Taky bych ze státu udělal firmu, bo mi přijde, že utrácí tam, kde není potřeba a škudlí taky tak...
Každý z vás tady má trošku své pravdy. Jestli chtějí šetřit ve státní sféře, tak by prvně měli jít příkladem sami a ne všem ubrat 10% a sobě 4%...
Taky na to měli jít jinak, než plošně - kolik úředníků maká od rána do večera a neví co dřív a kolik se jich fláká a kecaj nad kafíčkem? A nedej bože, když člověk něco po nich chce...
Měli udělat audit a ty zbytečné vyhodit a ostatním plat nechat - tak jak by to udělala každá normální firma, která nechce zkrachovat...
;-)
Když je vůle, cesta se najde
to Thymallus:firma z toho udělat nejde,ale jinak souhlas
Nebo co třeba přenastavit systém výsluh u policie a vojáků??? Prostě když jim je chcou dávat tak ať je dávají ze základního mzdového tarifu a nebude si moct tím pádem průměr na výsluhu nikdo navyšovat odměnama,nebo proplacenejma přesčasama. Poněvadž třídu ti asi nikdo jen tak o tři třídy nezvedne bez patřičného vzdělání aby ti pomohl. Jen by mě zajímalo kolik takovejch uměle navýšenejch výsluh pobírá lidí,a to už vůbec o tom že makají nadále ve státním sektoru jako občanští zaměstnanci (většinou na uměle vytvořených tabulkových místech) a vlastně je stát platí dvakrát.
Chudák daňovej poplatník
Jedu? Tedy žiju!
[quote]misak napsal:
Nevím jak je to u policie,ale u vojáků je to asi takhle:
stávkovat nesmí,aby jim byl proplacen přesčas musí mít naplněný fond 150 přesčasových hodin (zhruba bez 18 hodin v podstatě měsíc práce) které jsou GRATIS !!! Pakliže toto naplníš můžou ti proplatit ostatní přesčasy... V praxi to funguje tak, že dostaneš hovno a seš rád že za to dostaneš náhradní volno...
Jinak když se vláda kasala s rostoucím HDP a rostoucíma platama,z čehož vyplívá že se vybere i více na daních do rozpočtu,jen prodrbávala prachy všude možně a v těchto složkách nepřidávala na platech. Teď když jsou prachy v pánu tak ťemto lidem ještě uberou. To je totiž nejjednodušší způsob... A co energie z obnovitelnejch zdrojů,předražené státní zakázky,likvidace dřívějších státních podniků atd.,atd.-proč za to nepadají hlavy ve vládě???
Já když něco poseru tak mě za to vylejou na hodinu-ale za ty lumpy to zaplatíme my všichni.
No a až se lidi jednoho krásnýho dne naserou a půjdou jim rozbít hubu tak bych si jen přál aby tyhle složky šly s lidma a ne proti lidem,protože
pánové pro to dělají vše[/quote
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To misak: Souhlas.
Skoro to vypadá, že tady brečim nad penězma, ale tak to neni. Nebudu řikat, že mě to neštve, ale rozhodně se z toho taky nezhroutim. Co jsem chtěl a potřeboval - na to jsem si vždycky dokázal vydělat - i rukama. A i kdybych měl od týhle firmy odejít, tak se určitě uživim Spíš jsem chtěl jen některejm lidem co moc čučí na televizi ukázat, že je všechno trochu jinak než se zdá. No nic jdu chrnět. Čus
JO PÁNOVÉ,tak sem to pročetl až sem a máte pravdu,každý tu svou.Prostě to ještě nekleslo až na to pevné dno,pokud nějaké někde je.Zase na druhou stranu se koukněte jinam,ještě není tak špatně aby nemohlo být jaště hůř.Hlavně ŽE JE VENKU JEŠTĚ HEZKY A MŮŽEME JEZDIT!!!!! AHOJ.
Jo,máš pravdu-moc o tom nevím,ale myslím že tu mluvíme jeden o voze a druhej o koze.
Nesnižuju ničí zásluhy na čemkoliv,jenom chci říct že to co se nelíbí policajtům,tak to samý se nelíbí ani ostatním.Myslíš si snad že ten pekař dostává každý rok přidáno a je v pohodě?Ujišťuju tě že ne.A myslíš že kromě policajtů nikdo s penězma dolů nešel?A tvá věta "...jenže oni za to dostanou peníze..." mě fakt rozesmála.Hned mě napadlo že toho o tom víš asi tolik co já.
To luboss: Pekař dostane- že by zlevnily housky jsem si za posledních několik let nevšiml .... a ty zdravoní sestry penize taky dostanou, protože zaměstnanci mají ve svátek a dny pracovního klidu nárok na příplatek. Příslušníci nee. Takže mi to tak směšný nepřijde. A ta zdravotní sestra to odsere stejně s náma. Moc mi nepřijde, že bych tomu zas tak nerozuměl. Jako živnostník si můžeš přidat není problém, třeba i o sto procent (vše závislé od zisku) ve státním nikoliv jseš zařazenej do tabulky. I když tady někdo psal o těch pokutách tak pokuty jdou zpět do státního rozpočtu, takže Vám všem. Ne do policiie. To neplatí u MP tam to jde obci. Jo a k těm daním, nevšiml bych si, že bych daně neodváděl. Jen mám tu smůlu, že nemůžu mít žádný vedlejší příjem, nemůžu spoutu věcí utopit ve firmě nebo odepsat z daní, protože nejsem ten bandita soukromník nic proti.
To bych mohl nadávat na všechny soukromníky taky nemám moc dobrý zkušenosti. Taky samý zlatokop, práci odfláknout a vykasírovat co nejvíc, jo reklamace na to zapoměnte, nebereme telefony. Další úlet jako několik mích kamarádů podniká, nemají se špatně, ale když podávají daňové přiznání, tak nemají žádný zisk už několik let. Tak z čeho žijí? To jen tak z druhé strany
Lubboši nechtěl jsem nikoho napadat ani urazit, spíš jsem to chtěl osvětlit o čem je řeč. Protože o spoustě věcí se objevují jen polopravdy z TV jak se to komu hodí. Spíš je to o tom, že kdo si tím neprojde tak neví.
To morabo: sorry, je mi líto, že máš špatnou zkušenost s policii ale nejde jen o ně jde třeba i o ty zdravotní sestry co nakousl luboss, a stále s tebou nemuzu souhlasit, ale to je stejně jedno, spíš se vrátíme k těm motorkám
To Kubrt: kdyby Vám sebrali příspěvek na bydlení tak budete uplně v pr...
to mali: souhlas, víš o čem je řeč
V podstatě se dá souhlasit se všema. Čí chlaba jíš toho píseň pěj.
Ani já nemám v úmyslu někoho napadat a urážet.To opravdu ne.¨Nemám nic proti nikomu z Vás.A když mám být upřímný,tak myslím že například hasiči,sestřičky a spousta dalších je opravdu nedoceněna.Má nevole v tomto vlákně vztahuje hlavně na policii,která pracuje podle mě tak mizeně že je až hanba.A to i z vlasní zkušenosti.Když potřebuješ pomoc kterou hlásají jako idioti na dveřích auta,tak tu nejsou.Když jsi okraden a ukážeš na pachatele,neudělají nic.Když pořebuješ jejich pomoc-nejsou tu.Když mají ochránit daňový poplatníky-nic,nula...nic pro ně nejseš.Ale když špatně zaparkuješ,jedeš 56 km/h pár metrů za cedulí,uděláš prostě blbost která se může stát každýmu,tak tu najednou jsou.A nedělají žádná výchovná opatření,žádná diskuse,žádná lidskost...jen represe.To je totiž jediný co dokážou.Přesto že spoustu z nich znám,v civilu mi jezdí na technickou a chtějí projít tak jako všichni ostatní,melou cosi o přivírání očí,o lidským přístupu,o toleranci...a když mě potkají na silnici a já si nedám pás,tak mě sejmou.A kde je ten jejich lidský přístup?Co? Já Ti to řeknu-v prdeli.Zase seš ta nula...
docela by mě zajímal počet úředníků před rokem 89 a teď,lidí kteří vysávaj státní kasu je čím dál tím víc,je to vidět když se projdu po městě,kolik je tu v olomouci obrovských budov plných úředníků,připadá mi,že v posledních letech stát snižoval nezaměstnanost tím,že nabíral další a další úředníky.nebudu dál tu na někoho plivat,můžu to napsat i jinak
jsem schopen jako živnostník uživit sebe,svojí ženu a své dvě děti+jednoho úředníka
v tomto státě NEJSEM schopen ktomu všemu ještě živit 2 cigány,jednoho europoslance a dotovat předražené zakázky,to fakt nejsem schopen
já bych chtěl taky stávkovat,bo se mě zdá,čím víc dělám,tím sem natom hůř,stát se neptá,máš peníze?stát ti určí kolik máš zaplatit a kde nato vezmeš je tvoje věc
asi si založím ve vlastní firmě odbory,stanu se přecedou,řemeslo pověsím na hřebík bo je to dřina,jako přeceda můžu mlátit hubou o práci celé hodiny i s přesčasama,to bude fajn Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Já bych taky něco malinko k tematu a začnu trochu ze široka.
U mne v kanclu jsme 4. Z toho jsou 2 baby na ciste pairovou praci. Maji nizkou mzdu,17btto.
Ale take maji volnost v tom,kdy prijdou do prace,z 8hodinove pracovni doby prokazatelne pracuji 3 hodiny denne...zbytek travi na netu,kecanim atd...nevadi mi to,prace je udelana...ted ovsem jde jedna na materskou...stojim pred resenim,hledat nahradu,nebo te druhe pridat,aby zvladla praci pro obe...jak myslite,ze to dopadlo? Te druhe jsem nabidl o 10btto vic a vybrala si zase 17 a delat malo.
Má se snížit o 10% objem mzdových prostředků pro statni zaměstnance,to není stejné,jak rada prezentuje levice,ze o tuto castku klesnou vsechny mzdy,proste ten balik bude mensi. Co takhle vyhazet nadbytecny netahla,zacit makat a ve finale mit treba i o dost vic??? A nebo je lepsi jen tak pohodlicko,klidek a pyskovat??? Jenze to za Vas zadna vlada neudela,to si musite sami. Jenom nechapu jednu vec...vsichni chtej setrit,ale nikdo u sebe...a jak to teda chcete delat,kdyzt uz neni z ceho brat?...kdyz kuwa nemam prachy,tak treba taky nejedu k mori,nebo do Alp...proste nemam a setrim...proc by mel bna tom byt kdokoliv v tomhle state jinak???...a hlavne,nechodte na mne nikdo s tim,jak kazdej statni zamestnanec dela 10 hodin denne tak usilovne,ze nema cas se ani nazrat...to fakt ne.
To petr 11: Souhlasím s tebou, jenže když se začne propouštět tak samo od spoda od lidí na kterých to většinou stojí a ty vysoce postavení netáhla, ti co stojí rozpočet nejvíce peněz tam stejně zůstanou. Jako u nás je krásná funkce ředil kanceláře krajského ředitele.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
To Petr11: No určitě to neni všude, ale věř mi, že když jsem já odcházel z obvodu, tak jsem běžně z 12 hodinový směny měl 16ku, protože jsem musel přijít na noční do práce o 2 hodiny dřív, abych si stihnul udělat úředničinu venku a pak jsem ráno jezdil o dvě hodiny dýl. Samozřejmě zdarma. Byly i šichty, kdy jsem se stihnul najíst ráno doma a pak až opět večer doma. Tohle mi ani tak nevadilo, ale štvalo mě, že po nabytí účinnosti zák. o sl. poměru a snížení platů začali odcházet schopní lidé. Určitě by se i u PČR nechaly najít úspory lidí, ale to by se ke každý kravině nesmělo psát x zbytečnejch papírů. Jinak jak jsem psal, na prachy si nestěžuju, uživim se vždycky a klidně i v soukromym sektoru - jen jsem chtěl vysvětlit proč se demonstruje a trošku objasnit video arogantního pána, kterej viděl ze z.č. 553/1991 Sb. leda tak úvodní stránku a pak plácal naprostý nesmysly.
Je jasný že ryba smrdí od hlavy.Když se dozvíš,že si naše armáda najímá za těžký prachy soukromý ostrahy objektů tak se mi chce řvát vzteky.Na co máme armádu která si neuhlídá svý objekty sama.O nákupech techniky snad taky není třeba hovořit.Tatra která stojí 1,5mega je armádě prodána za 3,5.Pandury,padáky,pouzdra atd.Policajti přelakovávaj auta jezdí v hadrech za nesmyslný pálky.Je fakt že kdyby se to sečetlo tak si klidně můžou na platech i přidat,ale u nás je problém nahoře.Nenažranci chtěj udělat gesto o úsporách,ale jejich provize si nechají.Nejjednodušší je zkrouhnout rozpočet.Já mám jiné řešení.Najít a potrestat vyníky špatných zakázek.Propadnutí veškerého majetku celé rodiny.Tak jak je to u nás OSVČ.Něco si zavaříš tak si to vyžer.
sadilek napsal:
Je jasný že ryba smrdí od hlavy.Když se dozvíš,že si naše armáda najímá za těžký prachy soukromý ostrahy objektů tak se mi chce řvát vzteky.Na co máme armádu která si neuhlídá svý objekty sama.O nákupech techniky snad taky není třeba hovořit.Tatra která stojí 1,5mega je armádě prodána za 3,5.Pandury,padáky,pouzdra atd.Policajti přelakovávaj auta jezdí v hadrech za nesmyslný pálky.Je fakt že kdyby se to sečetlo tak si klidně můžou na platech i přidat,ale u nás je problém nahoře.Nenažranci chtěj udělat gesto o úsporách,ale jejich provize si nechají.Nejjednodušší je zkrouhnout rozpočet.Já mám jiné řešení.Najít a potrestat vyníky špatných zakázek.Propadnutí veškerého majetku celé rodiny.Tak jak je to u nás OSVČ.Něco si zavaříš tak si to vyžer.
Právě jsi naprosto přesně kápnul na zcela zásadní problém fungování,nebo spíš nefungování čehokoliv ve státní zprávě našeho státu.
A tím je naprosto,ale naprosto nulová zodpovědnost za svoje rozhodnutí.
Úředník učiní špatné rozhodnutí a pokud mu neprokážou jasný úmysl,naprosto nic mu nehrozí. A když se poškozený dobere náhodou práva,zaplatí to úřad,ministerstvo,stát...tedy my všichni...jo,to by byla jiná,kdyby pan náměstek odsouhlasil předraženej nákup,skočil by na to audit a pane náměstku,zaplať! To by byla jiná,to bych jim aj ty platy a prebendy přál,za zodpovědnost. Ale takhle,to se to krade,to se to korumpuje...když mi nic nehrozí...a za ty čtyři roky volebního období,nebo než mne odvolaj z funkce jsem už zajištěn na celý život a mnohdy i kdybych šel na roček dva do chládku,tak se mi to vyplatí...frajerka z nějakýho pokaděnýho obvodu za stavební povolení na střechu 200K...kolik asi je za armádní či policejní zakázky...kapři si rybník nevypustí...a co se děje po volbách do zastupitelstvech,konkrétně tady v Praze,to už je na povstání...jsme neskutečně ****ní národ a to říkám s vědomím,že jsem čech (s malym),jak poleno...tam jsou ty prach,co chyběj...všichni to vědi...a noikdo nikam nestěhuje se...(blející smajlík)
Hezky se to cte, jenze mi konci pauza a musim valit dal, na denni prumer 600km s kamionem se moc flakat nemuzu...
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Pláčete hezky chlapci, ale na špatným hrobě.
Já prošel lecos. Z armády mě vykopli jako ppor, u MP Praha jsem to dotáhl na velitele směny a dozorčího oddílu, živil se jako řidič kamionu, tramvaje, izolatér, průmyslovej lezec, obchoďák,...... momentálně jsem již 12 let servisní technik, ale hlavně, od roku 1985 jsem elektrikář. Prošel jsem státní, zaměstnanecký, armádní, OSVČ...... a závěrem mohu říct jediné - ryba smrdí od hlavy.
Speciálně u MP Praha to bylo opravdu vidět a PČR funguje na velmi podobném modelu - jakmile začne něco fungovat a má to výsledky - je potřeba to zlikvidovat. Tím není tolik vidět ten příšerný zbytek.
A jak bylo řečeno - nikdo nemá za nic odpovědnost ve státě. Až uvidím veřejnou exekuci majetku soudruha ekonomického experta socanů Sobotky, Paroubka, ale i Topolánka, Béma..... včetně jejich příbuzných a známých a monstr soud nad nima za zpronevěru, zneužití pravomoci aj. minimálně jako s těmi pitomci z Vítkova, tak mě nic nepřesvědčí o posunu k lepšímu a abych se neozbrojoval a nepřipravoval na přežití,až se bakelit dá na korán případně podobné hrůzy. Zatím se jenom utahují šrouby a zvyšuje buzerace.Změna může nastat jenom zevnitř a kupodivu demokraticky. Ale to by 85% národa nesměly být tupé ovce,10% salámisti a 5% vyžírkové. Takže začněte u svejch ratolestí, pokud je dobře vychováte, neudělají chyby jako my. Ovce patří na pastvinu a na rožeň, ne do státu.
A vůbec, je hezky, tak nekecat, nelelkovat a leštit, o víkendu má být teplo a třeba to bude to poslední letos. Hybaj ven bando!
Upravil Medik dne 04.11.2010 15:32
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
to už je na povstání...jsme neskutečně ****ní národ a to říkám s vědomím,že jsem čech (s malym),jak poleno...tam jsou ty prach,co chyběj...všichni to vědi...a noikdo nikam nestěhuje se...(blející smajlík)
Někteří se už odstěhovali. Hlavou zeď neprorazíš. Můžeš strhnout sto lidí, co za tebou půjdou, 95 znich pak půjde za žvanec proti tobě. Ale vlastně zasírám vlákno o milované policii. Soráč
www.lc8adv.cz
Emilio napsal:
S těma klukama od policie mám tolik zážitku,že by se to sem ani nevešlo....
Světe div se i nějakou pětku mě to stálo....
Dnes a myslím pondělí možná úterý jsem za starou teslou na poděbradské ul. viděl dvě zašité auta MP jak drží siestu po obídku no a co,lepší než spát na služebně......alespoň jsou hned v autě,kdyby se někde něco dělo!
mě neříkejte,že si v práci nikdy nezdřímnete!
No ale nebudem si namlouvat,že jednak jsou tam chytrý kucííí,ale taky pravej opak......
Ta Felina hustá,boduješ
Upravil misakGS dne 04.11.2010 23:01
Úcta a respekt k policii (četnictvu) skončil už za první republiky (bohužel). S koncem této barevné kombinace skončil strach z policie.
Upravil CarlosCZ dne 04.11.2010 23:30
MALI napsal:
To Vjetrnik: Co tam dělali? No přece číhali na pytláky na endurech
To Maris: Až budu mít rychlejší připojení, tak mrknu na celý to video. Jinak co v tom článku píše pán za bludy, je směšný - opravdu toho moc neví. Na druhou stranu ani nechápu, proč se tam s nima takovou dobu hádal, když prostě mohl dejchnout a odjet. Samo že neznalost měšťáků je hustá. Asi by se měli vrátit zpátky tam kam patří - pěšky na ulici a k botičkám.
Kubicek, Kubrt: Souhlas - jsi jenom číslo, nikoho nezajímáš a v podstatě nemáš nárok na nic. Taky znám spoustu lidí, co to zkusili a ještě rádi se vrátili k pásu do fabriky nebo do hospody do kuchyně, protože tam měli svatej klid.
Ano jsou tady i další zaměstnání - např. nedávno jsem byl za tátou v nemocnici a jaký bylo moje překvapení, když lékaři i zdravotní sestry byly ze slovače a uklízečky z ukrajiny. Doufám, že mě na mašině jednou někde někdo sestřelí a pak třeba vykrvácim na chodbě v nemocnici, protože mě neměl kdo ošetřit.
To Morabo: Líbí se mi, že všichni řeší platy, což jsou v porovnání s tím kolik v tomhle státě mizí peněz jenom drobný. Stále jsem nepochopil co jsi vystudoval a čim se živíš Ty.
To Smazak73: My stávkovat nesmíme! Stejně jako třeba nesmíme mít žádnej vedlejší příjem
Ty jo, to jsem zase píchnul do vosího hnízda. Že já se do toho vždycky hrnu. Nicméně to měl být příspěvek hlavně k tomu videu, aby bylo trochu jasno. Ten pán je totiž zcela mimo mísu a zřejmě si myslí jak je chytrej
Tak ještě k tomu videu.....
Já si osobně myslím,že ten pán se nepředvádí jak je chytrej
Myslím ,že tam šlo spíše o to,že použil nátlakových prostředků které policie používá běžně při odmlouvání.
Model-
Policista: Dobrý den pane řidiči je Vám známo že jste překročil stanovenou rychlost
Řidič -Nevím o tom můžete mě předložit nějaký důkaz
Policista: Pane řidiči pokud požadujete předložit důkaz, popřípadě odmítnete zaplatit stanovenou pokutu vystavujete se řešení přestupku na příslušném obecním úřadě před správní komisí a podle paragrafu toho a toho ,zákona -toho a toho sbírky Vám může být vyměřena pokuta xxxxx
A tohle právě použil ten pán v tom videu na Městskou policii a zdá se že úspěšně ,protože strážníci začali být celkem nejistí
Jde pouze o psychologický boj zasrašit protivníka,paragrafama ,stejně nikdo neví co to znamená (na silnici) ,když si vemu tu bychli do ruky a najdu si to tam tak jsem chytrej taky ,ale běžnej šofer zaplatí ,protože se lekne
Upravil smazak73 dne 05.11.2010 00:02
To Smazak73: Pán tam předvedl, že o tom neví vůbec nic. O tom, že je vyvedl z míry se nemá cenu bavit, ale to je jejich problém, neznalost a ostuda. Rozhodně nevim proč tam argumentoval podáním vysvětlení. O nic takovýho tam nešlo. Jako řidič měl povinnost zastavit což také učinil neboť dle z.č. 361/2000 Sb.:
§ 79 Zastavování vozidel
(1) Zastavovat vozidla je oprávnen
c) strážník obecní policie ve stejnokroji
1. pred prechodem pro chodce k zajištení bezpecného prechodu osob, jestliže to situace na
prechodu ci stav precházejících osob vyžaduje,
2. jestliže ridic vozidla nebo prepravovaná osoba je podezrelá ze spáchání prestupku týkajícího
se bezpecnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích,
§ 4 Povinnosti úcastníka provozu na pozemních komunikacích
rídit se pravidly provozu na pozemních komunikacích upravenými tímto zákonem, pokyny
policisty, pokyny osob oprávnených k rízení provozu na pozemních komunikacích podle § 75 odst. 5,
8 a 9 a zastavování vozidel podle § 79 odst. 1 a pokyny osob, o nichž to stanoví zvláštní právní
predpis, 5) vydanými k zajištení bezpecnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích,
dále měl předložil doklady neboť:
§ 6
(8) Ridic motorového vozidla musí mít pri rízení u sebe
a) ridicský prukaz,
osvedcení o registraci vozidla podle zvláštního právního predpisu 2),
c) doklad prokazující pojištení odpovednosti za škodu zpusobenou provozem vozidla podle
zvláštního právního predpisu 9),
d) doklad o zdravotní zpusobilosti, pokud jde o ridice podle § 87 odst. 3.
(12) Na výzvu policisty je ridic motorového vozidla povinen predložit doklady podle
odstavce 8 policistovi ke kontrole. Na výzvu strážníka obecní policie ve stejnokroji nebo celníka
9d) ve stejnokroji je ridic motorového vozidla povinen predložit strážníkovi ve stejnokroji nebo
celníkovi 9d) ve stejnokroji ke kontrole doklady podle odstavce 8 písm. a) a .
Také se měl podrobit dechové zkoušce neboť:
§ 5 Povinnosti ridice
(1) Ridic je krome povinností uvedených v § 4 dále povinen
f) podrobit se na výzvu policisty, príslušníka Vojenské policie, zamestnavatele, ošetrujícího
lékare nebo strážníka obecní policie vyšetrení podle zvláštního právního predpisu 7) ke zjištení,
zda není ovlivnen alkoholem,
g) podrobit se na výzvu policisty, príslušníka Vojenské policie, zamestnavatele, ošetrujícího
lékare nebo strážníka obecní policie vyšetrení podle zvláštního právního predpisu 7) ke zjištení,
zda není ovlivnen jinou návykovou látkou,
Tady měla MP jasně vyzvat – dýchneš/nedýchneš
Kdyby dýchnul a neměl nic, tak vrátit doklady a čus.
Kdyby nedýchnul, zavolat PČR a Ti by konali dále.
A takhle bych samo mohl pokračovat dál a dál.
Nezlob se na mě, ale srovnávat pánovu totální neznalost s použitím ,,nátlakových prostředků jak ty říkáš“ je docela směšný. Jak Ti asi má polda prokazovat, že jsi překročil rychlost, když třeba na dálnici je auto s radarem cca 2km zpátky a taky třeba nemusí fotit? Dokazovat se bude právě pak ve správku a stačí třeba i jen úřední záznam policisty.
Navíc – Ty jsi řidič a za jízdu si zodpovídáš. Pokud jsi si jistej, že nemají pravdu, tak do toho správka jdi! To je přece Tvoje právo. Sepíšou s Tebou na místě oznámení přestupku, kde se můžeš vyjádřit, uvést svědky atd. Na tom nevidim žádnej nátlakovej prostředek – jen Tě prostě poučí co bude následovat. Kdyby jsi ty zákony aspoň trochu znal, tak uznáš sám že pán tam plácá naprostý bláboly a vykládá si to celý po svym, ale zcela špatně. Jinak video jsem celý stále ještě neviděl, ale mrknu na něj. Sorry za ty smajlíky - nějak mi tam skočili a nemůžu je smáznout.
Upravil MALI dne 05.11.2010 07:22
Jasně takže jsi v prvních větách vpodstatě přiznal,že ten pán strážníkům MP udělal pěknou ostudu a předvedl co za lidi může dělat u MP,a to bylo myslím podstatou toho videa -jestli jak říkáš -"plácá bláboly" je věc druhá
Ten příběh jak jsi správně pochopil je ze života stalo se mi to asi před 5 lety zaplatit jsem odmítl nikdo se mnou nic nesepisoval-tudíš myslím,že je to pasé a promlčecí lhůta je myslím 2 roky.
Akorát když jsem odmítl zaplatit následovala dech.zkouška na alkohol (negativní) a pak mi projeli celý auto -gumy ,světla ,tech.,lékarničku nahradní kolo a atd opět bez úspěchu a na pánech policistech bylo vidět, že je to dost mrzí ,že nic nenašli
Mám ještě další dva příběhy spornosti jednání PČR ,ale nebudu to tady rozmazávat .