Stačí kombinačky a kus drátu a můžeš jet kolem světa.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Stačí kombinačky a kus drátu a můžeš jet kolem světa.
Tak ty jsou HARDCORE! Ale je fakt,že vyjedou s dobrejma gumama nesmysl.
A ne silnici si taky užiješ. Takovej randál jsi jinde nezažil...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
To fakt neresim, na jezdeni auto mam, tohle je na zimu, na lyze, na hrani a na to abych nelikvidoval E90 v nafte kdyz jsem linej jit do prace 1,5km pesky
Tak ty jsou HARDCORE! Ale je fakt,že vyjedou s dobrejma gumama nesmysl.
A ne silnici si taky užiješ. Takovej randál jsi jinde nezažil...
Kamarád měl právě ARO. Co to projede je naprosto neuvěřitelný. Sice karoserie nepodléhá módním trendům a jízdní vlastnosti to prakticky nemá, ale bezva stroj a celkem i spolehlivej.
Nakonec tam napasoval motor z Avie s turbem - sedne tam skoro bez úprav. Jen mu to občas ukroutilo nápravu, jak to bylo silný, tak tam pasoval hřídele z V3Sky.
A Lada - ta teď hodně frčí ve Francii a vyjede taky skoro všecko. Myslím, že roky 98+ už budou i fungovat.
Ortodoxnější off neexistuje a na cestu do Mongolska atd. se cestou vše sežene a opraví.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Když Tě ten offroad chytne, tak z té menší se dá udělat dobrý kamzík, co projede naprosto všude......na druhou stranu na cestu do rumunských hor či ukrajinu je víc místa lepší
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
zdar kluci
velmi pilne sledujem toto vlakno a sam som zvedavy ako sa Alda rozhodne lebo mam rovnake tuzby:
nieco spolahlive do coho sa furt nesype, minimalizovat spotrebu a stredne dobre priechodne za uvedeny cenovi limit
u mna je zatial v kategorii expedicne vozidlo c.1 patrol-spaniel hladky dizel - ale prekracujem cenovy limit
Aldovi drzim palce a Vy ostatny len piste piste vase postrehy/znalosti a skusenosti
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
zdar kluci
velmi pilne sledujem toto vlakno a sam som zvedavy ako sa Alda rozhodne lebo mam rovnake tuzby:
nieco spolahlive do coho sa furt nesype, minimalizovat spotrebu a stredne dobre priechodne za uvedeny cenovi limit
u mna je zatial v kategorii expedicne vozidlo c.1 patrol-spaniel hladky dizel - ale prekracujem cenovy limit
Aldovi drzim palce a Vy ostatny len piste piste vase postrehy/znalosti a skusenosti
Vím o pěkným Trabantu.Je modrej,je to combi,průchodnost terénem obstojná-dá se z bláta vynést ve třech lidech,nikdy mě nikde nenechal a hlavně by jsi byl příjemně překvapenej z cenový relace...
Vím o pěkným Trabantu.Je modrej,je to combi,průchodnost terénem obstojná-dá se z bláta vynést ve třech lidech,nikdy mě nikde nenechal a hlavně by jsi byl příjemně překvapenej z cenový relace...
No taky dobrej nápad!
Je to levný, je to v nerezu, zwei takt = víc koní, řazení deštníkem a když zainvestuješ z 50ti litrů po koupi dobrýho kousku zbylejch 47, postavíš noblesní tereňáček.
H.
do prdele! a je to tu zas! sa ozvem a pochvalim debatu a hned sa najde nejaky huncut co to obrati na prdel a zasira vlakno Aldovi a mne ktory riesime nejaku problematiku
Hrabe X - kazdopadne hefka uprava na pobavenie dobre
Luboss - o vasom trabikovi som uz hodne pocul a myslim ze ten Vas nie je na predaj a nikdy by nemal byt vdaka zazitkom a citovemu vztahu ktory dufam k nemu mate
radsej nam vynurajte nejaku hezku vitarku 2.0 za dobry peniz
Neviem čo je huncut,ale tady vyzdvižené klady Trabanta jsem myslel smrtelně vážně
A jinak-nevím jestli jsi už jel v tý Vitaře-v terénu výborná,ale co se místa,pohodlí a jízdních vlastností týká,tak je to opravdu takovej Trabant.
Upravil L dne 25.11.2010 14:01
ee vo vitare som nesiel, ale o kolko to je lepsie oproti nive? v tej som isiel a taktiez na ceste nic moc v terene - neuveritelne
a keby to v tej vitare bolo jak v trabiku ( comu neverim aj ked som len teoretik ) tak to znesem lebo za malo penazi malo muziky a ako bolo spomenute vitara by nasla vyuzitie na ukrainu rumunsko
a v minulosti predsa soudruzi v trabikox xodili do bulharska k moru a ty si na tom dosiel do revucej.... a chybalo ti nieco?
huncut = trtusik
Alda napsal:
No zamerim se na Vitaru. Tim snad nejde udelat chyba.
Ted jeste nevim jestli tu mensi (1.6) neco takovyho: http://autobazar....ad-orlici/
před 10 lety jsem ji nějaké 3 roky měl (150-200tis km), 1.6, třídveřová, rv 91
interiér je dost sparťanský, ale jelo to slušně, v terénu bez problémů, v zimě všichni parkovali daleko od sjezdovky, já dojel vždy až k vleku, redukce to má, uzávěrku ne, předek byl přiřaditelný, já měl dokonce zámky i v nábojích, takže v létě to byla jen dvoukolka s normální spotřebou. Jezdilo to za 7-10l. Spodek dost trpěl u těchto modelů korozí. Servis byl jen výměna oleje a jedno gufero. Kastle je na rámu, takže je to auto pro hrubé zacházení a terén