Woodman: tak to je super možnost. Jinak na chalupu mám opět možnost zajet (je to dlouhá historie, budu vyprávět), takže pár lidí můžu ubytovat i v Rudným. Čili se můžeme potkávat i častěji
Maiali nel Fango!
Tak se zdá, že na mě sobota zanechala jistý následek... (o polívce nemluvim :-D ) zdá se, že jsem nastydnul, takže nepodceňovat zimu při 500km vyjížďkách
HonzaGS-SV napsal:
Tak se zdá, že na mě sobota zanechala jistý následek... (o polívce nemluvim :-D ) zdá se, že jsem nastydnul, takže nepodceňovat zimu při 500km vyjížďkách
jj, já se po tom obědě radši fakt navlíkl a nelitoval jsem. Lyžařské ponožky a Jägrovky samozřejmostí
Maiali nel Fango!
to Honza: tak tento týden žádný bowling, pěkně čaj s medem, nejsi v tom sám...a v sobotu vyrážíme na západ na celý víkend, tak s tím počítej sraz dáme na výpadovce na KV, ještě doladíme
to Woodman: next weekend
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tento týden asi mé antidepresivum (stříbrňáka) budu muset oželet... jednak ze zdravotních důvodů a jednak i kolem baráku je dost práce s tim zateplováním... Na Bowling musim, tam jsem v teple a potřebuju docházku :-D btw. jestli do čtvrtka pojedeš do TT tak bychom si to mohli ve čtvrtek ráno předat -Teda pokud mi tu placku už Morabo nevyfouknul
Tak jsem si to přečetl znova a nevím jestli jsem pochopil správně "next weekend". Ujasněte mi to, prosím. Dík. Kdyby to byl tento víkend (8.-10.10.), tak taky není problém.
to Woodman: můžeme buď teď (9.-10.) nebo až (23.-24.) a to už by nemuselo být počasí...takže nejspíš již tento víkend...ještě se domluvíme, do pátku daleko
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."