tak já se taky přidám.. dostal jsem nějaké ty ( měký dárky ) ale od přítelkyně jsem dostal novej autoatlas starej z roku 1989 se jí nelíbil a já jsem si nadělil kufry od Big Huskyho ale dělal jsem překvapeného
servisak napsal:
[quote]Kubrt napsal:
já si nadělil nový brejle [/quote
Tchoře jo? A doufám , že s cirým plexy??
Jsem věrnej značce... Ty Hustlery co jsem chtěl mi nešly přes brýle a byly jen s čirým plégem... K těmle bylo v ceně i zrcadlový plexi.Čirý jsem hned šoupnul do těch starej a zabil jsem tak dvě mouchy jednou ranou
to jsou bryle Thor Steinar??
no jasně ,jsou ... a jako bonus k nim dostaneš cínovýho vojáčka SS
Ba né,to je značka THOR. Jenom Thor a nic dál
no vzhledem k tvemu pracovnimu zarazeni bych nebyl uplne prekvapen D
...jinak Thor Steinar udajne koupili arabove... jak nearijske.
...v jaký souvislosti dáváš můj job a značku TS?
jj,prej koupili,ale mě to žíly netrhá
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
...v jaký souvislosti dáváš můj job a značku TS?
jj,prej koupili,ale mě to žíly netrhá
asi takhle.. kdybys byl lidskopravni kanonenfutter, tedy pardon aktivista.. nebo treba nastenkar v ekocentru... mel bys ROZHODNE LEPSI ALIBI
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal:
Bohumile ja myslim,ze te tve 1100gs uz k dokonalosti chybi jen desierto 1.Sice je to drahy,ale ze vsech desiert nejhezci!Docela by me zajimalo,jak by jsi to barevne doladil k tem vyrocnim barvam.Tak treba to dopadne pristi vanoce!
dezierto je fakt ukrutný ale mám takoví pocit že budu muset pořešit zadní tlumič,už má 50 tisíc po repasi.Takže buď znovu repas a noví péro a nebo celý tlumič.Enomže ten wilbers extra tvrdej 17 táců kurňa to je pif
Kupredu spatki ni krok...
ahoj tak ja som dostal komplet oleje na moju 12 tku gsa potom nove sviecky filtriky. Dalej som dostal peknu retiazku na ruku a ten najvedci darcek co som dostal ale ten bol trosku skor je moje gsa a tu som dostal v novembri tot vsio
Hoši a se přez závěje k motorce asi do léta nedostanu a tak nějak mi je jedno že tam stoji KTM a nebo BMW ..... tak alespoň nosím čepici ... jo Bystřo my už tady na západě máme dneska pondělí ...
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
je drzej, co?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2