Vitman napsal:
Ahoj ja bych se taky rad zucastnil pokud muzu
Bohuzel dokoncujeme tento tyden v praci jeden projekt tak budu asi v patek dlouho za kompem projektovat, a tak bych dorazil v sobotu dopoledne.
Dofam ze ta akce klapne a vsechno bude fajn, docela se na ni tesim...
Tak ted jsem koukal a na víkend hlásí 11 - 15 nad nulou a skoro jasno. Tak to by bylo dobrý. Jen nevim, jestli to je teda zimní srazík nebo jarní. No myšlený byl jako zimní.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Máte někdo GPS souřadnice přímo "na dvorek"..... když bych se utrhl, abych to vzal přímo za šipkou.
Při útěku z tepla domácího krbu není čas na hrdinství.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Mám je v pozdravu dole pod příspěvkem a nebo je odkaz na mapy v úvodu tadytý debaty a tam si taky souřadnice odečteš. Ale je to jedinej barák po cestě z Kornic do Sloupnice. To nemůžeš minout. Jinak telefon na mě je taky dole, ale ještě tady 777143232
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
super dík,nějak jsem to přehlédl - omlouvám se za nepozornost
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
"Výjimečné představení nabídne noční obloha před čtvrtečním úsvitem. Měsíc vstoupí do úplného zatmění a na jeho konci získá díky blížícímu se svítání neobvyklý oranžový nádech."
Škoda, že to není o den nebo dva později, mohlo to být zajímavé zpestření Přežití 2008.
Před chvílí mě volal kamarád z Oravy, že dorazí na Přežití, když ho včas pustí z armády. Byl tady i před dvěma lety, když bylo hodně sněhu. Tak jsem zvědav. Sázím, že dorazí.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Je to on a přijed a řekni mu to sám No kdyby náhodou tak mu to vyřídím.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
momentálně na Vysočině pěkně chč.... prší. To mému optimismu na zítra nějak nepřidává.
H.
Dle pocasi.idnes.cz ma byt zitra v pardubickem kraji 9C s 50% sanci na dest, sobota ma 20% sanci na dest... ale znate predpovedi.
Vypada to blede.. achjo
Tady je teplo, sucho, bez deště a větru, pod mrakem. Pár kapek nás neohrozí.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak pánové a je to tady. Jsem vzhůru už od 4 hodin a už jsem nezabral. Byl jsem se venku podivat na počasí a je tam teplo, teplometr ukazuje nějakých 5 °C v tuto dobu, neprší, nefouká, hvězdy vidět nejsou. Jdu rozfoukávat mraky at pere puchejř. Jo a Holubbe v sobotu v poledne budou sejrový klobásy, když přijedeš včas a nesežere ti ji nikdo jiný.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
na Vysočině stále chčije a chčije,vypadá to,že nevyjedu.
H.