Cca 14 dnů zpět jsme tam byli pro gufera a ložiska do rozvodovky.
Příjdu tam,jdu ke stolečku s ND,kolík vysmátej,pokecali jsme a když jsem mu řekl co chci došlo na lámání chleba!Měl jsem s sebou 4 gufera a 4 ložiska,ten když to viděl na stolku a díval se do fiší,tak prostě řekl - hele pojď za mnou k pc,pomoc mi to najít.Tak jsem šel a musel si říci co chci,protože to skoro vubec nepoznal.Nedokážu si představit to objednávat po telefonu,jen takhle to trvalo 20min!Pak jsem měl ještě dotaz,to nevěděl,zavolal experty na motorky,přišli dvá kolíci ve svátečním-prej nejlepší technici
Při přebírání nového zboží z 8 věcí došlo jen 6??? Za další den došel zbytek a ještě blbě.
Na dotaz kolik mají objednávek za den nám bylo řečeno,že 50-80 => 80% přes e-mail s tím,že už mají poslaný rovnou objednávací čísla!!!
Pak jsme tam volali ještě jednou a to už u telefonu byla nějaká ženská a tý to šlo o něco líp,ale taky to pár minut trvalo...
[quote]MILAN napsal:
....trochu sem byl překvapenej když po výměně oleje byl po přejetí přes jejich areal černej jak bota - moto sem pak hodil do auta a odvezl dom tam vypustil a nalil novej (běžně je krasně červenej ještě po 2 tis km ted byl fakt nepruhlednej ) ale neřešil jsem to....
V Renocaru ti tam určitě nenalili "červený" Castrol ActEvo 20W50. Co vím, tak do modelů do 2009 dávají originální BMW 20W50 API SG (samosebou ho pro BMW taky někdo vyrábí - asi Castrol). No a tmavej olej po zkušební jízdě mechanika byl asi proto, že už ten olej BMW 20W50 je tmavší (takovej tmavě hnědej) i když je novej - mám ho krabici doma v dílně, tak se stav na kafe a můžeš se na tu barvu oleje podívat.
Takže když se to potom po natočení motoru ještě smísí se zbytky starého oleje v různých záhybech odkud nevyteče a se zbytky ulpělých na stěnách motoru, tak pak ten olej vypadá jak coca cola. Ale nevěřím, že by ti ho Milane nevyměnili.
Co se týče náhr. dílů, tak já jsem maximálně spokojenej - vše objednávám přes p. Marijánka už nějakej ten pátek, a vždy je vše OK.
A ochota p.Švandy je neskutečná - alespoň já mám takovou zkušenost.
Upravil Tonda dne 19.05.2011 10:38
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Boha...tak já tam jezdíval tak rád, jsem hodný, pěkný a slušně vychovaný a mamička s tatíčkem, se za mě nikdy nemuseli stydět a prostě nic a smůla smůloucíCo se to tam rozjelo v novém, ne a ne, tomu kápnout do noty Milane a tonda má pravdu, tohle je naprosto normální jev
Upravil Milan V dne 19.05.2011 10:52
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Právě jsem se vrátil z Renocaru ze servisu při 20000km a můžu jenom chválit,přístup,servis,cena všechno super,i žeton na kávu jsem dostal.
O proti loňskému roku kdy jsem tam byl na 10000 prohlídce zlepšení o 100%.
Za mě palec nahoru,všem doporučuji.
Upravil desmosedici dne 20.05.2011 17:34
BMW R1250GS Adventure HP
Tonda napsal:
Co se týče náhr. dílů, tak já jsem maximálně spokojenej - vše objednávám přes p. Marijánka už nějakej ten pátek, a vždy je vše OK.
Tonda napsal:
[quote]MILAN napsal:
....trochu sem byl překvapenej když po výměně oleje byl po přejetí přes jejich areal černej jak bota - moto sem pak hodil do auta a odvezl dom tam vypustil a nalil novej (běžně je krasně červenej ještě po 2 tis km ted byl fakt nepruhlednej ) ale neřešil jsem to....
V Renocaru ti tam určitě nenalili "červený" Castrol ActEvo 20W50. Co vím, tak do modelů do 2009 dávají originální BMW 20W50 API SG (samosebou ho pro BMW taky někdo vyrábí - asi Castrol). No a tmavej olej po zkušební jízdě mechanika byl asi proto, že už ten olej BMW 20W50 je tmavší (takovej tmavě hnědej) i když je novej - mám ho krabici doma v dílně, tak se stav na kafe a můžeš se na tu barvu oleje podívat.
Takže když se to potom po natočení motoru ještě smísí se zbytky starého oleje v různých záhybech odkud nevyteče a se zbytky ulpělých na stěnách motoru, tak pak ten olej vypadá jak coca cola. Ale nevěřím, že by ti ho Milane nevyměnili.
tondo bud v klidu kdyby mě to nějak trápilo řešil bych to na forech hned vím že BMW je tvá parketa vice než moje ale tenhle olej se mi fakt nelíbyl naštěstí mám fotku někde pohledám dodám myslím že by sis ho do motorky nenalil zpět ale nechme toho je sem kvuli věčným hadanicím přestal chodit tak to tady nebudu zas začínat to se radši zbalím a jdu to prohnat ))
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Nedávno jsem po zásahu do zadní brzdy, v nejmenovaném motoservisu, začal mít problém z ABS.Bohužel mě tlačil čas a v servisu zas neměli čas na mě..BEZ KOMENTÁŘE..Nezbylo než se pokusit zavolat do Renocaru. Požádal jsem, jestli by šlo ještě ten den přijet.Dostal jsem čas a přesně jsem dorazil. 5 minut na to, už si servisák motorku odvážel. Dal jsem si kafe, pokecal v sekci prodeje motocyklů, 150 x prošel vše, tu a tam. Závada odstraněna a vše v pořádku. Takže momentálně, co se týče komunikace a samotného servisu, děkuji a dávám 100 bodů
Za mě spokojenost.Geeso absolvovalo 20 tis.km interval v Renocaru.Motorku jsem přivezl po ose kolem poledne a k večeru bylo vše hotovo.Cena příznivá.Po 3600 km vše v pořádku.Divné je,že moje konfekce-GS-přestala žrát olej.
Za mě, servis OK i s jednáním kolem toho všeho. Bohužel, domluva v náhrad.dílech a sekce oblečení 0 bodů, i když ochota je veliká, ale neznalost také. Hned na to pak volám do Inveltu a za 3 minuty není co řešit.
Děcka pozorte
Tož dneska sem byl v Renocaru.Došla mě 2x smska, (no, no, šak už jedu) že to co sem si objednal asi před dvoma dňama, už sa jim válá v regálku. Natěšený dojedu a zrovna tam sedí taková moc pěkná paní, tak si říkám, jupííí to je den, součástku pro mě mají a ještě takové podívání. Kukám na to do toho sáčku a ono to sice bylo, něco co má společného, s tím co jsem potřeboval, ale nebylo to, to ořechové. Minule jsme si mysleli, že jsme našli, to co potřebujeme, ale došlo to neúplné a né a né, to najít aby se to objednalo. Mezi tým, co to řešilo dohromady asi 5 lidí, jsem hodil řeč s další pěknů paní, pozorte, pěkná ženská néni Fšecko, táto byla aj moc sympatická. Tož ju tímto zdravím, protože si to tady asi čte, jak sem vydedukoval po kůsku řeči. No, a abych sa vrátil k temu problému. Říkám, chtělo by to asi někoho v montérkách. Mezi tím v náhradních dílech hledali a lámali si hlavu s mojů malů součástků, která zrodila úplné pozdvižení, že by aj strýček pagáč, ze slovácko sa nesůdí, strčil rači hlavu do písku. Jak se tak dívám, stručně už to tady nejde, tož teda pozorte…dostal sem se do dílny, kde už na mě čekali. Předvedl jsem ten problém, pán v montérkách vzal svítilnu, uchopil nářádí a asi za 32 sekundiček, se ozvalo mňau a všecičko fungovalo. A já bych zasejc kupoval půl motorky. Velká poklona Fšeckým co sem dneska potkal, protože byla jak sranda, tak se konverzovalo aj vážně a možu podle toho posůdit, že ani Renocar sa nesůdí. Děkuju teda všem s kterýma jsem dnes mluvil a tomu pánovi v těch montérkách přidejte nějakých pár krejcarů, neboť je to kůzelník.
(Ps..gramatiku a Fšecko kolem teho, si dělám sám)
Neustale uvazuju a podotykam, ze velmi vazne vedle noveho faciliftovaneho Stelvia, 2008 ted vlastnim, take o GS 1200. PA odjezd na dovolenou. Zastavka v Renocaru. Na muj dotaz, jestli jeste prodavaji motorky me recepcni pohybeb ruky odkazala za roh do nove haly. Tam jsem narazil na 2 "prodejce" s 0,5 Kg gelu na hlave. Nebudu se rozepisovat, ale v pribuznem oboru delam 16 let a vetsi hruzu/des jsem nezazil. Oblecen jsem byl snad slusne, jako socka snad nevypadam, auto za 1,2 mil, kterym jsem prijel je snad nemuselo taky nijak urazit, ale to, jak se mne chovali...spise nechovali jsem nevidel. Po ceste jsme navstivili BMW ve Vídni. Jina liga!!! Omluva, ze se svezt nemohu, protoze nemam obleceni a helmu. Zacalo jim to vrtat hlavou a shaneli od mechaniku. To jsem s diky odmitnul. Ptal jsem se na chystane akce a prislibili mi, ze mi daji vedet, jakmile budou od importera znat detaily chystane podzimni akce. Vzali si kontakt a ejhle. Uz mam na mailu nabidku o cca 53tis levnejsi s odberem 10/2011. Uz ted si jej muzu vybrat, ale odber az rijen, aby jim to administrativne sedelo, z cca 16ks 1200 ADV. Prvni garancka zdarma, dovoz az do Jihlavy a prodlouzena zaruka o 1 rok. Zakaznicka karta na slevy servis a doplnky samozrejmosti a nejaka asistence. Je to snad poprve, co si takhle verejne vylivam srdicko, ale nejak mi to utkvelo a musel jsem se sverit
docik napsal:
Oblecen jsem byl snad slusne, jako socka snad nevypadam, auto za 1,2 mil, kterym jsem prijel je snad nemuselo taky nijak urazit, ale to, jak se mne chovali...
No oni se venku chovají celkově jinaka když k tomu ještě vidí,že tam fakt jen neděláš čumila a,že na to asi máš udělaji vše proto aby si tě jako potencionálního zákazníka udrželi neb konkurence je obrovská.Jenže tohle než se dostane tady do tý zk.rvený republiky bude ještě mooooc dlouho trvat.
Velké díky Přemovi Švandovi v Renocaru Brno za naprosto bezchybné služby při dvacetitisícovém servisu mé 12GS a taky za možnost strávit několikahodinové čekání (přivezl jsem moto po ose a kapánek ji zahřál) ježděním na bezplatně zapůjčené luxusní K1600GT. Jen tak dál, další servisy jen zde.
Miták
Koupil jsem tam svou motorku 2010 a co se servisu týká, nemám připomínek. Velmi příjemná diskuze s panem Švandou, bezplatné zapůjčení 1600GT v době servisu (10tis.), objektivní přístup k prodeji.
Já jsem spokojený , takže do Prahéé na servis nepojedu.
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
řešil tam kamarád opravu kardanu při odjezdu do Albošky. Díl sice na skladě nebyl, ale pokud se týká ochody a následné opravy, tak maximální spokojenost.
všude dobře.....doma GSA
Musím opět pochválit Renocar, dnes mi dělali servis 10000km ráno jsem vezl motorku do Brna cestou mi volali z práce že je potřeba něco vyřídit v Renocaru mi zapůjčili motorku (zdarma na celí den) měl jsem na výběr za tří modelů(vzal jsem vosmikilo) odpoledne mi přišla sms že je motorka hotová přijel jsem na (vosmikilu) přesedlal na svou a spokojeně odjížděl domů aniž bych měl zabitej celej den čekáním na svou motorku.
Servis opravdu kvalitní a za rozumnou cenu mohu jen doporučit není potřeba jezdit do Polska.
Upravil sloon dne 14.06.2012 22:11