mencas napsal(a):
xhackerm: ....ten systém stavitelných nožek lze udělat bez zajišťování křídlatými maticemi, ale na principu OPRAVDU principu jak fungují čelisti na nýtovacích kleštích (trhací nýty), nebo trhací stroje (trhačky používané ve strojírenství pro zjištění vlastností u materiálu)...
Zrovna 2x jsem nepochopil, jak to myslis... Hod sem nejaky nacrt, kdyztak...
...oki oki, pokusím se něco vytvořit, ale nebude to hned....třeba někdo pochopí a má lepší smysl to takto popsat po netu...ale určitě to je schůdné a efektivní ...dá se to udělat bez součástek které by se lehce vytrousily apod.....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
pěkná ****vinka nápad se cení ale já si koupil v bauhauzu za 70kč gril takovej plechovej ratlík a ten vozim sebou rozhodně splní lepší složbu než tento nesmysl ale proč né
Tak co chlapi, jak jste to doresili?Je gril stale stadiu vyvoje?Potrebuji neco splasit do Rumunska a mam na to uz jen dva tydny. A narazil jsem na tohlehttp://www.zahrad...uls-mini-/ jen nikde poradna fotka
milanosor přiložený následující obrázek:
[120.89Kb]
Upravil milanosor dne 21.05.2012 15:58
I pád na hubu je pohyb kupředu
Nijak nijak, je to tak, jak je nafoceno... Není čas na nějaké další úpravy... To co jsi našel vypadá docela dobře a určitě rychleji k mání, než kdybys chtěl to moje... Na čem se můžeme domluvit, že ti propůjčím ten svůj a otestuješ ho, já se na to totiž ještě nedostal...
Nenam vubec tucha jak jsou k sobe ty bočnice spojeny.. Jestli jsou na zavit to obou stran,tak to bude pekna pakarna.A nebo tohle.Tam se nema co podelat:http://www.armed....c/d-90630/
milanosor přiložený následující obrázek:
[58.22Kb]
Upravil milanosor dne 21.05.2012 16:25
I pád na hubu je pohyb kupředu
Ten gril alá V8 chci! :-D, jinak xHackerM Tvuj gril se mi líbí, myslím že je to už druhá taková věc co semi zamlouvá. Cena by byla 500? Je to otestovaný nebo ještě ne? Chtělo by to fotky jak na tom něco připravuješ plus třeba kolik to unese... nějákej rendlik s polevkou atd :-D
VojtechPolicky napsal:
Ten gril alá V8 chci! :-D, jinak xHackerM Tvuj gril se mi líbí, myslím že je to už druhá taková věc co semi zamlouvá. Cena by byla 500? Je to otestovaný nebo ještě ne? Chtělo by to fotky jak na tom něco připravuješ plus třeba kolik to unese... nějákej rendlik s polevkou atd :-D
Ještě to otestované není... Je to ostuda, ale od té doby co ho mám jsem ho nemusel nikdy používat... Takže pokud bys chtěl být testovací jezdec toho grilu, zapůjčím ti ho...
Upravil xHackerM dne 11.06.2012 08:44