budu tam mit i ROCKWAY a ten hydrovak (pokud myslis jen ten "igelitovy" pytlik lze koupit samostatne treba od Kreigy, pokud ho nemam v eshopu tak ho tam dam :-)
tak ta fotka je tady z Jizerek :-), ne asi nekde z USA to josu promo fotky KLIMU
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Takže mám nové zkušenosti s Klim Traverse.Velice intenzivní déšť zvládalo asi 3 hoďky.Po uplynutí této doby Goretex už přestal stíhat a spodní termoprádlo začalo vlhnout.Jak kalhoty,tak i bunda.Musím dodat,že mokré byly i ponožky v TCX Infinity a goretex rukavice BMW.
O pár dnu později následovala jízda v dvouhodinovém vodném infernu a vše ok.
Nevím, mám zkušenosti s dlouhým deštěm v oblečení R2 a Streetguard a trilaminát nepustil ani kapku po celodenní jízdě v jedné průtrži mračen za druhou (Benátky - Praha). V R2 ani v Rukka jsem zatím nejel takovou dobu v tak prudkém dešti, vlastně za těch asi 150 tisíc najetých km na moto jsem nikdy nejel nic takového. Normální silný déšť je v pohodě. Každopádně je otázka, jestli to byla venkovní vlhkost. Jak je na vnější straně 100% nasycení vodních par, tak vlhkost od těla nemá "důvod" odcházet přes membránu ven. To je to samé jako namočit si ruku v rukavici do vody. Ty molekuly by musel ven protlačit nějaký přetlak ale ten v oblečení není (většinou, pokud člověk nejedl něco nadýmavého a tak to začne vlhnout od vlhkosti těla. Stačí ale pohyb vzduchu při jízdě a už to funguje. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Nevím, mám zkušenosti s dlouhým deštěm v oblečení R2 a Streetguard a trilaminát nepustil ani kapku po celodenní jízdě v jedné průtrži mračen za druhou (Benátky - Praha). V R2 ani v Rukka jsem zatím nejel takovou dobu v tak prudkém dešti, vlastně za těch asi 150 tisíc najetých km na moto jsem nikdy nejel nic takového. Normální silný déšť je v pohodě. Každopádně je otázka, jestli to byla venkovní vlhkost. Jak je na vnější straně 100% nasycení vodních par, tak vlhkost od těla nemá "důvod" odcházet přes membránu ven. To je to samé jako namočit si ruku v rukavici do vody. Ty molekuly by musel ven protlačit nějaký přetlak ale ten v oblečení není (většinou, pokud člověk nejedl něco nadýmavého a tak to začne vlhnout od vlhkosti těla. Stačí ale pohyb vzduchu při jízdě a už to funguje.
Tak dnes čerstvá zkušenost, Praha -Starý Smokovec, 3 hodiny ve fakt hustym chcanci, ještě ted se z toho léčim Plzní, Od FrydkuMistku kromě kousku u Žiliny docela hustý až do cíle. S bundou Rallye 2 Pro s vložkou to bylo na hraně, sice ne mokrej, ale vlhkel Co mne ale překvapilo byly gatě, z nouze jsem použil Heldy ICANO, a čekal jsem, že budu plavat. Omyl, suchej jak čerstvě zasypanej kojenec. RP2 ted schne na pokoji a do rána asi ani omylem, bo vršek je nacucanej jak houda, ale gatě fakt super, já vím, že na ADV toho nohy tolik nedostávaj, ale i tak jsem mile překvapenej.
GS 1200 R Adventure