Vlastimil napsal(a):
Pánové děkuji za plodnou diskusijá jsem s tím co se tady děje velmi spokojenvidím to tak že by jsme mohli časem přesvědčit většinu "bloudících čtyřventiláků"aby procitli a pořídili si pořádné stroje(dvouventilové GS)
...a pak... pak jsi se probudil
Já jsem se náhodou probudil už před mnoha lety proto už také mám na rozdíl od začátečníků pořádnou motorku ale to je normální vývoj motocyklisty ale na to přijde časem víc lidí kteří dneska chčijou do kalhot nad kdejakou hromadou plastu řízenou compem....
Ta poslední věta je hodně trefná!Jak říkáš,hromada plastu řízená compem!Nejhorší je ,že já i kdybych chtěl utratit 400tis.za novou motorku tak bych vážně nevěděl co koupit! Tak tedy dvouventilum ZDAR!!!SAMOZDŘEJMĚ KAŽDÝ MÁ JINÝ NÁZOR!
Upravil slata2 dne 13.07.2010 10:55
Jo pod tu posledni vetu se taky podepisuju!A mam radost,ze se nam to tu rozrusta! Gratulace Slatovi2 a FunTomasovi ke krasnym kouskum!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
Jo pod tu posledni vetu se taky podepisuju!A mam radost,ze se nam to tu rozrusta! Gratulace Slatovi2 a FunTomasovi ke krasnym kouskum!
Se na tom musím taky někdy svézt, když furt říkáte, jak se na tom krásně jezdí
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
slata2 napsal(a):
Ta poslední věta je hodně trefná!Jak říkáš,hromada plastu řízená compem!Nejhorší je ,že já i kdybych chtěl utratit 400tis.za novou motorku tak bych vážně nevěděl co koupit! Tak tedy dvouventilum ZDAR!!!SAMOZDŘEJMĚ KAŽDÝ MÁ JINÝ NÁZOR!
"hromada plastu rizena kompem"
co dodat? ja bych rovnou zakazal vsechny ty inovace, internety, asfaltky, kanalizace... a antibiotika
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
slata2 napsal(a):
co dodat? ja bych rovnou zakazal vsechny ty inovace, internety, asfaltky, kanalizace... a antibiotika
Konecne jsi na to prisel!Si myslis,ze budu jezdit kazdej rok do Albanie az tam bude asfalt i v horach,v kazdy chatrci internet a vsude poradek?Nebudu!Vis jak se tam ted na ten bordel a pohodu vzdy tesim?
Takze podle me opravdu ne vzdy a ne vsude je inovace ku prospechu veci.Kdyby dnes Jawa obnovila vyrobu peraku,tak by jich mozna prodala vic,nez toho co prodava(jestli jeste prodava) ted.Myslim,ze i Porsche dnes prodava sedany a SUV hlavne proto,ze zacaly carreru chladit vodou(kvuli inovaci) a uz ji proste opravdovi priznivci znacky nechtej.Kdyby ten spolehlivy motor nechali jak byl a dal vyvijeli jen podvozek a aerodynamiku,tak urcite udelali lip.
slata2 napsal(a):
Konecne jsi na to prisel!Si myslis,ze budu jezdit kazdej rok do Albanie az tam bude asfalt i v horach,v kazdy chatrci internet a vsude poradek?Nebudu!Vis jak se tam ted na ten bordel a pohodu vzdy tesim?
Takze podle me opravdu ne vzdy a ne vsude je inovace ku prospechu veci.Kdyby dnes Jawa obnovila vyrobu peraku,tak by jich mozna prodala vic,nez toho co prodava(jestli jeste prodava) ted.Myslim,ze i Porsche dnes prodava sedany a SUV hlavne proto,ze zacaly carreru chladit vodou(kvuli inovaci) a uz ji proste opravdovi priznivci znacky nechtej.Kdyby ten spolehlivy motor nechali jak byl a dal vyvijeli jen podvozek a aerodynamiku,tak urcite udelali lip.
to mas myslim vecne dilema... kazdopadne ja jsem spis inovativni typ, nicmene rozhodne nejsem pro ani jeden extrem.
Nazory typu -- ma to pocitac, je to plastovej ****... pokud nekdo mysli vazne... tak je to trochu na poklepani na celo...
jasne, sbirate veterany.. proc ne, je to pekne.
ALE... veteranista bez soudnosti... neni sexy
17 cm
slata2 napsal(a):
Kánály bych nechal mohli by tudy jezdit čtyřventiláci
slata2 napsal(a):
no ty jo... na foru konecne nekdo s koulema velkejma dost nato aby se s nim dalo poradne hadat
17 cm
slata2 napsal(a):
no ty jo... na foru konecne nekdo s koulema velkejma dost nato aby se s nim dalo poradne hadat
Tak co je ? To už jste zase všichni usnuli?S těma dvouventilákama asi nic nebudejá si snad nakonec budu muset pořídit nějaký čtyřventil,(aspoň jako ozdobu do skalky) abych mohl vypisovat nějaké duchaplné teze do fóra kde se něco dějeTakže poslední šance pro Vás..... "Dvouventiláci vzpamatujme se!!!!!
Vlastimile klid!Na poslednim Gs srazu u Kubrta se mi dalsi 2 lidi priznali,ze v nejblizsi dobe budou ke ctyrventilum dokupovat PD.
Holt je nas zatim relativne malo a navic co na tech dvouventilech chces furt resit?
Vlastimil napsal(a):
Tak co je ? To už jste zase všichni usnuli?S těma dvouventilákama asi nic nebudejá si snad nakonec budu muset pořídit nějaký čtyřventil,(aspoň jako ozdobu do skalky) abych mohl vypisovat nějaké duchaplné teze do fóra kde se něco dějeTakže poslední šance pro Vás..... "Dvouventiláci vzpamatujme se!!!!!
Dvouventilům zdar
dvouventilaci jsou proste prichciply... stejne, jako jejich motocykly
17 cm
Ale to jsi mne vůbec nepochopiljá vůbec nechci řešit dvouventily(na těch není co řešit)já chci řešit čtyřventily,tu jejich populační explozi už nikdo nezataví(zejména teď když se to vyrábí tam kde to nikdo před lety nečekal a ti majitelé čtyřventilů hlásali něco o "REJŽI"takže bych raději řešil čtyřventiláky(někdy je s nima a docela sranda)
Vlastimil napsal(a):
Dvouventilům zdar
dvouventilaci jsou proste prichciply... stejne, jako jejich motocykly
Vlastimila mozna vytocis. Ale ja te znam,tak su uplne klidne!
Vlastimil ma pravdu v tom,ze i spousta ctyrventilaku z toho ma dnes smysene pocity a z budoucnosti vylozene strach. Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No ne...
tady se uz dva mesice nic nedelo
kazdopadne muj hodny tatinek mi dovez dvouventila z nemecka (jeste sem ho ani nesplatil) jezdim na nem rok a jediny co odeslo byla zadni zarovka a civka u starteru (je to docela logicle pac je vyrabi francouzska spolecnost Valeo)
a je to skvelej stroj (mam toho oholenyho R80GS a nejlehciho) zakopal jsem ho jen jednou
Co se děje?Kdyby to bylo v létě,tak bych si myslel že všichni jezdí...ale myslím,že je ta nejvhodnější doba aby se diskutovalo o čemkoliv.Tak se dvouventiláci zase vzpamatujme a pišme.