Doc napsal:
myslim ze jsi ne zcela spravne pochopil o cem pisu
1/ mam na mysli to, aby lidi vedeli, ze jako jedine obleceni [jedina sada k dispozici] neni vhodna pro ty lidi, kteri bydli ve stredni a severni Evrope a jezdi jenom asfalt - to je bez diskuze
2/ muzou sednout nebo nesednout cisla, strih, barva..... to jo, ale latka a jeji vlastnosti nezalezi na tom kdo to nosi
3/ ja mam R2P rok a pul a jsem moc spokojenej, naopak tedy to propaguju a preji Ti at se Ti v tom taky dobre jezdi, ale protoze jde o velmi drahy nakup, je dobre, kdyz budes vedet co od toho muzes cekat a co ne
friendly Doc
Tak už jsem zakoupil RP2 a udělal první zkušební jízdu abych věděl jak je v ní moc zima v zimě. A byl jsem docela překvapenej. Sice jen kolem Prahy pár kiláčků,ale vracel jsem se v osm večer a dobrý. Zima mi nebyla. Vím sice,že je to bunda určená do Afriky,ale tam je asi v noci zima,když to funguje. Tomáš TT mi to sice zase vymluví,že jsem si koupil něco úplně nevhodnýho pro "normálníů ježdění po Evropě,ale mě to nevadí. Člověk má vyzkoušet všechno aby věděl jak to je...
Před chvílí jsem se vrátil z Luise v Lipsku. Prolezli jsme to tam a našli tento kus viz foto. Koupeno po zvrubném prozkoumání musím pochválit provedení i materiál v béžovo oranžové kombinaci super. Všechny vložky(membrány jsou vyndavací). Provedení - vnitřní samostaně zapínací nepromok vložka do které se dál vepne zateplení. Cena příjemná komplet cca 400E. Mínus menší větrací otvory, ale polovička je dost zimomřivá tak to snad nebude problém. Material C500 plus zesílení v ohybech C1000. Jinak pro vyznavače RUKKA na některé modely 50%off takže bunda dlouhá za 299E a opravdu jsou na krámě i s výběrem velikostí.
vlada-adv přiložený následující obrázek: