Jestli otuzila to nevim,kazdopadne je po srazu u Kubrta zvykla na tluceni klinu do hlavy!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kdyz jsi tak iniciativni,tak ti necham na starost tu organizaci.Ja pro zmenu budu radsi zatloukat ten klin!
to PeDr budes chybet!Kubrte se staci zamyslet!Kdo by to tak asi mohl byt? Naposled jsem prej rejpal ja do nej,tak mi to asi vraci!On je hrozne citlivej a ztahovacnej!
Háááááá.... a viděli jsme se s ním v pátek u mě?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nazdar,nazdar,když to vyjde,tak bych taky rád přijel.Akorát se budu muset asi přidat ke Kubrtovi,protože můj parťák asi nepojede,a z toho mám po Mělicích trochu smíšené pocity.
exvel napsal(a):
Nazdar,nazdar,když to vyjde,tak bych taky rád přijel.Akorát se budu muset asi přidat ke Kubrtovi,protože můj parťák asi nepojede,a z toho mám po Mělicích trochu smíšené pocity.
no problem... nás stejnak pojede víc,takže v pohodě
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak pokud myslíš Remuse,tak jsi mě fakt moc uklidnil.To je jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet.Ne-li ještě horší.
Upravil exvel dne 03.09.2010 14:32
Tak u hospody bude stat vojenskej stan s lavicema.Promitani na sobotu zacina vypadat realne.Pivo bude 10 gambrinus a 12 plzen.Pouze nevim kolik ty plzne vzit.O tom kolik lidi prijede mam hodne mlhavou predstavu.K jidlu nejaka hotovka,gulas,zavitky.Nejaka polivka,klobasy atd.Ostatni sortiment jak v hospode pred 30 lety.
vevis napsal:
Tak u hospody bude stat vojenskej stan s lavicema.Promitani na sobotu zacina vypadat realne.Pivo bude 10 gambrinus a 12 plzen.Pouze nevim kolik ty plzne vzit.O tom kolik lidi prijede mam hodne mlhavou predstavu.K jidlu nejaka hotovka,gulas,zavitky.Nejaka polivka,klobasy atd.Ostatni sortiment jak v hospode pred 30 lety.
Jestli se nestane nic nenadálého, tak bych dorazil, bude to určitě prima akce, jako ostatně každá v Machově
I když teda takto krásný motocykl nemám
stepan přiložený následující obrázek:
Ahoj, sice jsem tady nový, ale rád bych se přijel taky mrknou, aspoň na chvíli, jestli můžu tento víkend musím na chalupu nedaleko od Machova, ale pátek a kousek soboty bych vám věnoval
Fila napsal:
Ahoj, sice jsem tady nový, ale rád bych se přijel taky mrknou, aspoň na chvíli, jestli můžu tento víkend musím na chalupu nedaleko od Machova, ale pátek a kousek soboty bych vám věnoval
Fíla
Jasne,ze muzes.Pro ujasneni,je to pristi vikend,ale asi jsi to tak myslel.