nesmysl.. nemas tam ten trn pred spolujezdcem.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
raptor napsal:
chvilu som premyslal co mi tie tunningove sedla na F800GS pripominaju a ono je to moje seriove sedlo na 1150GSA
najsmutnejsie je ze ten tvar uz bol raz vymysleny ale dnes si ho mozte za doplatok prikupit
hele, zajdi si k optikovi, protože Ti již přestává sloužit zrak...všechny zde uvedená sedla byla stupňovitá, více či méně...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
To je tou vzdalenosti, rekl bych. Nez ty fotky od vas dorazi na Slovensko, tak se urcite tou vzdalenosti tak zmeni, ze koukate na uplne jiny fotky.... Tak jako ja koukam na vse co poslete vzhuru nohama ... :-)
Ja ho mam, jsem zatim maximalne spokojeny, ale najel jsem s nim zatim jenom 3000km a zadnou dalkovou jizdu, koupil jsem ho az po lonske ddovolene. Ale fakt rozdil.
F 700 gs
To máš půjčeno nebo sis všechny koupil,vybereš nejlepší a zbytek vyhodíš?
Hlavně posuď ten posaz (dopředu -dozadu oproti normal origu) a výšku při jízdě -(vůči stupačkám proti origu) Kdy plánuješ první průbu?
ja mam bagstra a jsem s nim spokojeny na 95% :-) pro srovnani které mam je : origo 15% snizene 70% (tam mi hlavne vadilo ze uz je moc nizky a mam blby uhel na nohy
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Ja mam predelane standart sedlo. Je tam jina pěna. 800km uplne v pohodě.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
kim napsal:
To máš půjčeno nebo sis všechny koupil,vybereš nejlepší a zbytek vyhodíš?
Hlavně posuď ten posaz (dopředu -dozadu oproti normal origu) a výšku při jízdě -(vůči stupačkám proti origu) Kdy plánuješ první průbu?
vsechny vlastnim , cerveny mam ulozeny az bych nahodou prodaval masinu pari k tomu, to snizeny ted bude vyhrivany takze budu testovat a to konfortni mam ted nove zakoupeny , jestli chces tak se stav u me a ja ti ho pujcim , nejlepsi recenze je vlastni recenze ne ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mám origo - normální výšku, které používám na ježdění kolem komína. Pak mám origo komfort, používám na větší dálky a jízdu s drahou polovičkou - odmítá jezdit na normálu :-). Nějaký zásadní rozdíl v posezu směrem dozadu nepociťuju, ale rozhodně je o trochu širší.
martycze napsal:
Mám origo - normální výšku, které používám na ježdění kolem komína. Pak mám origo komfort, používám na větší dálky a jízdu s drahou polovičkou - odmítá jezdit na normálu :-). Nějaký zásadní rozdíl v posezu směrem dozadu nepociťuju, ale rozhodně je o trochu širší.
Tomu moc nerozumím, proč nejezdíš jenom na komfortu?
Po pravdě mi na takové to domácí ježdění více vyhovuje normál a navíc je červené a to se mi prostě na té výročce líbí víc . Navíc když pak vyrazím dál a dám tam komfort, tak je to hned znát a hypoteticky si v něm víc hovím, protože je to něco co nemám každý den pod zadkem.