...prispevku mel docela dost.... byt tu uz celkem.. zakoreneny.. rekl bych.
Nemyslím že by zrovna o tohle rodina stála...
myslel jsem spis ritualni prujezd ci neco takoveho..
vylozene na pohreb taky nechci.. tak dobre jsem ho neznal.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...tak to je zlé, takovéto zprávy ...každá informace o smrti motorkáře v médiích se mne dotýká a jen si říkám: "ať to není nikdo z přátel" a "ať to nejsem příště já"
...je mi ho líto a snad ještě víc je mi líto jeho blízkých, kvůli tomu co nyní prožívají
Sice jsem ho znal jen chvíli, ale byl to fajn kluk! Je mi to moc líto Asi se půjdu opít a pak rozmyslet, jestli neprodám motorku Rok od roku tohle snášim nějak hůř..
...prispevku mel docela dost.... byt tu uz celkem.. zakoreneny.. rekl bych.
Nemyslím že by zrovna o tohle rodina stála...
myslel jsem spis ritualni prujezd ci neco takoveho..
vylozene na pohreb taky nechci.. tak dobre jsem ho neznal.
Taky myslim, ze rodina asi jakoukoliv motorku nebude chtit videt hodne dlouho, bohuzel taky zkusenost od znamych
Jo, jo. Těžko říct, jak to budou pozůstalí brát, ale myslím, že pravděpodobnost, že by přítomnost motorek někomu emocionálně přitížila je hodně vysoká. Osobně bych se tam teda nehrnul...
Maiali nel Fango!
Tyhle zprávy se nečtou lehce a ještě hůř, když jde o někoho s kým se tu člověk přinejmenším virtuálně potkával. Upřímnou soustrast rodině a blízkým kamarádům.
Je to škoda mladého lidského živita ...
Vždycky jsem si říkal ... a nejen sám sobě, ale i ostatním, že drtivá většina rozbitých motorek jsou rejže, na kterých lítají lidi bez rozumu ...
Bohužel problém se může stát i na cestovním enduru ... a i když jede člověk rozumně ...
Co dodat ... snad jen přání, aby tu bylo takovýchto smutných zpráv co nejméně...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Upřímnou soustrast pozůstalím Pavle R.I.P
seděl se mnou u stolu v hospodě na srazu ve sklárnách já to fakt nějak špatně nesu od doby co jsem byl za Jardou a viděl ho na jipce je motorka v rohu a nějak na ní nemám chut ještě že musím hlídat zedníky.
Před chvílí mi volal Broňa (Pavlovo nejlepší kámoš) - tuto sobotu bude mít Pavel pohřeb a Broňa pořádá na jeho počest jízdu. Sraz je v sobotu v Bystřici nad Pernštejnem v 11:30 hod. na BČS JET.
no ty vole,teď na to čumim.... když si vzpomenu,že jsem s ním kecal v Číhošti... uplně mě z toho bolí břicho a slzej mi oči... sice se mi už jeden kamarád bohužel zabil,ale tohle je takový jiný...takový Baworácký
R.I.P
Rodině upřímnou soustrast!
Upravil Kubrt dne 20.07.2010 21:38
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak tohle me teda vzalo.Clovek uz si na prispevky od nej zvyknul.Tusim,ze tu mel nedavno pozvanku na sraz na vysocinu.
Uprimnou soustrast rodine!
U nas se o vikendu asi pred mesicem zabili 2 motorkari.Holka 23 let a kluk 33 let,tata od 2 deti.Tomu klukovi prijelo na pohreb spousta lidi na motorkach.Ale podle mne je to minimalne vuci rodine blbost!
Tyhle zpravy mi berou chut k jezdeni na motorce.Jak si clovek poridi deti,tak potom vic premejsli.Ta rodina to pak od.... nepredstavitelne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...vždycky píšu jen tak legračně každému kolama dolů....ale co napsat na toto...upřímnou soustrast pozůstalým a ať je takových co nejmíň, resp. nejlíp už žádný!!!
...chlapi, co znamená to R.I.P.????? už jsem to několikrát četl a furt nevím co ty tři písmenka znamenají....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Requestat in pace, je to latinsky pronesené přání jako součást křesťanské respektive katolické modlitby, a to jak při mši sv. při posledním rozloučení, při requiem a smutečním obřadu, tak to bývá často uvedeno i na náhrobcích zesnulých věřících. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Těžce se mi to píše a ještě težší je pocit když někdo takhle odchází.Pavla jsem znal jen tady z fóra,toho kluka z ostravy bez helmy a papírů daleko víc.Ten jel dcerce pro dárek a kámošovi dal svou helmu.Proto jel bez ní.Nemám pro něj omluvu , Pavlův odchod je svým spůsobem tragická rána která nutí k zamyšlení a ubrání plynu.Jsem smutný.