pokaď se můžu já ne-GSář ozvat bral bych 1-2 do garáže aj do kanclu, ty dépéďácké už mě se*ou
jsem za radši pěkný kvalitní dvouletý a mišuňk modelů, su bávomilec, takže byť su asi v menšině má pro mne kouzlo jak gs tak concept6,tudíž čímvíc mišuňk tím víc adihaš
každopádně díky už za iniciativu a dobrý nápad
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Štěpán : jo tááááák,já myslel,že to bude ze všech možnejch fotek... Tuhle jsem hodil jen tak,že pro ní mám slabost. Z našich soukromých archívů by to asi bylo lepší,ale bude to ukrutnej boj při vybírání...bude toho kvanta ...
Upravil Kubrt dne 02.11.2010 16:15
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A hlavne jak psal hicks,tak asi jde i o autorsky prava.Jinak uznavam,ze najit treba i svoji peknou fotku neni snadne.Kdyz uz je tam motorka i priroda,tak je tam treba jeste pul jine motorky,nebo pres motorku lezi bunda atd.Taky ty fotky kvuli zvetseni asi musej bejt foceny dost dobrym fotakem.Se priznam,ze aby to vse splnovalo,tak ja asi nic nevyberu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
nic proti, ale tohle právě bude problém těch fotografií... najít 12 resp 24 dobrejch (!) fotek nebude snadný...
jinak také se přimlouvám za originální kalendář, tedy použití fotek, který vznikly v rámci či okolí fóra
no,to teda nebude vubec nic jednoduchýcho...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mr GS : Zuppa fotouze ! Hlavně ty v tom listí !
Mamma Mia napsal:
Osobně mám strašně ráda tenhle obrázek........
TO JE CINA!!
dalsi krasna je nad tim udolim s rekou...
jinak ano.. TOTO... akorat samozrejme z mistnich zdroju.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bude fuška vybrat pěkné fotky, ale jestli se to povede tak si taky udělám na zimu radost. Prošel jsem svoje. Nejsou vyloženě špatné, ale na kalendář to určitě není.
Držím Hicksi palce ať máš z čeho vybírat.....
Pája
před časem jsem si prohlížel jen letmo fotky z Austrálie od petrse a některý jsou výborný, dobrý světlo, dobrá kompozice, dobrý barvy, dobrý úhly...prostě pěkný fotky
a přestože mám jedenáctku tak je mi úplně putna jestli na fotkách bude osmikilo nebo dakar...místa tam bude pro fotky relativně dost a ty austraský by tam dle mýho rozhodně neměly chybět
Upravil Janek dne 02.11.2010 18:58