako odpovedny obcan nalozil do topcasu do rucniku a vezl do CSOP Vlasim... no... moc daleko jsem ji nedovezl...
ale co, lepsi umrit v bmw sanitce nez na silnici, ze...
Jestli ty ten topcase nemaz vzduchotesnej?Ale ta uz toho musela mit dost.Obcas pes zazene kunu pod auto a ta umi sakra prskat.Sahat by se mi na ni nechtelo.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...nejlíp toto vlákno zamčit
co ty na to Mildo???
Hicks už je agresivní (ale statečně argumentuje) a to není dobré, zn. naštvaného Hickse poznáš podle počtu napsaných příspěvků za jednu návštěvu bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Jinak pokud by jste díky bouřlivé diskuzi zapomněli tak venku je krásně a chodíte sem kvůli MOTOCYKLŮM! Bežte se raději PROJET ! ! !
Pěkný den Všem... A jak říkala babička každé boží stvoření má nárok na život...
Takže kuna, kočky, psy, Hicks, Vevis, Mancas, já a všici z tohoto fóra (doufám, že se tohodle hned nebude zase někdo chytat - byl to FÓR)
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Všechen hmyz co mám na přilbě a na motorce zásadně vozím do záchranářské stanice aby mě tu někdo náhodou nenadával...
ja moc ocenuji, ze se snazis, ale zase nemusis byt za kazdou cenu prazakstejsi nez prazak 17 cm
Vjetrnik napsal(a):
Nechápu ty věčné narážky na pragocentrismus:
My z města jsme zvyklí na názvy městských částí:
- centrum města
Praha - Hradčany
Praha - Staré Město
Praha - Vinohrady
- periferie
Praha - Černý Most
Praha - Brno
Praha - Ostrava
Je tomu už dávno, ale pozorně si přečtěte jeden pravdivý příběh, který se traduje již celé generace:
Bůh měl ještě dva pytle, Gruzínce a pak pytel ne příliš chytrých. Gruzíncům dal svou zem, tu nekrásnější - žijí tam dodnes. Pytel s tou směskou se mu roztrhl a všichni vypadli, tak si řekl: no co, sbírat už je nebudu, tak tady bude Praha...
Upravil Tomas1200GSA dne 09.07.2010 09:49
Tomas1200GS napsal(a):
Je tomu už dávno, ale pozorně si přečtěte jeden pravdivý příběh, který se traduje již celé generace:
Bůh měl ještě dva pytle, Gruzínce a pak pytel ne příliš chytrých. Gruzíncům dal svou zem, tu nekrásnější - žijí tam dodnes. Pytel s tou směskou se mu roztrhl a všichni vypadli, tak si řekl: no co, sbírat už je nebudu, tak tady bude Praha...
ze sis vybral zrovna gruzince...
17 cm
Tomas1200GS napsal(a):
Říká se, že mají tu nejkrásnější zem...
no ja teda na gruzince uplne dobre reference nemam.
17 cm
Tomas1200GS napsal(a):
Říká se, že mají tu nejkrásnější zem...
Viděl jsem nějaký ten dokument a něco přečetl, chystám se tam do hor, a lidé jsou údajně ůžasní
no nevim, jeden z nasich klientu vyrustal z gruzincema a vyjadruje se o nich dost otresne... resp. o cele te oblasti tam.
17 cm
A jak tak miluješ ta zvířátka, co takhle lidi? Zatím jsem si nevšiml, že bys měl v oblibě nějakou národnost či etniku, Ty humanisto...
a ty si myslis, ze nekdo, kdo je schopen utopit kote ma zarucene nejaky dobry vztah k lidem? neznaci to spis, ze ma zaludek na neco, na co by mit nemel?
nebo kdyz nekdo pracuje v koncentraku tak zarucene miluje zviratka?
to se vubec nevylucuje, spis presne naopak.
---
jinak ja mam dost rad anglosasky svet.. taky tohle neni jedine forum, kam chodim, ze ), jizni moravaky, nemce (bavorsko), italy, castecne slovaky, castecne spanely, persany a reky.
Moc nemusim araby, francouze, liberaly, severni moravaky, nemakacenky, muslimy celkove, vetsinu slovanu, primitivy a omezence.
17 cm