Jinak na waypointu 8 je první Coma a druhý se ztrátou minutu a půl Goncalves na BMW. Tím se posouvá na virtuální třetí místo v průbežným pořadí.
Maiali nel Fango!
Jak jste se bavili o mechoších, Můj kamoš tam byl na první ročníku v americe jako Mechoš a řidič doprovodného kamionu a podruhé už tam nejel. Říkal že to bylo peklo. Celý den jel a celou noc opravoval a tak celej dakar v kuse. Jestli se ti kluci nemají ještě hůř než ti jezdci. Nemyslím ty s mynimálním zázemím kteří si ještě dělají servis.
Můj názor je, že ty top týmy připraví pro top jezdce neskutečné podmínky.
Já obdivuju ty sokromníky s omezeným rozpočtem, co jsou sice na XXmístě, ale jedou a dřou.
Klobouk dolů před nima
Splněný sen moje 1100GS
Ad kamiony.. Včera nakonec dojel první Kabirov, takže se přeskupilo pořadí Loprais je celkově druhý, právě za Kabirovem o 9! sekund! Chagin klesl na 3.
Maiali nel Fango!
..jedním z důvodů proč jede letos TT (né Touratech ale Tomáš Tomeček) s Vojtou Morávkem Africa Eco Race 2011, je ten, že po tom co ho loni potkalo (havárie, veškeré náklady na opravu stroje ...) tak že mu vykradli ještě ke všemu tu zrušenou tatru, škoda za X tisíc euro a organizace, která pořádá Dakar v Jižní Americe se na něj totálně vybodla...tak proto nejede na Dakar 2011 ....škoda, alespoň že jede Azevedo ale už to tam je asi spíše o té masovosti...
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
No a to to Gordon ještě střídá! Dneska přesedl z Hummeru se zadním náhonem do Fiatu s předním !!!
http://www.youtube.com/v/slsSJN1rMVg&feature=player_embedded
Upravil FunTomas dne 04.01.2011 18:27
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
FunTomas napsal:
No a to to Gordon ještě střídá! Dneska přesedl z Hummeru se zadním náhonem do Fiatu s předním !!!
http://www.youtube.com/v/slsSJN1rMVg&feature=player_embedded
...hmmm pěkně Martin Kolomý a Jarda Lamač jsou převezeni do špitálu.....tzn. zelené tatry končí...
...ale brati (z SK) na motorkách, ti mažou jak kdyby jim za řiťama hořelo jen tak dále...........
Upravil mencas dne 04.01.2011 21:16
vorel napsal:
Muzete mi nekdo vysvetlit proc Robi ma na ty voblude jen zadni nahon? Nebo sem se včera preslech?
Něco jsem slyšel, že když máš jen jeden náhon u auta, můžeš za jízdy upravovat tlak v pneu, kdežto 4 koly musej zastavit....
Ale nevím, zda je to nějaký pravidlo nebo technická výhoda. Každopádně by to mělo v poušti šetřit čas.
Vypadá to, že Tatrovky asi zase nedojedou ani do pouště.
Czech Dakar team tam měl 1000koňový motory z americkýho bagru(Caterpillar). Třeba to bylo na ně moc rychlý a proto to oba roztřískali. Uvidíme, jak si povede Loprais, ten má jinej motor.
Ale BMW moto už má 3tí místo!!!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
mencas napsal:
...hmmm pěkně Martin Kolomý a Jarda Lamač jsou převezeni do špitálu.....tzn. zelené tatry končí...
...ale brati (z SK) na motorkách, ti mažou jak kdyby jim za řiťama hořelo jen tak dále...........
jo jo nasi Barooni nam robia radost, maju pekne naslapnute drzim im palce jak blazen
Števo Svitko poskočil o jedno miesto dopredu na 16. pozíciu, na Despresa stráca 35 min. 25 sek
Ivo Jakeš ostal aj naďalej 25.
Radek Matoška je momentálne vedený v poradí ako 78.
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
To je trefný. Jenom doufám, že autoři kalendáře BMW GS 2011/2012 někam nezařadili to staré logo. To by se asi při výměně starého loga za nové o trošičku opozdilo vydání kalendáře.
Koncem března bývá v Nové Říši u Telče setkání s členy KM Racing teamu. Je to dost dobrý povídání a prezentace fotek a videí z Dakaru a přivezou i mašiny se kterýma jeli
..hmmmm Štěvo (Svitko) se s tím nemazlí ani trocha!!!!! ..jedou střelbu jak prase ...dnes na 17 místě Jakeš 21 ...náš Pabiška 58 a Veselý 98 ...jen tak dál chlapci a ať se práší za kočárem!!!
Tak v dnešní etapě to vypadá na první místo takové té značky s tou modrou...na té jakoby vrtulce, nebo co to má být v tom jejich logu...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."