Držím tomu palce, nevypadá to zle ... tak snad to angláni "neposerou" jako soudruzi z NDR...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Držím tomu palce, nevypadá to zle ... tak snad to angláni "neposerou" jako soudruzi z NDR...
ja to cetl...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No nevím... už jen ta vana /jako u Felicie/ to vyřazuje z možnosí OFF. Trochu dizajnově přeplácaný - hlavně předek.
Výkon v dnešní době do motoru nakope každý ale záleží na sladění a použitelnosti. Na gumovačky bych si raději koupil streeta.
Jinak na tom nic mimořádnýho zatím nevidím.
Dakar 650, HusaberG
No nevím... už jen ta vana /jako u Felicie/ to vyřazuje z možnosí OFF. Trochu dizajnově přeplácaný - hlavně předek.
Výkon v dnešní době do motoru nakope každý ale záleží na sladění a použitelnosti. Na gumovačky bych si raději koupil streeta.
Jinak na tom nic mimořádnýho zatím nevidím.
dtto.. vosmikilo s trochu osklivejsim ramem...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Koukal jsem na to i v italským časopisu a krom toho, že se mi nelíbí ty zvohejbaný rámový trubky, což je věc vkusu, tak mi přijde, že vanu a přepákování avůbec moc věcí to má strašně nízko nad zemí. A pak mi vadí ten olejovej filtr a bůhví co ještě, namířený proti přednímu kolu a nekrytý ani plechovým šusplechem u terénní verze... No, necháme se překvapit na živo, ale takhle sa mi to zatial nepáčí....
Maiali nel Fango!
Tou vanou to asi trochu zazdili pro off Tam KTM asi jeste dlouho nebude mit konkurenci a kdyz,tak to bude polotovar jako GS800 (Vjetrnik mne nakazil )
Aktualne 1250 GSA HP
to Morabo: počkej, až se svezeme ... SuperTeneré se nám staticky taky šíleně nelíbila...a jak jsme byli po svezení se nadšeni
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ono je doba rozumnejch a praktickejch motorek asi pryč - nastala doba kvantity a ekonomických měřítek. Teď je doba městských egomotorek a dálničních speciálů. Většina zákazníků to do lesa nebere a na východ koukaj pořád jako na cirkus - pěkně z dálky.
Zůstanu u veteránů z doby technické soutěže značek a kvality. Dakar 650, HusaberG
Taky uvidíme jaká bude cena že.....je fakt Fanóšu, že jako by vosmikilu z prdele vypadla. A kurnik kdy se za mnou stavíš na služebně, když jezdíš servisovat 10metrů od nás?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
lako napsal:
má to jednu chybu, je to triumph od té doby co sem si sedl na GS sem zaslepenej krásou BMW
Bla,bla,bla.....Tříválec od Triumphu má jinčí koule než ten tvůj jednovál........ale jestli seš zaslepenej jeho krásou tak to stejně nikdy nepochopíš.
Nic ve zlím