Alarm nemam, nicmene to je dalsi zahada, mam v planu tam nacpat Jablotron GT, kterej se mi povaluje v garazi, ale bohuzel v GS je tak strasne moc mista, ze ani tu malou jednotku nemam kam dat.
Jeste jsem nemel sundany plasty na nadrzi, nevite jestli by se to tam veslo, pripadne jestli je to pouzitelny misto na jednotku alarmu (cca 8x6x3cm)?
Alarm by se měl vejít pod plasty za zadním sedlem. Když to rozebereš tak v tom ocasu by mělo být místa dost.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Alarm by se měl vejít pod plasty za zadním sedlem. Když to rozebereš tak v tom ocasu by mělo být místa dost.
To je pravda. Já to měl rozebraný je tam i origo alarm místa je tam poměrně dost. Nadával jsem na soudruhy z NDR,proč tam neudělali odkládací prostor. Akorát to místo není vodotěsný yespoda tam může bordel od kola a zezhora tam taky lehce zatéká . Nevím jak na tom je Jablotron s vodotěsností. Aby ti neshořel. K nádrži to asi nenacpeš.
Upravil BIGR dne 11.02.2008 20:16
No vodotesny to sice je, ale pro jistotu neverim nicemu co krvaci 5 dni a neumre.
Je spatne, chtel jsem rict proste nicemu. :-)
Takze jsem ho nacpal do mista, kde je puvodne naradi, akorat se mi tam nevejde naradi, ale to uz nekam vymyslim.
Mozna se odvazim ho dat do tasky pod plotnu TT, snad tam chvili vydrzi, pripade ji udelam nejak zamykaci.
No mam z toho hlavu jak patraci balon, motorka v garazi rozebrana, pribylo tolik kabelu, ze se bojim aby neprepadavala na levou stranu.
Alarm, k budikum dioda, vypinac na svetla, napajeni svetel, zasuvka, napajeni Ridera. No snad si na neco jeste nevzpomenu az bude pozde.
no,já mám GT alarm,takže vpodstatě to samý co ty.
GT má sirénu,která dělá kravál o síle cca 120db,u předešlé motorky to nebylo kde dát,tak jsem to měl nakonec pod sedlem,problém byl trochu vtom,že sedlo+okolní plasty to dokázali docela slušně utlumit,slyšet to bylo,ale nic moc
u 1150 jsem tu krabičku narval za přední světla,blbě se tam dostává,ale není zakrytý,tím pádem to dělá kravál na plný kouleostatní příslušenství mám pod nádrží,zapojoval mi to maník co to dováží a prodává,i montuje,já bych to nedal,věděl přesně,kde a jaký drát,a kam.
třeba tě to bude trochu inšpirovat,kam stím
To je uplne to samy, ne jen v podstate.
12tka nema pod nadrzi misto vubec, je to tak na protazeni kabelu.
Necham ho pod sedlem, zkousel jsem ho a je to takovy proste akorat. Jen jednotka neni uplne v idealni poloze, ale funguje to v pohode na naklon, otres.., takze fakt asi v pohode.
No hlavne tam je porad sucho.
Tak jsem včera udělal výlet k Tomášovi TT do firmy a tak dlouho jsem si povídal (moc dobře se s nima povídá),až jsem si odvezl držák na TTR2. Ještě musím koupit hrazdičku abych to mohl dodělat.
Musím říct,že v TT jsou profíci a moc dobře vědí o čem mluví. Můžu jen doporučit návštěvu. Maji tam moóóóóc pěknejch věcí.
mají tam moc naprosto úúúúúúúúúúúžasnejch vjecí,který ofšem něco stojí,a to je ten problém,ikdyž jde ejro dolů,cena se nemění
i v německu je ledacos levnější,jak je to možné,fše by mělo být dostupnější a nemusel bych furt hledat,kdo je to tam atam,za kolik
bystricke napsal:
mají tam moc naprosto úúúúúúúúúúúžasnejch vjecí,který ofšem něco stojí,a to je ten problém,ikdyž jde ejro dolů,cena se nemění
i v německu je ledacos levnější,jak je to možné,fše by mělo být dostupnější a nemusel bych furt hledat,kdo je to tam atam,za kolik
To je sice pravda,ale vem si,že ceník se nedá měnit každý den. Cena musí být zprůměrována aby se do ní "vešla" třeba doprava atd. Taky obchodujeme s Němckem a není to tak jednoduchý,jak se zdá. A navíc to nebude nikdo dělat zadarmo...
Na webu píšeme že čekáme až nám KONEČNĚ z německa pošlou nový ceník. Je to hotové asi na 90%. Když to vypublikujeme takhle, tak začnou lidi volat že tam tohle a tohle chybí, tahle cena je nesmysl apod. Mají tam ještě asi 100 výrobků bez ceny (z nového katalogu). Prý to bude během víkendu. Průměr z celého ceníku je o 11% nižší cena proti poslední verzi co byla na webu. Změnily se podmínky u asi 25% výrobků, změnily se naše nákupní podmínky a bohužel už podruhé od nového roku se změnila cena dopravy. Jak jde euro dolů, dopravci chtějí víc peněz (v Kč). Každopádně už je prakticky hotový český objednávkový systém na webu touratech.com, mělo by se to spustit od března. Tam budou všechny ceny rovnou v Kč včetně dopravy, takže bude stačit vyhledat kód a rovnou to bude v Kč vidět.
Jak píše BIGR, je to příšerný, jednu dopravu nám počítají podle rozměrů a váhy, další paušál za balné (což je ale paušál za obal a nikdy nevím, jestli tam bude jedna věc nebo deset). Řekne se prkotina za 3.50EUR ale jak udělat ceník do shopu, kde si člověk může objednat i jen jednu věc za 20EUR a jak spočítat to, když to zabalí do 3 krabic místo do jedné apod? Každopádně ten ceník neovlivníme - až bude, tak ho vypublikujeme za 10 minut. Jen nám ho musí konečně poslat.
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
bystricke napsal:
zadarmo,to samozřejmě néé,i němci musí spoustu věcí započítat do ceny a přitom je to tak jak to je
Němci nemusí započítat nic, protože v Německu mají dopravu zadarmo Bohužel do ČR posílají za stejnou sazbu jako do Švédska. Jsme v regionu 3, což je v Evropě ten nejdražší. Totéž autodopravci. Touratech je snad v nejhorším možném místě v Německu a sehnat někoho, kdo tam pravidelně jezdí a nevrací se přes Švýcarsko, je umění. S tím nic udělat neumíme, poptáváme dopravu pravidelně a nabídky jsou od všech prakticky stejné. Teď jsme měli nějakou nabídku tuším ze Zvole. Všechno super - jsme levnější než konkurence, dovezeme, naložíme v určený den a rozpětí hodin atd - až do momentu, kdy zjistí kde ta fabrika je a cena jako od všech ostatních 100-200EUR za krabici ...
problém nastává,když máš v krabici jednu zástrčku na 12V v ceně 250,-kč pro TTR a dopravné činí 100-200 euroto mě asi klepne pepka,než se tak stane,jak to vypadá s mou poptávkou,tedy objednáfkou
No tak to se nestane, počítali by 3.5 + odhadem 3 EUR za tu zásilku ale i tak je to asi víc než hodnota zboží
Držák je připravený. Něco tam chybí z toho co jsi objednal - asi ten konektor. Dneska to bude nachystaný k odeslání.
tak už to mám doma,na motorku jsem to zatím nedával,páč je to nějaký velkýnebo mám malou motorkuzatím to picnu na hrazdu a časem se uvidí,vypadá pěkně,to bych doma nezbastlil
Ciao, k TT Rider 1 mam celu Europu vcetne Balkanu a rad sa podelim, lebo som pekne nas.any kvoli aktualizaciam tak, ako tu niekto pisal. Vsetko som to poctivo kupil (ja blbec), aktualizacie k nicomu, jazdim po Taliansku a na 20% je to jeden velky chaos, co nepovazujem za sluzbu adekvatnu cene, ktoru som zaplatil za mapy. Osobne som poskytoval info k akutalizacii map pred cca 2 rokmi, ked som Ridera kupil a dodnes je to v povodnom stave. Inak s Riderom som spokojny, teda po tom, co som si kupil drziak od Touratechu, lebo ten original sa rozsypal po 1000 km - sice mi ho po navrate z dovolenky v zaruke vymenili, ale na dovolenke v Skotsku mi to bolo v tom momente prd platne.
Kto potrebuje mapy (CZ,SK,HU,Western Europe, Russia + Balkan), tak piste.