Vodnik napsal(a):
Bečko, ty ti dávají nenech se zviklat, vydržet se to dá, já vydržel ženatej skoro celý tři roky
ja napoprvy 14 let, pak asi rok, a ted uz znova 3 mesic ... (zase s prvni zenou) ...
Je vidět, že jsi nenapravitelný optimista...
.. to ne, od ty druhy sem utek mesic po svatbe ... rok trvalo soudni rizeni ... a jelikoz ma prvni a soucasne treti zena ma rada naseho AlpineWeiss bramboraka a porad mne premlouva abysme na nem nekam vyrazili, tak jsem spokojen ...
Radosek napsal(a):
Stockholmský syndrom
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Stockholmský syndrom je specifická pozitivní emoční i afektivní vazba a závislost oběti (např. rukojmí) na pachateli (např. únosci) vyskytující se též ve vztazích některých vězňů a jejich vyšetřovatelů.
Historie:
V roce 1973 se Jan-Erik a Clark Olssonovi pokusili vyloupit jednu z bank ve Stockholmu. Loupež nevyšla a muži zadrželi rukojmí. Vyjednávání trvalo 130 hodin. Po propuštění považovali rukojmí únosce za své ochránce a policisty za nepřítele. Není pravda, že jedna z bankovních úřednic se po propuštění J. E. Olssona za něj provdala.
Osoby, u nichž je možné postižení:
* samotní rukojmí
* policejní vyjednavač – riziko je zde v tom, že může podvědomě varovat teroristy před blížícím se útokem na záchranu rukojmí. ( "Je nutné, abyste se okamžitě vzdali!" )
* policejní odstřelovač – začne s únoscem soucítit
ty neznas stockholmsky syndrom?
ja myslim, ze samec je v manzelstvi temer jiste ve vztahu, obeti, zajatce.. a samice v roli tryznitele.. takze Stockholmsky syndrom je imho zcela na miste
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks........
koukám že ty o manželství toho hodně víš??????
tohle téma je o tom že se žení jeden dobrej kluk co na bávu projel o moc víc než Ty tak mu popřej ať se mu daří a nemel takoví kraviny že je někdo nějakej ubližovanej tím že se oženil
bejt s někým koho maš rád oddanej není tak špatný mluvím po 19 leté skušenosti
když ho miluješ není co řešit
Radosek napsal(a):
Stockholmský syndrom
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Stockholmský syndrom je specifická pozitivní emoční i afektivní vazba a závislost oběti (např. rukojmí) na pachateli (např. únosci) vyskytující se též ve vztazích některých vězňů a jejich vyšetřovatelů.
Historie:
V roce 1973 se Jan-Erik a Clark Olssonovi pokusili vyloupit jednu z bank ve Stockholmu. Loupež nevyšla a muži zadrželi rukojmí. Vyjednávání trvalo 130 hodin. Po propuštění považovali rukojmí únosce za své ochránce a policisty za nepřítele. Není pravda, že jedna z bankovních úřednic se po propuštění J. E. Olssona za něj provdala.
Osoby, u nichž je možné postižení:
* samotní rukojmí
* policejní vyjednavač – riziko je zde v tom, že může podvědomě varovat teroristy před blížícím se útokem na záchranu rukojmí. ( "Je nutné, abyste se okamžitě vzdali!" )
* policejní odstřelovač – začne s únoscem soucítit
ty neznas stockholmsky syndrom?
ja myslim, ze samec je v manzelstvi temer jiste ve vztahu, obeti, zajatce.. a samice v roli tryznitele.. takze Stockholmsky syndrom je imho zcela na miste
Jako for dobry, ale co o tom ty vis? jsi ženatej, rozvedenej? Měl jsi vůbec nekdy zenskou? Asi ne, protože jinak bys nevypoustel takovy bludy. Jaky si to kdo udela, takovy to ma.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Becko, jsem na hranicich, rano do madar, mel bych stihat priprav projektor, nebo nejakou tv s dvd, pustime si Albanii a fšecko to zapijem.
Vodnik napsal(a):
Jako for dobry, ale co o tom ty vis? jsi ženatej, rozvedenej? Měl jsi vůbec nekdy zenskou? Asi ne, protože jinak bys nevypoustel takovy bludy. Jaky si to kdo udela, takovy to ma.
ja a zenska? si delas srandu, ne?!
17 cm
fifa napsal(a):
Hicks........
koukám že ty o manželství toho hodně víš??????
tohle téma je o tom že se žení jeden dobrej kluk co na bávu projel o moc víc než Ty tak mu popřej ať se mu daří a nemel takoví kraviny že je někdo nějakej ubližovanej tím že se oženil
bejt s někým koho maš rád oddanej není tak špatný mluvím po 19 leté skušenosti
fifo fifo... tady uz snad ani neni mozny probirat muj oblibeny Stockholmsky syndrom, beres to nejak moc vazne.
jinak co kotata, uz ses udal?
17 cm
Bečko, ať ti to výjde, hodně štěstí.Jestli jsi si vybral tu pravou zjistíš časem.Já jsem ženatý 25 let a spokojenost. Možná proto, že jsem se ženil v minulém tisíciletí.
Radosek napsal(a):
...tak to máme další vlákno na zamknutí...to nám to pánečku přibejvá...
A pročpak? dneska to s Bečkou pjekně zapijem a zamknout se to může třeba hned, páč dyž nejde vo život, de hovno. Bečka to v pohodě ustojí a určitě si urve těch pár dní na dovolenou, cestou necestou na BÁWU.....
Bečko, tak doufám, že ti obřad i ty další, již veselejší záležitosti dopadly dobře a jestli nevyužiješ práva vrácení zboží v záruční době, že vám to bude klapat (sem tam to musí skřípnout, to by jinak nebylo normální ) v oboustranné spokojenosti.