Škoda, že to adv plexi není stavitelný jako na klasice. Tak by to bylo uplně dokonalý. Mám jinak ty samý zkušenosti. Proto mi víc vyhovuje to uzky na klasice GS.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal:
Škoda, že to adv plexi není stavitelný jako na klasice. Tak by to bylo uplně dokonalý. Mám jinak ty samý zkušenosti. Proto mi víc vyhovuje to uzky na klasice GS.
Oproti tomu malému originál úzkému je to o hodně lepší. Štelování je zachováno, je asi o 10cm vyšší a širší. Daleko méně fouká na ramena a hlava je taky ok.
Štelování by se dalo vyřešit u ADV plexi tzv. Tobinátorem: http://wunderlich...id=8110400
zkušenost s tím nemám
Tady je srovnání toho Wunderlich s origo:
stepan přiložený následující obrázek:
A dopr...e, kdyz to porovnam s fotkou stepana jak porovnava normal plexi s wunderlich a pod tim desierto,tak je to rozdil jako prase. Jeste bych si umel predtavit jiny blinkry a mozna nastavec zobaku a mrizku pred svetlo, je to pecka.
Asi bych ale u ADV prisel o to rozsireni vedle budiku na uchyceni plexi ze??
Mam tam teplomer
No musim to videt live,asi to chci, chci, chci to
Upravil xavier dne 07.10.2010 17:34
Aktualne 1250 GSA HP
vsetci tu mame adventure touring motorky, ked si predstavim ze za 500 eciek si dva tyzdne jazdim ako kral niekde vo vychodnej europe tak mi ta D3 vychadza ako dost zly kseft
nikoho samozrejme neodhovaram len som sa tak zamyslel
Ciste prakticky mas raptor samozrejme pravdu,ale clovek si taky musi udelat nekdy radost a tam nejde pocitat jestli je to dobrej kseft.
Ladak taky neni dobrej kseft a ma ho kazdej druhej a spoustu dalsiho. Ani nova moto neni dobrej kseft,preci staci starsi a zbytek projezdit,ale kde by se ty starsi pak brali,ze??
Vlastne kdyz to vezmu z jiny stranky,tak mam motorku uz pomerne dlouho,taky jsem uvazoval o zmene,ale po projeti 12GSA a LC8 jsem zjistil,ze je to tak nejak zbytecny. Takhle koupim za 13 desierto,masina bude vypadat zas chvilku jinak a usetrim minimalne 90 klacku za vymenu a za to uz se nekam podivam ne
xavier napsal:
Ciste prakticky mas raptor samozrejme pravdu,ale clovek si taky musi udelat nekdy radost a tam nejde pocitat jestli je to dobrej kseft.
Ladak taky neni dobrej kseft a ma ho kazdej druhej a spoustu dalsiho. Ani nova moto neni dobrej kseft,preci staci starsi a zbytek projezdit,ale kde by se ty starsi pak brali,ze??
Vlastne kdyz to vezmu z jiny stranky,tak mam motorku uz pomerne dlouho,taky jsem uvazoval o zmene,ale po projeti 12GSA a LC8 jsem zjistil,ze je to tak nejak zbytecny. Takhle koupim za 13 desierto,masina bude vypadat zas chvilku jinak a usetrim minimalne 90 klacku za vymenu a za to uz se nekam podivam ne
xavier napsal:
souhlas ...
tak ak tomuto sa s plnym suhlasom pripajam i ja !!!
taktiez uz mesiac hladam to spravne odovodnenie pre seba ze to potrebujem ( aj ked nepotrebujem ) lebo sa mi to hovadsky paci, motka chyti taky krajsi face lift a zial sa priznavam ze ten pekny dizajn mi je nadradeny nad tym ako dobre to (ne) funguje a (ne) chrani v praxi takze:
PANOVE KUPUJTE TO! a piste sem Vase skusenosti - namotavam sa na to!
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
pani ja vam to samozrejme neberiem aj mne sa to Desierto3 tiez paci ale ta cena nie
predpokladam ze kazdy s tych co si ide kupit D3 uz ma vymenene
1. tlmice za ohlinsy, wilbersy, hyperpro
2. progresivne pruziny
3. kovane piesty, odlahcene steluvacie srofy ventilov, Y zvod, rozsirene sanie, KN filter, ladak
4. pancierove hadice beriem ako samozrejmost
raptor napsal:
pani ja vam to samozrejme neberiem aj mne sa to Desierto3 tiez paci ale ta cena nie
predpokladam ze kazdy s tych co si ide kupit D3 uz ma vymenene
1. tlmice za ohlinsy, wilbersy, hyperpro
2. progresivne pruziny
3. kovane piesty, odlahcene steluvacie srofy ventilov, Y zvod, rozsirene sanie, KN filter, ladak
4. pancierove hadice beriem ako samozrejmost
tak já už mám Ohlinsy, Y-svod (laďák nepotřebuju), KN filtr a pancéřovky taky, pravda, ještě bych potřeboval lepší sedlo a světla, ale když vono je to tak pěkný...
navíc od Desierta si slibuju vyřešení několika problémů klasického plexi:
a) Desierto mohu v horku a v terénu stáhnout a bude mi větrat lépe helma, a nebude se to tolik klepat, či atakovat krk při výjezdech
mohu si dát nad budíky navigaci
c) mohlo by to né-li vyřešit, tak rapidně zlepšit problém s odrazek světla od makrolonového krytu
d) mohlo by méně táhnout pod helmu
Upravil stepan dne 07.10.2010 21:54
raptor napsal:
vsetci tu mame adventure touring motorky, ked si predstavim ze za 500 eciek si dva tyzdne jazdim ako kral niekde vo vychodnej europe tak mi ta D3 vychadza ako dost zly kseft
říká ten, co se již u slovenského distributora informoval na možnosti slev :-)
raptor napsal:
říká ten, co se již u slovenského distributora informoval na možnosti slev :-)
milan enduroskola - az teraz som si vsimol tvoju reakciu na mna - predtym nez zareagujem naplno jedna doplnujuca otazka z mojej strany
tvrdis ze som sa informoval na zlavy koli desiertu3 ?
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 09.10.2010 20:04