U GSka jde spinacka taky rozdelat. Ja mel prestipany 2 draty uplne a jeden nastiplej asi 10 cm od spinacky. Pri urcitym natoceni riditek to nestartovalo. Tak zkus pomalu otacet riditka pri zapnutym klicku. Nebo to promer a budes mit jistotu.
F 650 GS (00)
Tak je to mozny, ze se to ukroutilo pri sundavani riditek. Ty kabely jsou pekne tvrdy. Ja to menil komplet kdyz uz jsem to mel rozdelany.
F 650 GS (00)
Tak jsem přišel na to čím to je, je přetržený drát od spínací skříňky, jenže je v místě, kde je hodně namáhán, a normální sletování by v tomto případě asi nemělo valný účinek, tak se chci zeptat, jestli se dá jenom drát vyměnit? popřípadě nějaký postup moc děkuji
DAGR přiložený následující obrázek:
D-A-G-R napsal:
Tak jsem přišel na to čím to je, je přetržený drát od spínací skříňky, jenže je v místě, kde je hodně namáhán, a normální sletování by v tomto případě asi nemělo valný účinek, tak se chci zeptat, jestli se dá jenom drát vyměnit? popřípadě nějaký postup moc děkuji
No jo, haj.zl zelenej, ten uz mám taky sesvorkovanej... jenomže mně se nevytrhnul ze spínačky, ale zlomil o kus dál v bužírce, takže to šlo snadno opravit...
buď rád že se ti to stalo doma, já s tim laboroval v itálii asi před 3 rokama, kde mi motorka zdechávala v levejch vinglech a na kruháčích
jardajerman@seznam.cz
mně se to taky nevytrhlo ze spínačky ale cca 1-2 cm za ní bohužel toto místo je v nejvíce namáhaném místě, proto se ptám, jestli to půjde nějak opravit? spájet to můžu ale pochybuju, že to vydrží. Napadlo mě vyměnit celý drát, ale vůbec nevím jestli to jde
Jak jsem psal vyměnil jsem ty kabely kompletně. Bud to si ten kabel koupíš od Ježka asi za 600 - 800,- nebo si to sám přepájíš v cenně bužírky.
F 650 GS (00)
Takže ta černá krabička co je u zapalování jde rozdělat, pokud stlačím všechny ty zobáčky abych sdělal ten kryt, a tam pak bodou ty kontakty? mám si na něco dávat pozo aby mi něco nevypadlo? a z druhé stany jak je konektor, tak ten de taky rozdělat a vytáhnout kontakt jen od zeleného drátu?
tak se mi to povedlo rozdělat, byl tam konektor bohužel nevím jak se jmenu, nikde na netu jsem nic podobného nenašel tak se chci zeptat, jestli někdo nevíte jak se jmenuje, kde by se dal popřípadě sehnat
DAGR přiložený následující obrázek:
Prosimte objednas si ho od jezka ale priprav se ze bude stat treba 100... a nebo objehni obchod s elekrrosoucastkama
... servis a diagnostika BMW Motorrad
D-A-G-R: vem to sebou a zajdi v Brně do GM electronic na Kolišti nebo do TIPA Elektro "U Jakuba" na Jakubském náměstí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
V gm sem byl a nic podobnýho nevedou s tím, že vůbec netuší, kde by se to prodávalo a mám si to sehnat u prodejce, takže ještě zkusím to TIPO ELEKTRO a když ani tam, tak mi nezbu než to zkusit jemně rozdělat a když se to nepovede, tak koupit, akorát nevím jestli půjde koupit jen samotný konektor, žádné číslo jsem nenašel
http://www.gme.cz...-p834-028/
kup tohle a buď to drobet roztahneš nebo to zmačkneš.
to co tam máš jsou speciální konektory, který se používají jen v autech a blbě se to shání. ale jde jen o to, že se to prostě natlačí na nějaký trn (kontakt ve spínačce). ty plíšky, co jsou ohnutý směrem ven jsou jen proto, aby drželi konektor ve společný krabičce a ty má ten na mým odkazu taky...
Labus01 - přesně takhle jsem to myslel, když jsem D-A-G-Ra poslal do GM - myslel jsem, že koupí obyčejnej faston stejného rozměru a poradí si s tím.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...