Sice jsem přesně nepochopil, jak budou nálepky velký, jakou budou mít barvu a ani jaký přesně logo na nich bude ( TOHLE? ), ale předběžný zájem o pár kousků,nejspíš dva, taky hlásím.
Upravil morabo dne 16.11.2010 13:44
Maiali nel Fango!
vsak jsem psal, ze zatim to je par prototypu, ktere uz jsou zadane do vyroby. Pokud dobre vyjdou, rad je mezi vas rozsirim a klidne necham dodelat. Proto zatim striktne neresim predbezny zajem a bude jen par kousku. Pokud se nebudou libit, muzou se upravit apod.
Velikostne asi jako HTC HD a logo jsi trefil, GS s bmwgs.cz
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
Hoši, tak já se do toho už nebudu dále míchat. Toho mého nápadu a realizace se chytil "parizek", tak at se do toho nemotáme dva. Já teď nevím, kdo na koho v diskuzi vlastne reaguje...
Co se týká distribuce, myslel jsem to tak, že nachystám pár kousků a nálepky nechám v Cartecu v Ostravě nebo v Renocaru v Brně (mám to často po cestě) a kluci, co budou mít zájem si nálepky vezmou a případně tam nechají nějakou kačku a řeknou, jestli je to O.K. Rozesílat nálepky na dobírku jsem viděl nerentabilní. Kdyby nálepky klukům vyhovovaly, přehodil bych další výrobu a distribuci na Milose - místní web a e-shop nebo na web X-samolepky.cz, který se zabývá moto tématikou.
Já se živím jinak a času moc není.
Co se týká rozměru, vycházel jsem z té nejlepší folie, co doporučoval BEGR - Bystřické. Od 3M. http://www.hsw.cz...mp;lang=cz vzhledem k parametrům jsem uvažoval o této folii. Reflexní fólie 3M - Scotchlite Diamond Grade 983
V noci je opravdu vidět a dost kluků odsud mi potvrdilo, že opravdu reflexuje. Folie - páska je široká 55 mm, takže výška nebo šířka jednoho písmene G a S by přibližně odpovídala tomuto rozměru. Nápis www.bmwgs.cz by byl vyřezaný z této folie také.
Barvu jsem uvažoval bílou nebo červenou, podle chuti.
Cena za řezání a grafické práce je 250,-Kč/m2 plus cena folie - viz odkaz.
Parizku, když tak te svoji kamaradce pošli odkaz na tu 3M folii. Možná to už řeže právě z ní? Vypadá fakt dobře.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Chvili nebylo nic a pak jsme se sesli 2 Ja se tim take nezivim, jen jsem si vzpomnel na holcinu, co dela grafiku a uzce spolupracuje s reklamkou, ktera je pro nas schopna vyrobit prvni posledni. Odkaz urcite poslu, dokonce jsem ji i psal, ze to chci na nejake podobne, hodne svitive folii. Jako barvu bych zkusil prvne zlutou (jako reflexni vesta).
Jelikoz kazdy hleda neco jineho, tak bych chtel vyrobit nejake omezene mnozstvi - pokud se uchyti a bude se libit, neni problem laborovat s barvama a velikosti, to uz je pak detail. Hlavne chci ozkooset, jak to bude vypadat, aby nevylezlo neco, co nebude splnovat me ocekavani.
Co se tyce distribuce, tak se urco nejak dohodneme.
Beru to tedy jako pilotni akci do ktere se nijak notne hrnout nemusim, jen jsem chtel na zaklade poptavky vyhovet diky svym kontaktum.
Upravil parizek dne 16.11.2010 15:37
I cesta je cíl!
to parizek: sice nevim, jak to myslis, ze jsme se sesli 2, ale kdyz se podivas na zacatek tohoto vlakna kdo s tim prisel, tak jsi do toho skocil ty ve druhem, tretim kole...... a trochu jsi to zamotal.
Ale je fajn, ze se tomu budes venovat. Ja myslim, ze to casem nebude jen napad pro motky a prilby BMW, ale i pro jine znacky. Doufam, ze ta kamoska bude mit i zajimavou cenu.
kliknes na URL pod tim okynkem, do ktereho pises a mezi ty zavorky vlozis okopirovany odkaz.
Tady jsem byl a to se mi libi, jen je to jina folie, nez jsem na zacatku uvazoval. http://www.gearbo...-c-97.html...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Ahoj,
takze situace se ma takhle -
mel jsem moznost okoukat a osahat si material, ze ktereho samolepky budou, vypada to dobre a kvalitne. Druha vec je ta, ze pri velikosti samolepky zhruba 12cm se kvuli "tvrdosti" spatne vyrezaji pismenka "www.bmwgs.cz" , ktera jsou pod velkym "GS". Samolepka se mi libi takova, ze ma stribrnou reflexni vypln a cerny okraj, cehoz se musi dosahnout dvema vrstvama samolepky. Vypada to daleko lepe (i vzhledem k prevazujicim hlinikovym kufrum), ale diky 2. vrstve to malinko zvedne cenu.
Jak to tedy vidim vysledne - nechal bych reflexne vyriznout velke "GS" a pod to dalsim kusem samolepky, nereflexne "www.bmwgs.cz" .. to uz je na kazdem, zda si to tam nalepi.
Reflexni barva muze byt stribrna nebo tmave cervena
I cesta je cíl!
Pařízku,
pár kluků mi psalo, proč jsem to nechal být a že se nic neděje a že jsem tedy o nějakých reflex samolepkách neměl ani psát. Tak jsem to nechal říznout a jednu obálku s nálepkama jsem poslal Milošovi poštou. Už je má doma, jen se k tomu ještě nedostal, aby je hodil tady na web do E-shopu. Zítra hodím pár kousků do Ostravy, aby se na to kluci mrkli live.
Poslal jsem mu velikosti 10, 13,15,20 a 25 cm na šířku. Ty velké třeba na stojáka na kufry..
IvoM napsal:
Pařízku,
pár kluků mi psalo, proč jsem to nechal být a že se nic neděje a že jsem tedy o nějakých reflex samolepkách neměl ani psát. Tak jsem to nechal říznout a jednu obálku s nálepkama jsem poslal Milošovi poštou. Už je má doma, jen se k tomu ještě nedostal, aby je hodil tady na web do E-shopu. Zítra hodím pár kousků do Ostravy, aby se na to kluci mrkli live.
Poslal jsem mu velikosti 10, 13,15,20 a 25 cm na šířku. Ty velké třeba na stojáka na kufry..
super. Ja jsem to uprimne nechtel uspechat, nejdriv vyzkouset, jak to bude vypadat, jak to bude "svitit" apod. Takze jsem rad, ze ses do toho dal.
Me se libi ten cerny obrys, tak to zkusim nechat udelat, jak to bude vypadat
I cesta je cíl!