S Michalem jsme si poslali PM,vysvetlili situaci a uznali,ze ke zbytecnemu vyostreni zde doslo hlavne asi unahleností nekterych reakcí,osobnim nepoznanim Hanibala atd.Kazdej tady ma svuj kus pravdy a kupodivu to vypada,ze vetsina z nas je tu i docela normalnich(az na vyjimky).Takze timto bych to zde ukoncil.My vsichni vcetne Hanibala si na ten chlast dame vetsi pozor a Michal s nama na pripadnem dalsim srazu u Hanibala zachlasta!A taky proto posledni dobou delam vyjizdky i podle itinerare,aby si kazdy mohl vyjet,kdyz se na to cejti.A 10h rano je optimalni tak akorat pro Hickse,Janceka a par dalsich.Popravde ted si na zadneho jineho abstinenta nevzpomenu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
bluesbery napsal:
Tak nejak souhlasim s tim, co napsal Hrabe X . Jiste, dalo by se o tom polemizovat, ale to to je tak vsechno, co se s tim da delat...
Tak když už to vypadalo,že s hospodou U Božky(u Hanibala) je konec,tak Hanibal asi po 2 měsících od zavření opět otevřel! Má můj obdiv! Člověk který má chloupý telefon s dobíjecí kartou a nikdy nenapsal snad ani sms se ted učí EET. Když to někdo dělá k důchodu,má otevřeno 3 dny v týdnu a hospodu jenom o pivu tak je fakt velkej nadšenec.Internet tam snad jedou přes WIFI od souseda.On pan Babiš tvrdí,že je to jenom o pokladně,kterou si hospodský odečtě z daní,ale o tom,že člověk musí platit i za internet,který jinak k ničemu nepotřebuje(natož když nemá ani počítač ani chytrej telefon),o tom nemluví.A v hospodě bez jídla,s minimálním sortimentem a při výtoči odhadem 5 sudů za týden se platby za internet a celé EET opravdu vyplatěj.
vevis přiložený následující obrázek:
[93.14Kb]
Upravil vevis dne 04.02.2017 15:11
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak kdy uděláme u Hanibala zase sraz? Jako za starejch časů
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
vevis napsal:
Tak když už to vypadalo,že s hospodou U Božky(u Hanibala) je konec,tak Hanibal asi po 2 měsících od zavření opět otevřel! Má můj obdiv! Člověk který má chloupý telefon s dobíjecí kartou a nikdy nenapsal snad ani sms se ted učí EET. Když to někdo dělá k důchodu,má otevřeno 3 dny v týdnu a hospodu jenom o pivu tak je fakt velkej nadšenec.Internet tam snad jedou přes WIFI od souseda.On pan Babiš tvrdí,že je to jenom o pokladně,kterou si hospodský odečtě z daní,ale o tom,že člověk musí platit i za internet,který jinak k ničemu nepotřebuje(natož když nemá ani počítač ani chytrej telefon),o tom nemluví.A v hospodě bez jídla,s minimálním sortimentem a při výtoči odhadem 5 sudů za týden se platby za internet a celé EET opravdu vyplatěj.
Tam bylo vždycky krásně v Machově,legendární Simonka,Hanibal,škoda,že to loni na podzim nevyšlo i když mě to Veviska potvrdila a za týden stornovala,snad někdy příště a nebudou v termínu Hanibala nějaké narozeniny,které domluvenou akci zruší,abych nemusel stornovat termíny u lidí,kteří se tam již těšili tak snad příště