Ja socka mam kanady vzor 90 uz od roku 2001 na buzerplace...Kanady gratis jsem si vysetril, jako pomocnik nacelnika stabu a spokojenost, nepromokave v kombinaci se zasterkami na valcich. 10 dni destivych dnu v rumunsku ve stanu, a vlhke bylo stejne vsehcno )) chybi jen vyztuzeny kotnik, ale to kolikrat u kozenkovych motobotu v cenach kolem 3-4tis neni taky, navic kozenka...eueueueee:-( hlavne je obuju a muzu vylezt do 2500metru, tapkat po feratach skoro jako s vibramovou podrazkou Tak az budete nekdo sockovat, poridte kanady
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
vevis napsal:
Diky vsem za info.Koukam,ze ty daytony vychazej v cesku i v luisu +- na stejno.Mel jsem predstavu tak kolem 6000kc.A taky nechci okovanou spicku.Ze svejch krosovejch jsem ji oddelal,protoze jsem tou spickou kdysi potrhal sedlo.Mate nekdo dobrou zkusenost i s jinym levnejsim,ale goratexovym modelem,nez je ten nejvyssi
Daytona TRANS OPEN GTX?Ale aby byl trochu pouzitelnej i v lehkym offroadu.
Snad by mohli jit i ty ROAD STAR GTX a kolem 6000kc mozna i SPIRIT nebo VOYAGER?
Ahoj, já mám koupený SIDI Adventure Goretex a max. spokojenost.
Tak jsem nakonec taky skončil u Sidi Adventure a vůbec nelituji. První déšť obstály na výbornou, dobře se v nich chodí, noha se nepotí. Doporučuji.
Jen to české zastoupení, ach jo... U nás snad není obchod, který by chtěl prodat, jen zákazníci, kteří chtějí koupit
Upravil _skoty_ dne 11.04.2011 18:59