když se tu řeší to pérování,měl bych jeden dotaz, co je v tom těle (válci )na kterém je ta stupnice jak se šteluje plastovým kolečkem pružení , respektive- může se tomu nějak ublížit když se to kolečko vyšroubuje více než po červené značky ,popř když se utáhne na doraz ?
je tam piestik ktorí vhána olej do tlmiča.jas to mam nadoray stale. a povolit sa teda tak že by to vypadlo.je tam doraz
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
kim: Je to pumpa/píst na který závitem tlačíš a olej ženeš do druhýho pístu který se roztahuje a zvyšuje předpětí na pružině - toč si s tím kam chceš - pokud neuniká olej tak je to nezničitelný. Poškodí se to samo časema orozí činných ploch - vyteče ten olej - poznáš to, že nereaguje zadní péro.
Dakar 650, HusaberG
Ok dik , trochu jsem to víc zkusil vyšroubovat tak jsem měl obavu jestli tam třeba nemůže se nežádoucně něco poondit a ještě jak je to s tím šroubkem dole na tlumiči ten odskok či jak to zvou,ten by asi na doraz být neměl že ? já ho mám tak asi 1 a 1/4 ot.od dorazu.
Upravil kim dne 08.06.2011 14:29
jezis chlapy to nesrandujte toto zvarat? kurna sak to je problem dat si to vyrobit za par supiek ? vzdy ked neco zvaras to je menej pevne ako ked je to z jedneho kusu. ja budem charakter a psolemv am nato vykres prepiste si jednu kotu co je rozstup otvorou a dajte si to nekede vyrobit za 20 eur z duralu a mas klud ja to mam z duralu uz 2 roky je to v pohode
trochu oživím staré téma, taky jsem se dostal k demontáži zadního tlumiče. Zadrhnul jsem se u demontáže výfuku ze svodu, spona je dole, výfuk furt drží.
Je tam jen nasunutý? není tam nějaký zámek, s určitým směrem vyndání?
Zámek tam není , chce to vycukat vykroutit ven. Při nasazování to pak vždycky vemu smirkem a příště to jde líp.
Upravil toli dne 27.04.2015 21:00
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Podle toho co jsem dělal.Ale poprvý sem snad sundaval i svod ale to už bude tak 6let a nevim jestli si to dobře pamatuju Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Při demontáži tlumiče není potřeba sundávat svod. jen koncovky, pak je dobré spoj svod/koncovka omáznout měděnou pastou, při dalším sundávání to jde líp rozdělat
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Kdyz tu vyplavalo opet toto tema, chel bych se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s tlumicem YSS. Prodava se kolem 9000 kc, tak jestli to ma nejaky smysl?