s vymáčklou spojkou by to mělo jít nastartovat s kvaltem uplně normalně, otazka kdy to využiješ asi jen když ti motorka chcípne s kvaltem...
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Nazdar, nazdar. Jak vidim vlakno nejakou dobu v klidu ale ja dnes proste nenastartoval... Start doma sviti zelene N jedem pak za jizdy sem tam zhasla numerika pak po navsteve u rodicu nesviti N a nestartuje ani s vymacklou spojkou :-(
Mohli by ste teda nekdo popsat jak to ma fungovat?
1. Neutral ale nesviti zelene N - ma moto startovat nebo ne?
2. Zarazeny kvalt a vymackla spojka - ma moto startovat nebo ne?
Na webu sem nasel jenom ze byvali problemy se snimacem:
spínač ve spojkové páčce se dá s trochou šikovnosti rozebrat - sice je to zalité v izolaci a zalisované v kovovém těle, ale povedlo se mi to rozebrat, opravit a složit tak, že to není na první pohled poznat. Mně uvnitř praskla pružinka, co tlačí na pohyblivý kontakt.
Lepší obrázky nemám, než tohle .
Rozřízl jsem kovové tělo, díru pro pružinku jsem improvizovaně snížil a nechal jsem tam jen delší kus. Po týdnu jsem v dílně našel i vhodnou novou pružinku, ale zatím se mi to nechce zase rozdělávat. Spínač je v těle zpět zalepenej sekunďákem a gumová krytka je trochu dál než původně.
Největší problém byl povolit a vyšroubovat spínač z páčky bez demontáže páčky z řídítek. Příště už bych to zvládl lépe a s menším "poškozením"
Upravil agenthonza dne 30.03.2016 23:18