Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 3 z 10:   1    2    3    4    5    6  ...  10  

www.skutecnydarek.cz
Kubicek
Přidané 14.12.2010 13:19

Registrace: 28.02.07
No jo holt je vidět, že je venku zima a sníh. Motorky zahálí v garáži a nikdo nejezdí. Tak se na foru probírají k.....
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 13:27

Registrace: 22.04.10
Hrabe_X napsal:
Mamma Mia napsal:
Nechci nikomu pochlebovat, ale plně s tebou souhlasím pane Hrábě......

Jé děkuji, dokonce jsem měl už i několik kladných, telefonických ohlasů - jsem rád, že tohle téma lidi zajímá.

Radošku z tématu se vykroutit rozhodně nechci.
Až budu přispívat na charitu osobně já, tak si vezmu lopatu a dovolenou a pojedu makat do zaplavený vesnice a dětem v děcáku koupím plyšáky a osobně jim je rozdám.
Určitě to bude mít větší efekt, než nasypání peněz na konto někomu, kdo si pak dá díky mě větší odměny.
Ale neříkám, že se takhle zvrhnu už po novém roce. Zatím mám dost práce na svém, osobním písečku. Smile

Když chtěj v Africe nebo jinde baráky a jídlo, ať makaj a půjčej si peníze... Já si taky na stavbu půjčil, zadlužil se a před výplatou minulej měsíc 14 dní nesnídal a neobědval, protože jsem peníze vysypal do opravy auta,abych mohl jezdit do práce.... a po nikom z Vás jsem nic nechtěl, i když jsem měl půl dne hlad !!!!!

Až se narodím znovu, budu třeba povoláním syn svého bohatého otce, nebo úspěšnej podnikatel a budu mít úplně jinej názor na tyhle věci. Třeba si i založím charitu, abych s těma důvěřivejma mohl víc vyj*bat. Pak za jejich prachy zajedu na dovolenou do Afriky a rozdám Vám hromadu fotek, na kterých naoko pomůžu celé vesnici.... Wink

Wow... Tak na tohle se už opravdu nedá argumentovat. Rozjedeš diskusi a potom sám sebe takhle shodíš. Bravo. Takže si jeď na svém písečku a neopírej se do dobré věci. Nikdo ti nedrží pistoli u hlavy abys dal, ale aspoň to neshazuj.

jencekgs
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 13:42

Registrace: 27.12.08
Efendi napsal:
jencekgs napsal:
Efendi napsal:
To Hrabe_x:
Zírám jak blázen. To co píšeš je podle mého názoru skvěle promyšlený alibismus proč nic nedat. Přijde mi jako kdyby to o povodně odsr.... sousední vesnice, ale já jim pomáhat nebudu, protože ze sta lidí tam žije jeden vůl, kterýho nemám rád. Kamarádka 16ho listopadu odletěla jako šéfová humanitární mise do Konga. (Člověk v tísni) Možná by stálo za to uspořádat taky jednou "cestovatelské" promítání které přiveze ona. Nejde přeci o globální pomoc státu, ale naopak o pomoc konkrétní věci, vesnici, lidem... Možná si o tom trošku víc zjisti a potom vynášej takovéhle soudy.

To Hicks:
1. pokud jsi vegetarián, tvůj názor na chování ke zvířatům v neevropském světě chápu. Pokud ne, tak je to taky alibismus.
2. ať přispíváš kamkoliv na charitu z důvodu socialního cítění (nebo i proto, ze to odhodíš z dani(těm co to potřebujou je to jedno)), je to chvályhodné. Ovšem hned se nezapomenout pochlubit kolik ročně daruješ.... sorry, ale to smrdí dost drsnou sebechválou.

Jen by mě zajímalo jestli tam jede bez nároku na mzdu, letenku si zaplatila sama a tak podobně. Jestli ne, tak je to tak jakt někdo psal že ze 100 Kč tam dojde 20kč pro potřebné.

Mzdu samozřejmě má. Ovšem vzhledem k tomu že hovoří plynně francouzsky, anglicky, vystudovala na ekonomce finance a je to velice schopná ženská.... tak se mzdou si rozhodně nepolepšila. A tento tvůj argument absolutně nechápu. Měla tam jít pěšky a hnát stádo koz? Bude tam dva roky. Spočítej si svoje náklady na život tady a její na život v Kongu. Myslím, že ta letenka bude několikrát splacená. Máte pravdu, že z každé stovky jde něco na aparát (pochybuji, že 80%, ale to nevím), ale až najdeš jiné lepší řešení, myslím že budeš adept na nobelovku.

Já jsem svůj názor napsal ve svém prvním páspěvku. Chyba je v systému.
Celý systém by se měl změnit. Tyto organizace by měli dohlížet na to kam pomoc plyne. Pokud se ji ukradnou bandité nebo kdokoliv jiný a vláda nesjedná nápravu, měla by se pomoc okamžitě ukončit.
Humanitární pomoc by měla mít formu dotace. TZN: pomoci nastartovat nějaký dlouhodobý nástroj s udržitelným rozvojem.
Humanitární pomoc už plyne na Africký kontinent několik desítek let a jediný výsledek je že počet hladovějících lidí se zmnohonásobil a počet boháčů také.

Vím že tam plno lidí maká pouze za jídlo a za holé přežití, ale je to na úkor někoho kdo nehorázně bohatne.
Podle mě došlo v africe k přemnožení druhu a bohužel je není schopna zem uživit. Někteří lidi si neuvědomují, že nás pořád řídí příroda. Pokud není úroda a není co jíst, musí umírat zvířata, ale i lidé. Možná to zní krutě ale je to pravda. Lidí je na zemi cca 6,5 mld. Kolik jich země uživí?? Kdo to ví??

A jak píšeš s tou nobelovkou. Jediné východisko je redukce obyvatelstva na zemiFrown Není to vůbec populární řešení. Ví to moc chytrých hlav ve světě, ale nikdo to neřekne nahlas.

Podívej se do historie. Nebylo co jíst, byl hladomor.
Až se rozmnoží ještě víc asie, nezbude nic pro Afriku a bude chybět i v evropě.
Splněný sen moje 1100GS

Hrabe_X
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 13:56

Registrace: 31.10.07
Efendi napsal:

Wow... Tak na tohle se už opravdu nedá argumentovat. Rozjedeš diskusi a potom sám sebe takhle shodíš. Bravo. Takže si jeď na svém písečku a neopírej se do dobré věci. Nikdo ti nedrží pistoli u hlavy abys dal, ale aspoň to neshazuj.

Však já dal a dokonce i makal na cizím a nechtěl jsem za to ani horkej čaj.... ať už to byl známej nebo cizí, jen proto že jsem chtěl a měl na to čas a prostředky....

Teď splácím jak mourovatej a makám na tom, abych žil svý sny a dokud se neoklepu, je mi jedno, co se děje někde v tramtárii a jaký maj sny oni. Nemám na blbosti totiž čas, chci mít svojí rodinu a tak žiju pro ní a dokud mi nebude padat radioktivní popel z Afriky na zahradu, bude mi jedno, jak si tam žijou, protože mám svejch problémů i práce dost.

Až jednoho dne svoje věci vyřeším, budu mít pocit, že chci zase udělat víc, tak se zase klidně budu věnovat ostatním bohulibým činostem a rejpat se v rypáku někomu jinému.

Zapni mozek, než něco napíšeš. Není to jen černý a bílý.

A věřím, že 99% lidí, který se o něco museli sami zasloužit, nadřít a nespadl jim svět do klína, budou mít stejnej názor jako já nejen na tyhle rádoby humanitární žvejky.

Zajímalo by mě, jaký procento lidí z humanitárních oranizací je tam z přesvědčení, že něco změněj k lepšímu a jaký je tam proto, aby se podívali po světě nebo si namastili kapsu....
Upravil Hrabe_X dne 14.12.2010 14:05
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:07

jencekgs napsal:
Efendi napsal:
jencekgs napsal:
Efendi napsal:
To Hrabe_x:
Zírám jak blázen. To co píšeš je podle mého názoru skvěle promyšlený alibismus proč nic nedat. Přijde mi jako kdyby to o povodně odsr.... sousední vesnice, ale já jim pomáhat nebudu, protože ze sta lidí tam žije jeden vůl, kterýho nemám rád. Kamarádka 16ho listopadu odletěla jako šéfová humanitární mise do Konga. (Člověk v tísni) Možná by stálo za to uspořádat taky jednou "cestovatelské" promítání které přiveze ona. Nejde přeci o globální pomoc státu, ale naopak o pomoc konkrétní věci, vesnici, lidem... Možná si o tom trošku víc zjisti a potom vynášej takovéhle soudy.

To Hicks:
1. pokud jsi vegetarián, tvůj názor na chování ke zvířatům v neevropském světě chápu. Pokud ne, tak je to taky alibismus.
2. ať přispíváš kamkoliv na charitu z důvodu socialního cítění (nebo i proto, ze to odhodíš z dani(těm co to potřebujou je to jedno)), je to chvályhodné. Ovšem hned se nezapomenout pochlubit kolik ročně daruješ.... sorry, ale to smrdí dost drsnou sebechválou.

Jen by mě zajímalo jestli tam jede bez nároku na mzdu, letenku si zaplatila sama a tak podobně. Jestli ne, tak je to tak jakt někdo psal že ze 100 Kč tam dojde 20kč pro potřebné.

Mzdu samozřejmě má. Ovšem vzhledem k tomu že hovoří plynně francouzsky, anglicky, vystudovala na ekonomce finance a je to velice schopná ženská.... tak se mzdou si rozhodně nepolepšila. A tento tvůj argument absolutně nechápu. Měla tam jít pěšky a hnát stádo koz? Bude tam dva roky. Spočítej si svoje náklady na život tady a její na život v Kongu. Myslím, že ta letenka bude několikrát splacená. Máte pravdu, že z každé stovky jde něco na aparát (pochybuji, že 80%, ale to nevím), ale až najdeš jiné lepší řešení, myslím že budeš adept na nobelovku.

Já jsem svůj názor napsal ve svém prvním páspěvku. Chyba je v systému.
Celý systém by se měl změnit. Tyto organizace by měli dohlížet na to kam pomoc plyne. Pokud se ji ukradnou bandité nebo kdokoliv jiný a vláda nesjedná nápravu, měla by se pomoc okamžitě ukončit.
Humanitární pomoc by měla mít formu dotace. TZN: pomoci nastartovat nějaký dlouhodobý nástroj s udržitelným rozvojem.
Humanitární pomoc už plyne na Africký kontinent několik desítek let a jediný výsledek je že počet hladovějících lidí se zmnohonásobil a počet boháčů také.

Vím že tam plno lidí maká pouze za jídlo a za holé přežití, ale je to na úkor někoho kdo nehorázně bohatne.
Podle mě došlo v africe k přemnožení druhu a bohužel je není schopna zem uživit. Někteří lidi si neuvědomují, že nás pořád řídí příroda. Pokud není úroda a není co jíst, musí umírat zvířata, ale i lidé. Možná to zní krutě ale je to pravda. Lidí je na zemi cca 6,5 mld. Kolik jich země uživí?? Kdo to ví??

A jak píšeš s tou nobelovkou. Jediné východisko je redukce obyvatelstva na zemiFrown Není to vůbec populární řešení. Ví to moc chytrých hlav ve světě, ale nikdo to neřekne nahlas.

Podívej se do historie. Nebylo co jíst, byl hladomor.
Až se rozmnoží ještě víc asie, nezbude nic pro Afriku a bude chybět i v evropě.

To už je fakt na diskusi u piva ( a asi by jsme se nikam nedostali, protože na to, aspoň já, nemám asi buňky, ale rozhodně by to byla pěkná intelektuální ožíračka Wink. Že je nás moc, to souhlasím a že jsme si to zavinili sami taky souhlasím. Přestal fungovat přirozený výběr. Ale to už se dostáváme na pole filosofie (tuším E.Kant) (víc do toho dloubat nebudu, protože by jsme se opět dostali trochu jinam, neřku-li, že to byl jeden z velkých argumentů jednoho magora s malinkatým knírkem pod nosem) Já chci jen říct, že zrovna tento projekt (plus některé další tipu Postavme školu v Africe apod.) je poměrně dobře udělanej, konkrétní, přesně cílenej. Což mi přijde podstatně lepší než přispívat velkým organizacím tipu AI, Greenpeace apod. Prostě mě jen nadzdvihlo takové to "nic dávat nebudu, protože to stejně všichni rozkradou a každá charita je jen zástěrka jak mě okrást" To mi přijde jako typické "čecháčkovství" v tom špatném slova smyslu.

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:16

Hrabe_X napsal:
Efendi napsal:

Však já dal a dokonce i makal na cizím a nechtěl jsem za to ani horkej čaj.... ať už to byl známej nebo cizí, jen proto že jsem chtěl a měl na to čas a prostředky....

Teď splácím jak mourovatej a makám na tom, abych žil svý sny a dokud se neoklepu, je mi jedno, co se děje někde v tramtárii a jaký maj sny oni. Nemám na blbosti totiž čas, chci mít svojí rodinu a tak žiju pro ní a dokud mi nebude padat radioktivní popel z Afriky na zahradu, bude mi jedno, jak si tam žijou, protože mám svejch problémů i práce dost.

Až jednoho dne svoje věci vyřeším, budu mít pocit, že chci zase udělat víc, tak se zase klidně budu věnovat ostatním bohulibým činostem a rejpat se v rypáku někomu jinému.

Zapni mozek, než něco napíšeš. Není to jen černý a bílý.

A věřím, že 99% lidí, který se o něco museli sami zasloužit, nadřít a nespadl jim svět do klína, budou mít stejnej názor jako já nejen na tyhle rádoby humanitární žvejky.

Zajímalo by mě, jaký procento lidí z humanitárních oranizací je tam z přesvědčení, že něco změněj k lepšímu a jaký je tam proto, aby se podívali po světě nebo si namastili kapsu....

Sorry, ale nemá cenu s tebou diskutovat. Každým dalším příspěvkem se podle mě shazuješ víc a víc a ještě si neodpustíš se navážet do lidí kteří aspoň něco dělají. Nechceš dát? Nemůžeš? Nevěříš tomu? OK. Tvůj názor, ale zbytek je klasický český přizdisráčství "co není v mé zahradě, to je mi jedno, ale zkritizovat to můžu"

jencekgs
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:20

Registrace: 27.12.08
Snad se někdy potkáme a probereme to, jen já pivo jaksi nerad. Napsal jsem radikální řešení.
Vidím smysl v tom. Svrhli někde diktátora, tak podpořme stát se rozjet od nuly.
Jen tak mimochodem jsem dnes četl článek Lékaři bez hranic proti Aids, kde si stěžují, že se nenavišují peníze na antiretrivirotika, které se podávají 5.3mil lidí, ale 10 mil je neléčených.
Toto mi příjde přesně pomoc do slepé ulice a bezedná studna. Příští rok dostane léčbu 7mil lidí a 13mil nic. Nedal bych léky nikomu a investoval bych je do prevence. Informoval bych lidi a když se nakazíš tvůj problém, věděl jsi o riziku. Během 10 ti dvaceti let je možné počet snížit, v nejhorším zastavit nárůst. To že budu investovat do léčby povede jen k tomu, že budou žít délé a splodí více nakažených lidí.

Jen taková odbočka, aby si si nemyslel že jsem barbar který by nechal vyhladit afriku.
Zajímám se a dělám si vlastní názor a nebojím se se svým názorem ven.
Splněný sen moje 1100GS

Medik
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:27

Registrace: 04.05.08
jencekgs napsal:
Snad se někdy potkáme a probereme to, jen já pivo jaksi nerad. Napsal jsem radikální řešení.
Jen tak mimochodem jsem dnes četl článek Lékaři bez hranic proti Aids, kde si stěžují, že se nenavišují peníze na antiretrivirotika, které se podávají 5.3mil lidí, ale 10 mil je neléčených.
Toto mi příjde přesně pomoc do slepé ulice a bezedná studna. Příští rok dostane léčbu 7mil lidí a 13mil nic. Nedal bych léky nikomu a investoval bych je do prevence. Informoval bych lidi a když se nakazíš tvůj problém, věděl jsi o riziku. Během 10 ti dvaceti let je možné počet snížit, v nejhorším zastavit nárůst. To že budu investovat do léčby povede jen k tomu, že budou žít délé a splodí více nakažených lidí.

Jen taková odbočka, aby si si nemyslel že jsem barbar který by nechal vyhladit afriku.

thumbs up Já ty svoje raději moc neventiluji, hned by mě někdo označil za fašouna, xenofoba, homofoba,držgrešli a nebo přizdisráčského čecháčkaGrin Pokud nerad pivo, tak máš rád rum ne?yummy Nakonec plkat se dá i u kakaa a méně hrozí, že řeč přejde k činůmShock
Upravil Medik dne 14.12.2010 14:29
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
vevis
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:28

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Necetl jsem to cely,ale stejne si myslim,ze to cele nema zadne reseni.Kdyz ty hladovy decka vidim v televizi,je mi jich fakt lito.Na druhou stranu si neumim predstavit ,jak by ta zemekoule vypadala,kdyby ten hlad,aids atd neexistoval.At chcem,nebo ne,ta zemekoule to stejne vsechno neuzivi.Mozna ze ted v africe nebo indii spousta deti a lidi umre hlady,ale jestli ono by to vsechno nebylo jeste horsi,kdyby vsichni co se narodej prezili.Myslim,ze by to byl rychlej konec celeho lidstva.helpless
Vubec charitu neodsuzuju,i kdyz tem organizacim taky uplne neduveruju.Jde mi spis o to,ze to snad ani nejde,aby se vsude meli dobre,meli co jist a chodili do skol.Ale je mozna chvalihodne se o to pokouset.Ale myslim si,ze jedina sance aby se oni meli lip,tak my se musime mit hur.Proste ta zivotni uroven by se na svete musela nejak zprumerovat.Ze se budou mit dobre vsichni je nesmysl.helpless
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

Bohumil
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:31

Registrace: 13.02.07
Tak abiste neřekli tak sem zrovna na počest dětí v africe sežral půlku žebra...
Bohumil přiložený následující obrázek:

[129.15Kb]
Kupredu spatki ni krok...

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:37

jencekgs napsal:

Souhlasím s tebou. Tedy, ne s pomoci rozjezdu státu. Proto tady prezentuji to co prezentuji. Konkretni, cilena pomoc. Jedna koza, jedna skola, jeden ucitel co v ty skole bude vyucovat a ja mu prispeju na plat...
Nemyslel jsem si, že bys chtěl vyhladit Afriku, jen jsem nechtěl odbočit od tématu. (mimochodem je to poměrně zajímavá teorie, ale teď opravdu nevím jaká knížka)

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:38

bohumil napsal:

thumbs up

zetor
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:40

Registrace: 09.11.10
bohumil napsal:

Do pr*ele ty vypadaji luxusněyummy....!!!

Hrabe_X
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:40

Registrace: 31.10.07
Efendi napsal:
Sorry, ale nemá cenu s tebou diskutovat. Každým dalším příspěvkem se podle mě shazuješ víc a víc a ještě si neodpustíš se navážet do lidí kteří aspoň něco dělají. Nechceš dát? Nemůžeš? Nevěříš tomu? OK. Tvůj názor, ale zbytek je klasický český přizdisráčství "co není v mé zahradě, to je mi jedno, ale zkritizovat to můžu"

Asi se doma nudíš, tak se starej o blaho světa a zachraň svět klackem!
Třeba si u toho i zanadávej. Nestarej se ale o mě - prosím tě o to....

Nikomu nic nevymlouvám, nasypte si prachy kam chcete, když z toho budete mít dobrej pocit!

Neříkám, že je tenhle projekt špatnej, mě ale nepřesvědčí o opaku ani výpis partnerů, kteří si tam dělají reklamu, nevidím tam jedinou silnou normální firmu,která vytváří nějaké hodnoty... PROČ? Taky nemaj čas jako já, přispívaj jinam nebo jen používaj zdravej selskej rozum?

Měli jste na to celý den, nepřesvědčili jste mě, nepřispěju... a končím toto téma.Smile
Upravil Hrabe_X dne 14.12.2010 14:44
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Kubrt
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:45

Registrace: 24.09.07
no tak já si myslím,že uplně nejlepší řešení by byla zase nějaká morová rána (chápej nemoc, epidemie,která tu ještě není známá),tím by se vyřešilo mnoho věcí a předešlo by se takovýmto "akcím",potažmo hádkám o tom,kdo je víc nebo míň "bílej" a kdo je víc nebo míň uvědomělej.
Tlácháním stejnak nikdo nic nevyřeší a dle MÉHO NÁZORU se humanitárníma pomocema,konrétně do zemí 3.světa a Afriky akorát prodlužuje jistá křeč.

Je samozřejmě hezké a šlechetné, že jsou mezi náma lidé,kteří mají chuť pomáhat jakýmkoliv způsobem (finance,hmotný věci,práce na zničeným pozemku...) ale myslím si,že všeho moc škodí a TITO postižení si na to zvyknout a budou to brát jako samozřejmost.V tomto případě nemám na mysli lidi postižený přírodní katastrofou...

Za mého působení v mírové misi KFOR jsem udělal několikrát šlechetný čin tím,že jsem posbíral od kluků jídlo(jogurty,chleby,ovoce,konzervy,sušenky) a rozdali jsme to dětem v horách,popřípadě ve městě,kam jsme jezdili.Měl(i) jsem z toho taky dobrý pocit,dokud jsme při další štaci nenarazili na další bandu,v pár případech na tu samou,akorát že rozrostlejší,kterým jsme neměli co dát a ejhle,už bylo zle... Chvílema to zavánělo i pěkně prekerní situací...
A to tady neprezuntuju zkušenost kluků z mise v Afgánistánu...
Lidi si zvyknout jen natáhnout ruku a čekat a že se někdo uvolí jim dát to,co oni chtěj...

Tímto se nechci nikoho dotknout a nikoho od ničeho neodrazuju a nikoho nehanim.Je to jen moje osobní zkušenost s tímto problémem. Toš tak.
Upravil Kubrt dne 14.12.2010 14:49
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:47

Hrabe_X napsal:
Efendi napsal:

Asi se doma nudíš, tak se starej o blaho světa a zachraň svět klackem!
Třeba si u toho i zanadávej. Nestarej se ale o mě - prosím tě o to....

Nikomu nic nevymlouvám, nasypte si prachy kam chcete, když z toho budete mít dobrej pocit!

Neříkám, že je tenhle projekt špatnej, mě ale nepřesvědčí o opaku ani výpis partnerů, kteří si tam dělají reklamu, nevidím tam jedinou silnou normální firmu,která vytváří nějaké hodnoty... PROČ? Taky nemaj čas jako já, přispívaj jinam nebo jen používaj zdravej selskej rozum?

Měli jste na to celý den, nepřesvědčili jste mě, nepřispěju... a končím toto téma.Smile

Jen jsem reagoval na tvé názory. Toť vše.

Kubrt
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:47

Registrace: 24.09.07
zetor napsal:
bohumil napsal:

do prd*le ne ,do huby Grin
Upravil Kubrt dne 14.12.2010 14:47
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

zetor
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:50

Registrace: 09.11.10
Kubrt napsal:
zetor napsal:
bohumil napsal:

do prd*le ne ,do huby Grin

samo sebou....Grin.....nějak mi vyhládlo....yummy

Remus511
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 14:59

Registrace: 21.05.08
Panové je mi váš názor opravdu u prdele.. hilarious Mě se ten projekt zdá dobrej a jestli někomu ne.. fajn, já se s tím vyrovnám thumbs up A jestli pan Hrabě rejpe do mě, že mám peníze nebo můj otec tak si myslím, že akorát poukazuje na svou hloupost..
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **

www.scorpiodragster.com
vlada-adv
www.skutecnydarek.cz
Přidané 14.12.2010 15:04

Registrace: 12.02.08
vevis> a v tom průměrování je právě ten problém. Když si vezmeš do ruky kalkulačku a přerozdělíš to světové jmění tak, aby se měli všichni stejně dobře tak výsledkem bude to, že nebude mít nikdo skoro nic.. a to už není teoreie to je jen prostá matematika, žádná charita nemůže nikdy napravit křivdy a pomoci všem, vždy to vzhledem k počtu potencionálních příjemců bude jen kapka v moři, přesto, že je to činnost chvályhodná nic to dlouhodobě nevyřeší tečka. Nebudu léčitelem světa starám se o lidi u nás. Když mi něco zbyde dám to těm co to upotřebí a třeba si to nemůžou dovolit. Dávám to ale lidem, kteří žijí v této zemi a sdílejí alespoň ty základní hodnoty našeho světa. Nevím proč podporovat země a lidi, kteří toto základní kritérium nesdílejí. Je totiž pravda, že Evropa jako celek po druhé válce poskytla útočiště hormadě imigrantů a světe divse, přesto že se mají lépe než ve svých domovských zemích, škodí ničí a útočí na své hostitele.
Na druhou stranu teorie o přímé osobní pomoci přesto jak mi je blízká je v případě zahraniční pomoci v zásadě nepoužitelná. Někdo se tu zmínil že ze stokoruny co dáte na charitu dostane příjemce v africe 20kč. 1) co mám informace není to až takové tragédie zbyde i víc než 20. 2) kolik pak asi zbyde z té stokoruny, když ji tam pojedete předat osobně ???? tip bych že mínus nic.
Závěr? Nikdy v historii nebyla životní úroveň všech lidí na planetě stejná, vždy byly regiony, kde se ať už z klimatických podmínek nebo z nerostného bohatství žilo lidem lépe než jinde. Myslet si, že teď jen proto že máme televizi a internet můžeme tento tradiční stav změnit je čirá utopie. Můžeme pouze ulehčit malé skupince vybraných jedinců nic víc a nic míň.

R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R

Strana 3 z 10:   1    2    3    4    5    6  ...  10  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 95
Členové on-line: 1
tojasam

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 7.04 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI