karcici napsal:
.....no len či sa za tu neskutočne držiacu sa cenu tie motorky aj skutočne predaju ...niektore inzeraty s prestrelenymi cenami tu sledujem už roky...to ja len za šturalov a hnidopichov
... nemůžu si pomoc ale mě to připomíná jako diskuze: co je lepší Favorit, Felicie nebo Fabie :-). Favorit sice houby jede ale opraví ho kazdý v garazi . Fabie sice líp jede ale je plná elektroniky, takže nejlepší bude Felicie, ročník 98-00 1 svíčka na válec a drží si cenu :-)... ale znalci si koupí Škodu 120 bo tam byl motor vzadu a na parkovišti si jí každý všimne.
Lamark napsal:
... nemůžu si pomoc ale mě to připomíná jako diskuze: co je lepší Favorit, Felicie nebo Fabie :-). Favorit sice houby jede ale opraví ho kazdý v garazi . Fabie sice líp jede ale je plná elektroniky, takže nejlepší bude Felicie, ročník 98-00 1 svíčka na válec a drží si cenu :-)... ale znalci si koupí Škodu 120 bo tam byl motor vzadu a na parkovišti si jí každý všimne.
no nevím tohle přirovnání mi prijde docela zcestny
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Lamark napsal:
Mě toto přirovnání příjde jako docela trefné a výstižné. Pokrok totiž nezastavíš.
xxx
Ano to je pravda, ze pokrok nezastaviš. Ale pochopil bych to třeba ve srovnani modelu a řadách třeba u Golfu 1 -x nebo Octavie. Ale favorit, felicie, fabie jsou uplne odlišné auta. Což u 11xx a 12 mi moc neprijde. V podstatě je ta motorka stejná postavená na stejném základu, v podstatě se stejným podvozkem a motorem. Jasně chápu, že je to bráno s nadsázkou a humorem a každý brání svoje. Já jsem ještě 12 nepřišel na chut a pro to moje domácí ježdění mi ten motor 1150 vyhovuje víc než 12 sportonější charakter. Takže výběru zdar.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Jednoducho.Za tie peniaze sa da kupiť celkom zachovala 1150-tka.Zatial čo za tie prachy zoženieš aj 1200-ku ale určo nie zachovalu a ak ano,tak to musi byť nietko,kto potrebuje z nejakeho dôvodu peniaze a bude sa potrebovať moto zbaviť za dobry peniaz.1200-ky su predsa novšie modeli ale ak si dobre pamätam,bola tu niekedy nejaka diskusia o tom,že prve 1200-ky mali nejaky problem,už neviem z čim a každy pisal ža ak by niekto bral 1200-ku tak jedine od roku vyroby 2007.No za tie peniaze ju určo nekupiš.No.Ak by som si ja mal vybrať a bavime sa o GS, a nie o GSA 1150,tak za mna jednoznačne 1200-ka.Je to novšie a aj ked ma elektroniky na viac,tak predsa je to novšie a hotovo.Ak sa teda bavime o klasickom GS.Nezabudnem podotknuť,že ale ak by to bolo GSA 1150 a GS 1200,tak potom by to bolo jasne v prospech GSA.Takže ale k teme, z tych dvoch 1150GS a 1200GS,jednoznačne 1200-ka.
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
vevis napsal:
Nerikej,ze si jeste pamatujes,jak se na ktere motorce jelo!Myslim,ze uz v tom musis mit trochu zmatek.
hehe pamatuju, na kraviny mam dobrou pamet
ale uz by to chtelo zkusit zas neco novyho vis o tom, ze prodavam stroma?
Jasne ze vim!
A nejsi prvni ani posledni,kdo po prejeti albanskych off-roadu zjistil,ze se to na Vstromu da,ale je to trochu trapeni.
Tak preji uz konecne spravny vyber!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
čau fík,ja mám 1200 GSplast...ku rv2005 a jsem v poho.mám na ní 75000km a bez problémů.jiné tlumiče a svody,upravené sání,na loukotě obouvám mitas09.asi smích ale byl jsem 5200m.nm (CHacaltaya Bolivia)kyslík jí nedošel a elektronika fungovala i na opravdu OBYČbenál,projela i cestu Yungas(z lapazu do coroica) a nic z ní neupadlo,utopil jsem ji v bolivii a taky jsem ji rozchodil(pokud jsi automechanik asi nebudeš kopyto),má za sebou jižní ameriku,rumunska i syrii a pořád drží.možná nejsem ten správný ofrouďák (neskáču a nedriftuju)ale mám ji rád ,jsem s ní spokojenej a už si ji nechám!
fik
raptor napsal:
hlavne je ze to je jednosviecka bez posiluvaca brzd
Mel jsem s posilovacem,ted mam bez posilovace,oboje ma svoje vyhody a nevyhody,nevidel bych to tak jednoznacne jedine BEZ
Kdyby ten posilovac nebyla dalsi el.ficura co se sem tam nekomu vysere,tak bych ho i bral-ale da se taky vyndat i kdyz jen s ABS.
Ale moznost vypnout svetla a ze nic nebzuci kdyz stojis na semaforech je taky dobra
Aktualne 1250 GSA HP