Kubrt napsal(a):
Tak jo mládenci,já do toho jdu.Jak tak koukám tak,nejlepší to bude asi udělat ze soboty na neděli.
K pivu.Kdyby byl akutní zájem o tu Plzeň,tak si myslim,že by se dalo štěně zařídit,jinak se tam točí Gambrinus 10 , a kamarád ho má tuze dobrý.Ani jednou jsem se tam nepokakal po pívu
Ale poblil pokaždý co??
Tak jsem si myslel, že vezmu ženu na výlet... ale asi si to ještě rozmyslím (nudapláž,kakání,blinkání)...strašný
Ale jen ji klidně vem ať ví kam tě pouštíí!
neboj se ničeho nic,bude to jen pohodový posezení s kapkou alkoholu... co se bude dít dál,to už nebude v mé režii
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
Tak jo mládenci,já do toho jdu.Jak tak koukám tak,nejlepší to bude asi udělat ze soboty na neděli.
K pivu.Kdyby byl akutní zájem o tu Plzeň,tak si myslim,že by se dalo štěně zařídit,jinak se tam točí Gambrinus 10 , a kamarád ho má tuze dobrý.Ani jednou jsem se tam nepokakal po pívu
Ale poblil pokaždý co??
Tak jsem si myslel, že vezmu ženu na výlet... ale asi si to ještě rozmyslím (nudapláž,kakání,blinkání)...strašný
Ale jen ji klidně vem ať ví kam tě pouštíí!
neboj se ničeho nic,bude to jen pohodový posezení s kapkou alkoholu... co se bude dít dál,to už nebude v mé režii
Tak to rád slyšim mládenci!!! Teď jsem se vrátil z toho kempu a na náš termín je tam mimo jiné turnaj v plážovém volejbalu,který se nás až tak netýká,ale večer je tam country kapela,takže budem moct i hodit křápem.A dokonce bychom měli mít i tak nějak ohraničený prostor.Takže samé dobré zprávy
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pokud mi to vyjde, tak bych se také rád zúčatnil, jestli teda neva když nikoho osobně neznám. Po dlouhé době se zase seznámit s někým z fóra.
PS: Beach Volejbalový turnaj by mohl značit přítomnost sličných opálených a spoře odděných sportovkyň co maj určitě rády motorky
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal(a):
Pokud mi to vyjde, tak bych se také rád zúčatnil, jestli teda neva když nikoho osobně neznám. Po dlouhé době se zase seznámit s někým z fóra.
PS: Beach Volejbalový turnaj by mohl značit přítomnost sličných opálených a spoře odděných sportovkyň co maj určitě rády motorky
Od toho takovýhle akce jsou,jen přijeď,rád se seznámím s novou tváří.
A ohledně těch slečen... vždycky se tam něco najde (rozuměj slečny)
Upravil Kubrt dne 27.07.2010 14:35
TOLI napsal(a):
Ajaj vojebalovej turnaj no to bude zvěř
ten se nás týkat nebude,bo už jsou týmy daný,ale mužem očumovat pohupující se věci na dámských hrudnících
Je to tak jak jsem psal 20-22.8. je Cihelna.V pátek pojedu do Králík,počumím na nácviky,zapiju Holbou.V sobotu se pose.. a podívám na bitvu a po obědě dorazim.Dáme dohromady trojku,nebot píčvolejbal je moje hobby
Když je hlad,je i husa dobrá.
TOLI napsal(a):
Ajaj vojebalovej turnaj no to bude zvěř
ten se nás týkat nebude,bo už jsou týmy daný,ale mužem očumovat pohupující se věci na dámských hrudnících
Mňo, jestli tam bude bíč-píč volejbal, tak bych se s dovolením také přidal.
Ale kdyby se tam níže pohupovalo něco jiného, tak bych přijel jen proto, bych se s vámi seznámil, protože tady dohromady nikoho neznám. A to je docela příležitost, ne?
ale s tím volejbalem to pro nás,jako pro baworáky fakt neklapne
A protože Remus sežene stan,tak na nás v nejhorším případě nebude ani pršet