Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 3 z 3:   1    2    3  

Tak jsem byl zbourán
Vjetrnik
Přidané 20.04.2011 08:20

Registrace: 09.10.07
hicks napsal:
.......snazim pri mijeni aut prijizdejicich zprava/hodne neprehlednych useku zpomalit na rychlost, kterou bych snad mohl prezit (cca 50).

A já proč jezdíš pořád jen 50kou....Grin

Někdy je lepší přidat a být v křižovatce dřív, když vidíš blížící se auto, místo abys zpomalil a byl tam ve stejnou dobu jako ten z vedlejší...Wink
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

hicks
Tak jsem byl zbourán
Přidané 20.04.2011 08:26

Registrace: 09.07.08
Vjetrnik napsal:
hicks napsal:
.......snazim pri mijeni aut prijizdejicich zprava/hodne neprehlednych useku zpomalit na rychlost, kterou bych snad mohl prezit (cca 50).

A já proč jezdíš pořád jen 50kou....Grin

Někdy je lepší přidat a být v křižovatce dřív, když vidíš blížící se auto, místo abys zpomalil a byl tam ve stejnou dobu jako ten z vedlejší...Wink

to urcite, pokud se neco blizi, je lepsi, na to slapnout.

Ale co jsem si vsiml, ze moc neresis, jsou neprehledne prijezdy na hlavni z boku. S timhle mam tady nejvetsi problem... cas od casu incident -- HLAVNE V MNISKU GrinD.

Co je urcite plus je to neustale kryti predni brzdy prsty...
Upravil hicks dne 20.04.2011 08:33
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

btomec
Tak jsem byl zbourán
Přidané 20.04.2011 13:09

Registrace: 03.02.11
rusak:

Mozna blbej dotaz, ale motorku koukam mas cernou, jaky barvy jsi mel obleceni/helmu? Zajima mne jestli si nemel napr. neco reflexniho a stejne te prehlid/ignoroval. Ja jezdim v reflexnim a tajne doufam, ze je mne lepe videt a tudiz, ze mi to doufam k necemu bude. Ale pokud te ignoroval i v reflexnim tak ja pak uz nevim co si oblict, aby motorkare bylo lepe videt.

A preju at se das brzo dohromady!

RadovanGS
Tak jsem byl zbourán
Přidané 20.04.2011 13:14

Registrace: 16.11.10
hicks napsal:
RadovanGS napsal:
Klasika,vidíš auto na vedlejší on tutově vidí tebe, popojede a zas zastaví,řidič se rozhlíží že si ukroutí hlavu, počká si až přijedeš na vzdálenost kdy to nemůžeš ubrzdit a pak ti to tam pustí.Denně mi někdo nedá přednost alespon dvakrát, připadám si jak Nostradamus jak se snažím předvídat,Proto chlapi budte opatrní neblázněte,užívejte si jízdu na mašině a všem přeju hodně štěstí protože zdraví byli na Titaniku asi všichni.

2x denne?

to je trochu moc, ne...?

Kazdopadne to co se tu popisuje mi prijde jako jeden z neprusvihovejsich momentu jezdeni na moto. Mne to tam taky pan v posledni chvili poslal, a to jsme se na sebe koukali... Pry mne asi videl, ale neuvedomil si mne. ubrzdil jsem to tak na 30, ale rana jak z dela... a celkem jsem mu zaneradil kapotu Grin

Od te doby se snazim pri mijeni aut prijizdejicich zprava/hodne neprehlednych useku zpomalit na rychlost, kterou bych snad mohl prezit (cca 50).
Prokoukl jsi mě kecám, jen jednou Angry

Strana 3 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 112
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.90 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI