Ty šedočerne čary bych si umel predstavit i v jine barve.Snad si zvyknu.Smajliky mi taky nejdou.Nerozbali se a vse mi to vymaze.Ale i kdyby fungovali,tak ty stary byli o 1 klik rychlejsi.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem se ted prihlasil pres explorer a tam mi smajlici jdou.Takze mi taky nefunguji pouze pres mozilu.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
paja1 napsal:
Tak smajlíci už jedou i mi.
Buť je Miloš šikula, nebo to chtělo restart kompu????
Každopádně je to OK
Nic jsem nedělal, protože jsem nenašel ani žádnou radu. Možná je to způsobeno nejakou cache a současným přechodem z verze 6 na 7. Díky za informaci! Snad to pomůže i dalším.
Tak jsem to komplet vypnul ze zasuvky,po pul hodine zapnou a smajlici uz jdou i s mozilou!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Uf, to jsem se lekl.Taky jsem si myslel, že jsem jinde. Ale jinak,je mi jedno, jaké jsou čáry, smajlíci atd., hlavně, že se tu zase setkáváme ti samí a bude to v té samé pohodě, jako dřív. Takže, Miloši, palec nahoru(jak je dnes moderní říkat) a spoustu další chuti to tu pro nás dál vést.P.
Ještě se v tom trochu motám, ale zvyknu si. Jsem jako cvičená opička, po nějaké době ani nekoukám a klikám tak nějak po paměti a najdnou změna. Budu muset opičku zase pocvičit
Ale co mě zarazilo, že i takové běžné slovo jako k.u.r.v.a. se hvězdičkuje.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
pěkná proměna, povedla se!
Upravil lako dne 06.09.2010 14:22
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
to Miloš: změnila se max. velikost fotek? Včera mi to načetlo přes 200 a dnes to hlásí max velikost 195,... co to?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
vjetrnikovi to klidne jeste zkrouhni 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2