Fanos Rusicka napsal:
Nová 07 je v písku paráda má dobře poskládanej vzorek.Myslím,že neuděláš chybu.
Nevím co přesně myslíš novou E07 ale předpokládám že je to E07 s novou směsí. Mám je obuté ale že by měly nějak jinak poskládaný vzorek jsem si nevšiml a jestli jo tak to bude nějaký detail kterého si normálním pohledem nevšimnem.
Na dotaz jak poznám že je to ta "nová" Informoval jsem se přímo v Mitasu u vedoucího distribuce motocyklových pneu a jsou to pneu vyrobené od 10tého týdne tohoto roku . Zkrátka na pneu u značky DOT má být nejméně 10/2010.
Mám na nich najeto asi 2000km ,úbytek jsem ještě neměřil; už na omak jsou o dost měkší než ty původní (bojím že tolik nevydrří co ty staré) drží na suchu velmi dobře i když já asi nejsem ten pravej na testy-stupačkou se nedotknu ;za mokra nevyzkoušeno.
Co se týká vyvažování- já vyvažuju obě kola a možná by se někdo divil co tam přijde kvichtů ,ony ty pneu sami moc vyvážený nejsou -z mého hlediska je vyvážení nutnost pokud nejezdím jenom terénem pomalu.
měli jst někdo vzadu 130 cross? Mám spadeno na mitas c-02. Na netu píšou že ta guma má max. šířku na ráfku 161mm. Vleze se to? http://www.inmoto...-(tt)-c-02
Fanos Rusicka napsal:
Nová 07 je v písku paráda má dobře poskládanej vzorek.Myslím,že neuděláš chybu.
Nevím co přesně myslíš novou E07 ale předpokládám že je to E07 s novou směsí. Mám je obuté ale že by měly nějak jinak poskládaný vzorek jsem si nevšiml a jestli jo tak to bude nějaký detail kterého si normálním pohledem nevšimnem.
Na dotaz jak poznám že je to ta "nová" Informoval jsem se přímo v Mitasu u vedoucího distribuce motocyklových pneu a jsou to pneu vyrobené od 10tého týdne tohoto roku . Zkrátka na pneu u značky DOT má být nejméně 10/2010.
Mám na nich najeto asi 2000km ,úbytek jsem ještě neměřil; už na omak jsou o dost měkší než ty původní (bojím že tolik nevydrří co ty staré) drží na suchu velmi dobře i když já asi nejsem ten pravej na testy-stupačkou se nedotknu ;za mokra nevyzkoušeno.
Co se týká vyvažování- já vyvažuju obě kola a možná by se někdo divil co tam přijde kvichtů ,ony ty pneu sami moc vyvážený nejsou -z mého hlediska je vyvážení nutnost pokud nejezdím jenom terénem pomalu.
Výdrž E07 je i s novou směsí solidní.Mám ji na KTM LC8 (zadní) a po ujetí 9000km zbývá ještě tak třetina vzorku.Nemusím myslím dodávat že na kačeně dostává neskutečně zabrat. Výborná guma.
Vypada, ze ted na sezonu podzim-jaro by mohla byt do toho bahna celkem slusna.
Mimochodem, na predek jsem ted obul Mitas (Trellborg) T-644 Army, zatim se mi zda hodne dobra, ale je to moje prvni guma s kostkama, takze nemam s cim srovnavat. Ted o vikendu jsem ale vyjel do sracek a byla to opravdova zabava - na zadku mam jeste Metzeler Saharu, takze to byla spis plocha draha :-)
Chlapi,abych nezakládal další vlákno,zeptám se tady.Budu poprvý přezouvat mašinu F650 GS a chci se zeptat na kterou gumu najedu zhruba víc km? Jsem rozhodnutej buď pro tourance nebo anakee. Jezdím na pohodičku a na 90% po silnici. Jo a cena mě je šum+fuk.
Upravil titus dne 22.11.2010 17:54
na bahnění jsem dal dozadu Mitas C-02 a myslím, že dobrý. Ovšem když jsem zapadl do hlubokýho blata, totálně se zalepila. Jinak na cesty mám tourance, dají kolem 20 000km.
titus napsal:
Chlapi,abych nezakládal další vlákno,zeptám se tady.Budu poprvý přezouvat mašinu F650 GS a chci se zeptat na kterou gumu najedu zhruba víc km? Jsem rozhodnutej buď pro tourance nebo anakee. Jezdím na pohodičku a na 90% po silnici. Jo a cena mě je šum+fuk.
řeším obutí na xchalange (tedy jen rozměrově 140/80/18 zad a před.90/90/21). teď jezdím E09 na oboch kolech ale po změně kol tento typ není. Chtěl bych špunty s homologací na pozemní komunikace. Kdo a co obouvá?