Tom_P napsal:
Sekyru beru, kdyby bral někdo další, tak je to asi k ničemu, jiak pojedu na Mitasech E10. Mám jen jednu připomínku, trasa v Albánii OK, v zásadě podobnej nástřel sem si taky udělal, nicméně já bych jel přes Srbsko, na ten přesun to bude asi nejlepší.
No,me je vicemene jedno, kudy se tam pojede,takze klidne souhlasim..
Tom_P napsal:
Sekyru beru, kdyby bral někdo další, tak je to asi k ničemu, jiak pojedu na Mitasech E10. Mám jen jednu připomínku, trasa v Albánii OK, v zásadě podobnej nástřel sem si taky udělal, nicméně já bych jel přes Srbsko, na ten přesun to bude asi nejlepší.
No,me je vicemene jedno, kudy se tam pojede,takze klidne souhlasim..
Mě je to taky jedno, jen to beru jako přesun a ten mi příde takhle rychlejší, ono je to až do Bělehradu v zásadě po dálnici, tam to otočíme na jih. Ale jestli si seš jistej jinou rychlou trasou, tak nemám problém.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Dan napsal:
Čau díval jsem se na tu mapu. Cesta, ketrou máš za Permet doleva do hor na Gjirokaster je jen na mapě. Ty kopce fakt nepřejedeš. Musíš po silnici skoro do Tepelene a pak doleva na Gjirokaster. Kousek za křižovatkou je skvělá taverna s pečeným masem. Letos jsme to zkoušeli přejet, ale opačně. Nakonec jsme se museli zase vrátit do dtejného údolí a do Permet dojet po cestě. Jinak jsme jeli podobně a denní etapy byly dál: Permet - Pogradec, Pogradec - Peshopki, Peshopki - Skoder a do ČH. Pokud nepojedete palbu a od tmy do tmy, tak si troufám tvrdit, že za 6 dní do Gjirokasteru nedojedete.
Tam není kam spěchat, skvělý hory, lidi, jídlo. Byl jsem tam 2x a asi pojedu zas
No já tam teda normálně projel, a ještě se málem srazil s Ifou.
Takhle to tam vypadá.
V Sheper jsme se ptali místních a ti nám řekli, že tudy cesta do Permet nevede. Jediná možnost byla mezi těma horama (2050 a Policanit 2138 mnm) a tam byl maximálně přechod pro kamzíky. Rozhodně ne na IFU. Hádat se nebudu, cestu jsem tam prostě nenašel... Proto jsme se vraceli do Topove a dolu do Labova a masiv Matesia e Dhembelit jsme objeli po cestě.
Omlouvám se beru zpět. Já to poplet. Jasně, já si spletl Gjirokaster s Beratem. Mluvím o cestě na Čorovode z Permet. A já si pořád říkal že jsi se spletl v zatočení místo do prava tak doleva.
Ještě jednou se omlouvám za dezinformaci.
Cau, takze pro vsechny.. Odjezd v 9:00 rano dne 15.10. z Brna-Olympie, směr na Bratislavu. Sejdem se u KFC. Prosim o potvrzeni ucasti bud tady na foru, nebo SMS.
ahoj pánové,rád bych se taky zůčastnil cesty do Albánie(když mě vezmete).Bohužel se rozhodnu až zítra odpoledne.Od Pardála beru E10,nevím zda je stihnu přezout.Raději bych jel na starších TKC a přezul až na místě.(nevím jaký jsou tam možnosti přezutí).
Vhledem k tomu,že máte odjezd v 9h z Brna,musel bych se přesunout již ve čtvrtek a někde přespat (hotel,penzion atp.)
Je to trochu časově na knop,ale snažím se na odjezdu do Albánie pracovat.Radim,Liberec.
sandleiter.radim@volny.cz,603232087
Cau, neni problem. Prozatim jsme 3, tedy, pokud to jeste nekdo neodvola. 2 uz psali, ze nemuzou.
Aktualni sestava tedy je:
Tomas - R1200GS - zatim nepotvrdil,ale pry na 95% jede (na 100% to bude vedet zitra)
Luboš - V-Strom
Slávek - R1200GSA - zatim nepotvrdil
Upravil fusion dne 12.10.2010 17:54
Tak vzhledem ke snižujícímu se počtu účastníků,se budu snažit odjet ještě víc,aby jste se tam sami nebáli.
Beru bydlení(stan pro 3),vaření,plavky(třeba se ještě bude dát pocachtat)
S přezutím gum ještě uvidím,mapu Albánie mám jen od Reise know-How,do GPS nic.
Jsem takovej tursticko-kempingovej jezdec,tak snad vám budu stačit.
Radim napsal:
Od Pardála beru E10,nevím zda je stihnu přezout.Raději bych jel na starších TKC a přezul až na místě.(nevím jaký jsou tam možnosti přezutí).
tam raději s ničím nepočítej a pneuservis jsme tam snad ani nepotkali. Asi nenajedete více než 5000km, já jsem to letos odjel celé na TKC (4500km) a ještě na nich po zpátečním dálničním rychlopřesunu nějaké 2 mm zbyly.
A po dálnicích jsme to hnali i cestou tam.
Pneuservis= Gomistery neni problém jsou na každym rohu -jen zapoměn na zouvačku- přezujou ti to montpákama. Mapa Reise knowhow je dobrá-nechá se sehnat i do GPS ale offroudy(bílé cesty) si chce ověřit u místních jestli je to průjezdné.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Radim napsal:
Tak vzhledem ke snižujícímu se počtu účastníků,se budu snažit odjet ještě víc,aby jste se tam sami nebáli.
Beru bydlení(stan pro 3),vaření,plavky(třeba se ještě bude dát pocachtat)
S přezutím gum ještě uvidím,mapu Albánie mám jen od Reise know-How,do GPS nic.
Jsem takovej tursticko-kempingovej jezdec,tak snad vám budu stačit.
mapu mame stejnou, navi mam, ale spis se pouzije pro backtrack projete trasy.
Co se tyce ucastniku, dneska potvrdil ucast Slavek a Tomas.
Upravil fusion dne 13.10.2010 09:34
TOLI napsal:
Pneuservis= Gomistery neni problém jsou na každym rohu -jen zapoměn na zouvačku- přezujou ti to montpákama. Mapa Reise knowhow je dobrá-nechá se sehnat i do GPS ale offroudy(bílé cesty) si chce ověřit u místních jestli je to průjezdné.
Cau, zajimala by me mapa Reise Know-How, kde ji sezenu do navi? Vim ze existuje do OziExploreru, ale to jde dat do Garmina? I s routingem? Diky za odpoved.
TOLI napsal:
Cau, zajimala by me mapa Reise Know-How, kde ji sezenu do navi? Vim ze existuje do OziExploreru, ale to jde dat do Garmina? I s routingem? Diky za odpoved.
Tak mám nasazený Mitasy E10, jen kdybych přijel něco po devátý tak se nezlobte, budu vyrážet v 7:00 z Prahy.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
ahoj,já snad taky přezuju,zítra mají přívézt i přední E10.Možná budu mít novou jen na zadku a vepředu starší TKC.Plán mám někde v Brně přenocovat,snad tam budu včas.Možná i první.Přesun v pátek ráno Lbc-Brno nechávám jako poslední variantu.(to bych vám někde cestou usnul) vejletu zdar,Radim
Chlapáci, cestou domů jsme pořádně mrzli a na severu v horách docela často pršelo, takže nezapomeňte přibalit nepromoky a na cestu něco teplýho na sebe!
Pěknou dovču, hned bych s Váma jel znova!
no,kucí...hlavně ať Vám nezačne sněžit... Jináč přeju štastnou cestu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.