Nedám dopustit na C3. Byla možná relativně dražší než jiné helmy ale výsledek za to stojí. Ticho, nemlží se, krásně větrá v létě a v zimě udržuje super teplotní konfort.
Jen se chci zeptat.....má taky C-trojku nějaký "brejloun"...vážně o ní uvažuji a už jsem přečetl spoustu komentářů,ale jak sedí na hlavě s brýlemi jsem se nedočetl.Jestli třeba obroučky brýlí netlačí do hlavy a taky jak je to se sluneční clonou...??? nevadí brýlím...??? Díky
Sorry. Komfort. To k příspěvku dříve. Sám brýle nemám. Ale přilbu si půjčoval kamarád který chtěl zkusit kombinaci C3 a brýle. Tvrdil že to bylo dobré. Pak si ji nekoupil kvůli ceně. Ale prý tam brýle nevadí vůbec ničemu.
Pokud vím, tak C3 má právě určité vybrání v oblasti nožiček a je tam dokonce malý obrázek brýlí. Alespoň tuhle verzi jsem viděl a uvažuju o ní. Jestli je to standard u všech cétrojek netuším, ale nemělo to chybu
Maiali nel Fango!
bluesbery napsal:
To už se tady někde řešilo, máte to někdo odzkoušené na vlastní hlavě ? ... : http://www.novink...-sebe.html
Mám ji zhruba půl roku,ve stříbrném provedení.Nemám co bych té přilbě mohl vytknout.Zpracování velmi dobré,tichá a zpětný pohled mi už jednou zachránil pr.el.Pohled dozadu je opravdu jen pro kontrolu situace a né pro studium hmyzu na masce vzadu jedoucího vozidla.Jsem spokojený.
No já bych to moc neřešil. Najezdil jsem X kilometrů v přilbě Shiro, což je ganz obyč sračka, ale neměl jsem s ní poblem. Eva ji má taky a naprosto v pohodě. Je obyčejná (ta přilba) a i ve velkých rychlostech v poho. Za rok a půl ji věnuji dětskému domovu, a za další půrok koupim novou. Co tam máte dál???
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
Ta C3 je dobra volba pro ty co nosej bryle,ja ji testoval 26 hod jizdy s brylemi a vubec nikde neprekazela ,zadnel tlak.Akorat ted budu resit reklamaci ohledne pinlock ,proste se mi zacal mlzit tak uvidim jak poridim.
BMW GS 1200 adventure
Moje zkušenost s C3 = absolutní bomba. Pohodlíčko jako v pokoji, voda do ní neteče, brýle mám a je to OK. Můžu jen doporučit. Jediný problém je, že mi moc nedrží plexi. Padá dolů při vyšších rychlostech. Schuberth o tom ví a řeší to novým mechanismem. Jinak přístup GENEZE pana Kadlčíka = úplně super! A pozor, to jsem u nich přilbu nekoupil. Koupil jsem ji u Lujze ve Vídni.
Jurek napsal:
No já bych to moc neřešil. Najezdil jsem X kilometrů v přilbě Shiro, což je ganz obyč sračka, ale neměl jsem s ní poblem. Eva ji má taky a naprosto v pohodě. Je obyčejná (ta přilba) a i ve velkých rychlostech v poho. Za rok a půl ji věnuji dětskému domovu, a za další půrok koupim novou. Co tam máte dál???
to jsi docela bohatý, od toho dle přístupu jsem už odstoupil. Za tu dobu co ty budeš mít 3 přilby - v kterých je kravál jak ve mlejně. Tak já budu mít pořád C2 a budeme na stejných nákladech. Na motání okolo komína to stačí, ale když člověk jede dál chce mít i nějaký komfort z čehož vyplívá i bezpečnost. Bohužel jsem se už poučil, že nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levný věci, což u věcí na moto platí dvojnásob. Kdybych si spočetl náklady na všechny levný hadry, přilby a věci co jsem měl, mohl jsem už dneska mít hadry od TT a C3.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
[to jsi docela bohatý, od toho dle přístupu jsem už odstoupil. Za tu dobu co ty budeš mít 3 přilby - v kterých je kravál jak ve mlejně. Tak já budu mít pořád C2 a budeme na stejných nákladech. Na motání okolo komína to stačí, ale když člověk jede dál chce mít i nějaký komfort z čehož vyplívá i bezpečnost. Bohužel jsem se už poučil, že nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levný věci, což u věcí na moto platí dvojnásob. Kdybych si spočetl náklady na všechny levný hadry, přilby a věci co jsem měl, mohl jsem už dneska mít hadry od TT a C3.[/quote]
TAZY napsal:
Moje zkušenost s C3 = absolutní bomba. Pohodlíčko jako v pokoji, voda do ní neteče, brýle mám a je to OK. Můžu jen doporučit. Jediný problém je, že mi moc nedrží plexi. Padá dolů při vyšších rychlostech. Schuberth o tom ví a řeší to novým mechanismem. Jinak přístup GENEZE pana Kadlčíka = úplně super! A pozor, to jsem u nich přilbu nekoupil. Koupil jsem ji u Lujze ve Vídni.
Po jake dobe ti zacalo padat to plexi,delalo to hned po koupi?
BMW GS 1200 adventure
itchy napsal:
Nepadalo hned. Když začalo tak jsem to vyreklamoval u Lujze. Ale začalo to zovu. Po konzultaci s Geneze - Kadlčíkem, jsem zjistil, že dělají nové mechanismy značené G. Po výměně se to zlepšilo výrazně. Problém ale může být v tom, že jsem jezdil Varadero a tam mi vítr šel přímo na hledí. Teď na ADV je to výrazně lepší. Je to asi jediná slabina této přilby, kterou jsem zjistil po dvou sezónách s C3.
TAZY napsal:
itchy napsal:
Nepadalo hned. Když začalo tak jsem to vyreklamoval u Lujze. Ale začalo to zovu. Po konzultaci s Geneze - Kadlčíkem, jsem zjistil, že dělají nové mechanismy značené G. Po výměně se to zlepšilo výrazně. Problém ale může být v tom, že jsem jezdil Varadero a tam mi vítr šel přímo na hledí. Teď na ADV je to výrazně lepší. Je to asi jediná slabina této přilby, kterou jsem zjistil po dvou sezónách s C3.
Aspon ze se k tem reklamacim nestavi zady jak nekteri vyrobci
BMW GS 1200 adventure