easyrider napsal:
chci znát originál stav, žádné předělávky.
tady má nádrž: když ji miluješ tak......
Tu nadrz mas v luxusnim stavu.
K tomu vyfuku,tady odkaz na nahradni dily.Ze je na PD na rozdil od obyc chrom je jisty.Ale kde dohledat ten kryt netusim. http://www.realoe...&fg=05
Upravil vevis dne 28.11.2010 21:00
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem dohledal ten vyfuk s krytem.Nasel jsem ho u r 80ST.A docetl jsem se,ze PD melo stejny vyfuk s ST.A taky jsem ten vyfuk nasel u meho r 65GS.Tam ho nektera provedeni mela s krytem a nektera bez krytu.Kazdopadne ten vyfuk na PD ma stejne objednavkove cislo jako ten na ST(s krytem) a 65 GS s krytem.Podle obrazku by ten vyfuk mel mit pripravene diry a zvlast koupis kryt a mezikusy.
Ja osobne mam chromovany bez krytu a bez der.Jeho objednavkove cislo je jine.
Jsem na 99% presvedcen,ze tam mas mit s krytem.A na tech strankach co jsem vlozil vys jasne pisou,ze jak PD,tak ST maj na rozdil od G/S chromovy vyfuk s cernym krytem.Takze pripadne objednavkove cislo bych si vypujcil od verze ST.
Na RealOEM.com je ta verze PD osizena a neni tam udavana samostatne.Proto ti to asi ukaze,ze vyfuk je jiny nez na G/S,ale protoze ta nema kryt,tak na obrazku neni vyobrazen.A proto ani nezjistis pod G/S jeho cislo.
Kamarad z nemecka kdysi orig.PD mel,ale ja ho videl na fotkach uz s ladakem.Kazdopadne muzu zkusit jestli nekde nenajde fotku v puvodnim stavu,pripadne vin. http://www.realoe...&fg=05
Upravil vevis dne 28.11.2010 22:19
díky moc, mám jedno vin číslo originál PD a podle toho to hledám, ale jak píšeš na realoem.com je to zavádějící, tak se raději ptám. Budu tedy schánět výfuk, který má otvory na montáž krytu. díky všem a asi se zase ozvu až narazím na nějaký další problém.
Dnes se mi podarilo vydrazit orig. vyfuk na 80G/S PD.Sice uz ma neco za sebou a bude se muset i lehce povarit,ale proti novemu je za 25%ceny.Tak jsem zvedavej,jak bude vypadat nazivo.
Tenhle vyfuk se na eBay objevi 1xdo roka,tak si clovek moc vybirat nemuze.Na tenhle model je vyfuk trochu jinej nez na ostatni dvouventily,kvuli diram a uchytum na kryt,kterej ostatni modely nemeli.
Tak novy(stary) vyfuk konecne namontovan.Ale hlavne i s originalnim PD krytem vyfuku!
Timto dekuji Michalovi 21 za zarizeni opiskovani,nastrikani praskovou barvou atd. a to skoro zadarmo.
vevis přiložený následující obrázek:
[175.47Kb]
Upravil vevis dne 11.11.2011 17:13