ale stejně to tu nemá cenu řešit jestli je mitas dobej a nebo ne prostě někdo řiká ano někdo ne,je to na každym kdo chce na čem jezdit ale je duležitý že chce jezdit je toho na všech možnejch diskusích už napsáno strašně moc o mitasce a stejně se o tom pořád diskutuje
Jo Honza ji taky sháněl a nesehnal, tak jsem mu do Afriky dával svoji obyč. No tak mě snad bude vracet už taky Dakara bez duší.
Napsal Cycli (jsem to psal jen na Lubossovim pécéčku )
Upravil L dne 09.04.2008 08:49
Jsem si vsimnul,ze mam na mitas 07 na predku vyznacenou sipku pro obuti obracene nez vzadu.Teda predek ne do sipu,ale proti.Asi by to lip brzdilo,ale prijde mi to blbost.To bych to chapal vzadu pro vyjezdy v blate.Aspon na kole to funguje.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Chlapi vím, že to tu bylo již mnohokráte , nicméně nakolik foukáte MITAS E09??
Mám je týden a v terénu fakt supr, na asfaltu drnčí jako hrom, snad si nato zvyknu.
Dal jsem na pokyny DOCa a nafouknul to na 1,8 ??¨
Měl bych přifouknout když pojedu ve dvou z bagáží nebo to mám nechat takto?
MARTIN1
Dozadu dávám 2.0 a předek 1.8 když jezdim ve dvou se třema kuframa. Dával jsem i 2.4, ale to bylo moc
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
vevis> u ty E-07cky je to asi logis. Jelikoz potrebujes vzadu potrebujes cistit pri zaberu a vepredu pri brzdeni... Ale pokud vim, formu v Mitasu obratili uz asi pred peti lety...
tak tam mam E09 na zadku a super, jak teren a asfalt, v terenu nesrovnatelne s Karoo T a dneska jsem dal na predek Karoo 2 misto Karoo T a je to seksakramentsky znat... pristi tyden vyzkousim v Rumunsku a uvidime
Slavek: Z tvy odpovedi vyplyva co? Ze vpredu ma bejt fakt obracene? (Otoceny sip?)
Tak dik.Dam ho taky obracene.Tak mitas ma sipku spravne a ja jsem blbej.Dneska jsem to vzal blatitou cestou na sjetejch touranskach a pekne jsem s tim tancoval.Ale aspon vim,ze abs mi funguje.
Jj ja dneska pri navratu z vinice taky zapomnel na ABS a malem jsem kopec prosvistel dolu -> taky sjety tourancky. Tedka se naobedvam a valim do Brna pro E07. Jinak ja uz se jednou pekne rozlitil, ze mi gumu dali naopak, ale ono se to fakt chce divat po tech smerovych sipeckach.
Včera jsem se byl projet a po příjezdu jsem zjistil nemilou věc.E-09 rok starý,po celém obvodu praskliny.Tento týden mi propadá TK.
S tím asi neprojdu co
jt přiložený následující obrázek:
E09 mas tezko ve spravnym rozmeru, takze na STK muzes cekam pripadny problem i tak....
Jestli je to na reklamaci nevim, podle mne ano, ale treba ti Joe rekne vic.
Kazdopadne me se to na 09 delo taky, nastetsi to vydrzelo az do sjeti gum.
Aktualne 1250 GSA HP