Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R80G/S-PD, R65GS, R80GS, R100GS-PD ...
Strana 3 z 6:   1    2    3    4    5    6  

Dvouventiláci "VZPAMATUJME SE"!!!!
smazak73
Přidané 09.07.2010 14:07

Registrace: 26.07.08
Já to vidím na zdravě urejpanou diskusi GrinGrinGrin.Lepší než se bavit o hokeji a odloženejch kočíííčkáchGrinSmile

3axap
Přidané 12.07.2010 20:22

Registrace: 23.01.10
Hicks napsal(a):
Vlastimil napsal(a):
Pánové děkuji za plodnou diskusiSmileSmileSmilejá jsem s tím co se tady děje velmi spokojenGrinvidím to tak že by jsme mohli časem přesvědčit většinu "bloudících čtyřventiláků"aby procitli a pořídili si pořádné stroje(dvouventilové GSmusic)

...a pak... pak jsi se probudil GrinGrin

Já jsem se náhodou probudil už před mnoha letySmileSmileSmile proto už také mám na rozdíl od začátečníků pořádnou motorku hilarioushilarioushilariousale to je normální vývoj motocyklistyGrinGrinGrin ale na to přijde časem víc lidí kteří dneska chčijou do kalhot nad kdejakou hromadou plastu řízenou compem....Frown

ALEGrinVOUVENTILŮM ZDAR !!!!!in lovein lovein love

slata2
Přidané 13.07.2010 10:30

Registrace: 11.03.10
Ta poslední věta je hodně trefná!SmileJak říkáš,hromada plastu řízená compem!Nejhorší je ,že já i kdybych chtěl utratit 400tis.za novou motorku tak bych vážně nevěděl co koupit! Tak tedy dvouventilum ZDAR!!!SAMOZDŘEJMĚ KAŽDÝ MÁ JINÝ NÁZOR!
Upravil slata2 dne 13.07.2010 10:55

vevis
Přidané 13.07.2010 11:38

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Jo pod tu posledni vetu se taky podepisuju!GrinA mam radost,ze se nam to tu rozrusta! Gratulace Slatovi2 a FunTomasovi ke krasnym kouskum!clap
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

stepan
Přidané 13.07.2010 15:05

Registrace: 05.06.07
vevis napsal(a):
Jo pod tu posledni vetu se taky podepisuju!GrinA mam radost,ze se nam to tu rozrusta! Gratulace Slatovi2 a FunTomasovi ke krasnym kouskum!clap

Se na tom musím taky někdy svézt, když furt říkáte, jak se na tom krásně jezdí Smile
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black

http://kouzelnyzi...
https://www.faceb...zelnyzivot

http://kouzelnyzivot.cz
hicks
Přidané 13.07.2010 15:18

Registrace: 09.07.08
slata2 napsal(a):
Ta poslední věta je hodně trefná!SmileJak říkáš,hromada plastu řízená compem!Nejhorší je ,že já i kdybych chtěl utratit 400tis.za novou motorku tak bych vážně nevěděl co koupit! Tak tedy dvouventilum ZDAR!!!SAMOZDŘEJMĚ KAŽDÝ MÁ JINÝ NÁZOR!

"hromada plastu rizena kompem"

GrinGrin

co dodat? ja bych rovnou zakazal vsechny ty inovace, internety, asfaltky, kanalizace... a antibiotika Grin
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

vevis
Přidané 13.07.2010 16:48

Moderátor
Hicks napsal(a):
slata2 napsal(a):

GrinGrin

co dodat? ja bych rovnou zakazal vsechny ty inovace, internety, asfaltky, kanalizace... a antibiotika Grin

Konecne jsi na to prisel!thumbs upSi myslis,ze budu jezdit kazdej rok do Albanie az tam bude asfalt i v horach,v kazdy chatrci internet a vsude poradek?Nebudu!Vis jak se tam ted na ten bordel a pohodu vzdy tesim?
Takze podle me opravdu ne vzdy a ne vsude je inovace ku prospechu veci.Kdyby dnes Jawa obnovila vyrobu peraku,tak by jich mozna prodala vic,nez toho co prodava(jestli jeste prodava) ted.Myslim,ze i Porsche dnes prodava sedany a SUV hlavne proto,ze zacaly carreru chladit vodou(kvuli inovaci) a uz ji proste opravdovi priznivci znacky nechtej.Kdyby ten spolehlivy motor nechali jak byl a dal vyvijeli jen podvozek a aerodynamiku,tak urcite udelali lip.helpless

hicks
Přidané 13.07.2010 17:05

vevis napsal(a):
Hicks napsal(a):
slata2 napsal(a):

GrinGrin

Konecne jsi na to prisel!thumbs upSi myslis,ze budu jezdit kazdej rok do Albanie az tam bude asfalt i v horach,v kazdy chatrci internet a vsude poradek?Nebudu!Vis jak se tam ted na ten bordel a pohodu vzdy tesim?
Takze podle me opravdu ne vzdy a ne vsude je inovace ku prospechu veci.Kdyby dnes Jawa obnovila vyrobu peraku,tak by jich mozna prodala vic,nez toho co prodava(jestli jeste prodava) ted.Myslim,ze i Porsche dnes prodava sedany a SUV hlavne proto,ze zacaly carreru chladit vodou(kvuli inovaci) a uz ji proste opravdovi priznivci znacky nechtej.Kdyby ten spolehlivy motor nechali jak byl a dal vyvijeli jen podvozek a aerodynamiku,tak urcite udelali lip.helpless

to mas myslim vecne dilema... kazdopadne ja jsem spis inovativni typ, nicmene rozhodne nejsem pro ani jeden extrem.

Nazory typu -- ma to pocitac, je to plastovej ****... pokud nekdo mysli vazne... tak je to trochu na poklepani na celo...

jasne, sbirate veterany.. proc ne, je to pekne.

ALE... veteranista bez soudnosti... neni sexy Grin
17 cm

3axap
Přidané 13.07.2010 18:55

Hicks napsal(a):
slata2 napsal(a):

GrinGrin

musicmusicmusicKánály bych nechalFrownFrownFrown mohli by tudy jezdit čtyřventiláciGrinGrinGrin

hicks
Přidané 13.07.2010 21:27

Vlastimil napsal(a):
Hicks napsal(a):
slata2 napsal(a):

GrinGrin

musicmusicmusicKánály bych nechalFrownFrownFrown mohli by tudy jezdit čtyřventiláciGrinGrinGrin

no ty jo... na foru konecne nekdo s koulema velkejma dost nato aby se s nim dalo poradne hadat GrinGrin
17 cm

3axap
Přidané 13.07.2010 21:34

Hicks napsal(a):
Vlastimil napsal(a):
Hicks napsal(a):
slata2 napsal(a):

GrinGrin

no ty jo... na foru konecne nekdo s koulema velkejma dost nato aby se s nim dalo poradne hadat GrinGrin
Dík...začínáš se mi líbitin loveGrin

3axap
Přidané 24.08.2010 21:11

Tak co je ShockShockShock? To už jste zase všichni usnuli?helplesshelplesshelplessS těma dvouventilákama asi nic nebudereal sadreal sadreal sadjá si snad nakonec budu muset pořídit nějaký čtyřventil,(aspoň jako ozdobu do skalky) abych mohl vypisovat nějaké duchaplné teze do fóra kde se něco dějehilarioushilarioushilariousTakže poslední šance pro Vás..... "Dvouventiláci vzpamatujme se!!!!!

Dvouventilům zdarthumbs upthumbs upthumbs up

vevis
Přidané 24.08.2010 21:15

Moderátor
Vlastimile klid!Na poslednim Gs srazu u Kubrta se mi dalsi 2 lidi priznali,ze v nejblizsi dobe budou ke ctyrventilum dokupovat PD.thumbs up
Holt je nas zatim relativne malo a navic co na tech dvouventilech chces furt resit?Grin

hicks
Přidané 24.08.2010 21:26

Vlastimil napsal(a):
Tak co je ShockShockShock? To už jste zase všichni usnuli?helplesshelplesshelplessS těma dvouventilákama asi nic nebudereal sadreal sadreal sadjá si snad nakonec budu muset pořídit nějaký čtyřventil,(aspoň jako ozdobu do skalky) abych mohl vypisovat nějaké duchaplné teze do fóra kde se něco dějehilarioushilarioushilariousTakže poslední šance pro Vás..... "Dvouventiláci vzpamatujme se!!!!!

dvouventilaci jsou proste prichciply... stejne, jako jejich motocykly Grin
17 cm

3axap
Přidané 24.08.2010 21:31

Ale to jsi mne vůbec nepochopilSmilejá vůbec nechci řešit dvouventily(na těch není co řešit)thumbs upthumbs upthumbs upjá chci řešit čtyřventily,tu jejich populační explozi už nikdo nezataví(zejména teď když se to vyrábí tam kde to nikdo před lety nečekal a ti majitelé čtyřventilů hlásali něco o "REJŽI"hilarioushilarioushilarioustakže bych raději řešil čtyřventiláky(někdy je s nima a docela sranda)GrinGrinGrin

Dvouvetilům zdar thumbs upthumbs upthumbs up

vevis
Přidané 24.08.2010 21:31

Moderátor
Hicks napsal(a):
Vlastimil napsal(a):

dvouventilaci jsou proste prichciply... stejne, jako jejich motocykly Grin

Vlastimila mozna vytocis.Grin Ale ja te znam,tak su uplne klidne!Grin

vevis
Přidané 24.08.2010 21:34

Moderátor
Vlastimil ma pravdu v tom,ze i spousta ctyrventilaku z toho ma dnes smysene pocity a z budoucnosti vylozene strach.helpless

Ivo Bohuslav
Přidané 25.08.2010 12:48

Registrace: 28.08.07
Nechte teď Hezounka chvíli na pokoji, on za to nemůže, protože je zarostlej jako Tarzán, ale až si skákne na depilku, bude to zase dobrý!!! hilarious

naNdu
Přidané 16.10.2010 22:11

Registrace: 16.10.10
No ne...
tady se uz dva mesice nic nedelo
kazdopadne muj hodny tatinek mi dovez dvouventila z nemecka Smile (jeste sem ho ani nesplatil) jezdim na nem rok a jediny co odeslo byla zadni zarovka a civka u starteru (je to docela logicle pac je vyrabi francouzska spolecnost Valeo)

a je to skvelej stroj (mam toho oholenyho R80GS a nejlehciho) zakopal jsem ho jen jednou Smile

3axap
Přidané 04.12.2010 22:12

Co se děje?FrownKdyby to bylo v létě,tak bych si myslel že všichni jezdí...ale myslím,že je ta nejvhodnější doba aby se diskutovalo o čemkoliv.Tak se dvouventiláci zase vzpamatujme a pišme.lol

Strana 3 z 6:   1    2    3    4    5    6  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R80G/S-PD, R65GS, R80GS, R100GS-PD ... :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 53
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,708
Nejnovější člen: JSOB

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.32 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI