tu jsem tusim uz videl... imho neni spatna.. ale chtelo by to imho nejakej pohyb, pribeh.. neco.
treba mne se 1150 fakt HODNE libi za jizdy...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bubo napsal:
Třeba tady je 12GS - sice ADV, ale má pohyb... Proč ji tam nedáš?
...je v uzsim vyberu...
17 cm
Neodvazil jsem se moje fotky posilat,protoze myslim hodnoty do kalendare nedosahuji,ale co koukam,tak to ani nektere vybrane....takze kdyz mate malo 1150 tady par mych kdyby nahodou
tak taky přidám 1150 http://marekaromana.rajce.idnes.cz/Albanie_Recko_2010_dil_2/#balkan_2010_032.JPG http://marekaromana.rajce.idnes.cz/Albanie_Recko_2010_dil_2/#balkan_2010_030.JPG sakra kde dělám chybu?
Upravil motoblb dne 13.11.2010 20:16
A nedalo by se udělat hlasování formou ankety a podle počtu kliknutí by byl výběr hotový hned a podle chuti konečných odběratelů - cílové skupiny? Nastavit klik na podle IP adresy, nicku nebo něco takového by snad šlo, ne? Abych pak neproklikal celou noc pro fotku od PIPO - tu slečnu v pozadí bych chtěl na titulku. Ale možná bych zjistil, že jsem v dubnu ještě neotočil kalendář. Samozřejmě v kanclu. Doma bych tento měsíc musel přeskočit.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
xavier napsal:
Neodvazil jsem se moje fotky posilat,protoze myslim hodnoty do kalendare nedosahuji,ale co koukam,tak to ani nektere vybrane....takze kdyz mate malo 1150 tady par mych kdyby nahodou
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
17 cm
A nedalo by se udělat hlasování formou ankety a podle počtu kliknutí by byl výběr hotový hned a podle chuti konečných odběratelů - cílové skupiny? Nastavit klik na podle IP adresy, nicku nebo něco takového by snad šlo, ne? Abych pak neproklikal celou noc pro fotku od PIPO - tu slečnu v pozadí bych chtěl na titulku. Ale možná bych zjistil, že jsem v dubnu ještě neotočil kalendář. Samozřejmě v kanclu. Doma bych tento měsíc musel přeskočit.
tento postup se bohuzel v praxi neosvedcil...
17 cm
Xavier: pekny fotky
By mne zajimalo kdo ty fotky do kalendare vybira? Ta posledni č.8 je spatna,ani velblouda bych tam nedaval, ale aspon je tam neco zajimaveho. Na 8 je co? 3 mongolove kteri zakryvaji motorku-tudiz neni skoro videt. Vsichni maji misto obliceju stin takze tmavej flek a priroda za nimi taky neni nijak zajimava. Jedine na co se da divat jsou jejich oblecky a to mi prijde malo.Technicky ta fotka taky neni zadny zazrak,takze tu vazne moc nechapu....navic 3z12 z mongolska mi taky neprijde dobry. Ale je to JEN muj nazor
Kdyz velblouda, tak s riditkama
Doc tam chybet nesmi,i kdyz je to focene asi jen nejakym kompatem. Osobne si myslim, ze z jeho fotoreportazi by se nasla i nejaka lepsi...
pokud nespěcháte na termíny, dejte čas deset dní a nechte volit členy,
u nás děláme každý rok kalendář takto:
( s tím omezením, že se NESMI používat žádný editing a každý člen smí poslat pouze 4 fotky)
1/v daném termínu jeden moderátor sebere všechny fotky (zadní sbírají!!!!!) a přečísluje je např. od 001 až do 200, prostě podle potřeby
2/ vyvěsí je všechny takto očíslované v jednom vlákně a lidi během dvou týdnů napíšou každý deset nejlepších, které se mu líbí, jako odpoveď do toho samého vlákna, asi jako když se tahá sportka, chacha
3/ tak se jednoduše vyvolí 14 fotek s největší ozvěnou mezi členy a vybere se lehce 14 krásných a objektivních fotek (12 na měsíce, jedna na obal/první stranu a jedna náhradní pro případ nějaké chyby na poslední chvíli)
je to nejobjektivnější, platíme za to asi 6E za každý exemplář, ujímá se toho jeden člen, který se z profese
na srazech se toho vždy vozí dost, aby si mohli členové koupit i pro známé apod. Já takhle loni koupil 4, jeden domů, jeden do práce, jeden synovi a jeden bráchovi (asi proto, že tam byly dvě moje, jedna na úplně první straně a jedna únorová, hihihi, ale neřeknu které)
posílám ještě jednu z Iránu, MY 2008, vzor 08 pyšný, verze nafoukaný
(kucí, já za to nemožu že sú tak fotogenickej, v přilbě i bez ňú!!!!)
Doc přiložený následující obrázek:
[55.84Kb]
Upravil Doc dne 14.11.2010 01:24
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic